základní část, 18. kolo
18.12.2009 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - VVV Venlo 1:0

Almelo pokračuje ve své spanilé jízdě. Již po polovině sezóny má na kontě téměř stejný počet bodů, jako získalo za celý loňský ročník. V páteční předehrávce si poradilo s Venlem, když jediný gól zařídil Everton, a může přes zimu uvažovat o pohárových příčkách.

VVV přijelo na stadión Heraclesu s dobrou formou, a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj. To se také nakonec potvrdilo. Bohužel ale první poločas byl z obou stran hodně špatný. Ani jeden celek se nedostával do nějakých velkých šancí, a tak diváci viděli značně podprůměrnou prvoligovou podívanou.

Trochu vzruchu do jinak nelíbivého představení přinesla už sedmá minuta. Pokus Quansaha, který předvedl zajímavou akci s Douglasem, dokázal však zblokovat obránce Paauwe. Vzápětí vyzkoušel své štěstí taktéž Van der Linden, ten ale mířil přímo do náruče gólmana Begoise.

Až po změně stran se začaly dít na hřišti zajímavé věci. Již po pouhých deseti minutách se ujali domácí vedení a dali tak zápasu úplně jiný náboj. Heracles dostal možnost k zahrání přímého kopu z dosti nadějné pozice a nabídnuté příležitosti také využil. K míči se postavil Everton a střelou do horního levého rohu vymetl bránu Begoise.

Vedení mohl pojistit v 73. minutě Douglas. Ten sice předvedl pohledné sólo, jenže jeho vyvrcholení dopadlo velkou ostudou. Zkušený Nizozemec totiž z dobré pozice přestřelil bránu. Zanedlouho přišla první pořádná šance také Venla. Do pokutového území Almela nebezpečně centroval Paauwe, nikdo z jeho spoluhráčů jej ovšem nepochopil, a tak domácí obránci v pohodě odvrátili.

Ve hře minimálně o bod držel Venlo dlouhou dobu brankář Begois, jenž se vyznamenal především při tutovce Quansaha, kterého vychytal. V samotném závěru pro změnu trefil Everton pouze tyčku.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele