základní část, 12. kolo
01.11.2009 14:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Utrecht 3:1

Heracles potvrdil lepšící se formu a v utkání 12. kola Eredivisie si na domácí půdě poradil s hostujícím Utrechtem, když dokázal zvítězit 3:1.

Začátek utkání vyšel lépe hostům. Ti se hned od úvodního hvizdu tlačili do útoku a hned do první šance se díky centru Asareho dostal aktivní Silberbauer. Na správném místě byl však domácí brankář Pieckenhagen a udržel tak čisté konto. To ovšem neudržel o pár minut později. Běžela 15. minuta utkání a na centrovaný míč si naskočil znovu Silberbauer. Tentokrát byl však úspěšný a pro domácí se utkání najednou začalo vyvíjet negativně.

Hosté si však vedení neužili dlouho. O osm minut později se k míči dostal domácí Overtoom, napřáhl a tvrdou ranou překonal hostující brankáře. V tu chvíli bylo vyrovnáno a na hráčích Utrechtu byla znát povadlá nálada. Ta se okamžitě přenesla i do projevu hry a domácí začali okamžitě diktovat tempo utkání.

Heracles otočil utkání po půlhodině hry. Ve 31. minutě si totiž na čechraný centr naskočil Everton a z bezprostřední blízkosti nedal hostujícímu brankáři šanci. Hosté šli do kolen a Heracles si na hřišti dělal co chtěl.

Hřebíček do rakve přišel dvě minuty po přestávce zásluhou Douglase. Ten si míč převzal od Overtooma a z dobré pozice dokázal zvýšit na 3:1. Domácím to stačilo a hosté se prakticky vzdali. O šance poté začala být nouze, a tak utkání skončilo 3:1 ve prospěch domácích.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele