základní část, 6. kolo
13.09.2009 14:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Heracles Almelo 1:0

Souboj Venla s Heraclesem vyzněl lépe pro domácí borce. Ti se dostali velice rychle do vedení a výsledek 1:0 už udrželi do konce celého zápasu. Venlo navíc Herakles v tabulce přeskočilo o jeden bod.

Domácí začali mnohem aktivněji, už ve třetí minutě vyslali na branku hostí nepříjemný projektil, který šel však nad a o chvíli později Calabro nepříliš razantně a především v tísni hlavičkoval mimo. V osmé minutě mělo Venlo možnost standardní situace, Honda se postavil k volnému přímému kopu a dělovkou přinutil brankáře hostí k zákroku, míč ale jenom vyrazil před sebe a Sandro Calabro míč dorazil do branky - 1:0 pro Venlo.

V osmnácté minutě mohl přidat druhý zásah nejlepší hráč domácích na hřišti Honda, ale z levé strany přestřelil branku. Hosté příliš šancí v prvním poločase neměli. Overtoom krásnou přihrávkou mezi domácí obranu našel Dosta, ale ten si míč nezpracoval dobře a ve vyložené pozici prakticky nezakončil. Ve 40. minutě zahrával hráč hostí Marko přímý kop, ale přestřelil.

Ve druhém poločase jako první zahrozil Leemans, hráč Venla minul branku, a tak to bylo stále jenom 1:0 pro domácí. Prakticky až do 89. minuty se na hřišti nic moc nedělo. Veškeré centry směřující do pokutového území si oba brankáři pohlídali. V již zmiňované 89. minutě se v malém vápně objevil osamocený Diogo Viana, branku ale z blízkosti netrefil. Venlo porazilo víceméně neškodný Herakles 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele