základní část, 34. kolo
02.05.2010 14:30 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Heracles Almelo - ADO Den Haag 4:2

Také v zápase mezi Heraclesem a Haagem už se prakticky nehrálo o nic, a tak mohly oba celky do utkání nastoupit naprosto s klidným vědomím. To lépe sedlo domácímu celku, který velmi kvalitní zápas dokázal vyhrát poměrem 4:2 a obsadil tak konečnou slušnou šestou pozici. Haag skončil těsně nad hranicí sestupu a zachránil se.

Domácí celek vlétl do utkání jako vosy a po deseti minutách už vedl 2:0. Nejprve se v 5. minutě hlavou trefil Vejinovič a o další tři minuty později využil zaváhání obrany Haagu Ramos da Silva. Ihned od tohoto vedení začali domácí kontrolovat průběh utkání a hosté se do velkých šancí vůbec nedostávali. Do konce první půle se tak až na pár nepovedených střel nic převratného neudálo a šlo se do kabin za stavu 2:0.

Také začátek druhé půle se nesl v kvalitní obranné práci domácího celku a veliké vzrušení přišlo až v závěrečné dvacetiminutovce. Na 3:0 zvýšil v 71. minutě obránce domácích Birger Maertens a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Domácí pak však výrazně polevili a Haagu se podařilo dotáhnout na rozdíl jediné branky. Nejprve se o sedm minut později parádní trefou z dálky trefil Derijck a minutu na to si po rohovém kopu dal vlastní gól Van der Linden - 3:2.

Hosté se v závěrečné desetiminutovce snažili o vyrovnání a tak nabízeli domácímu celku velmi otevřenou obranu, čehož nakonec Heracles dokázal využít ke vstřelení rozhodujícího gólu, který přišel ve 88. minutě. Postaral se o něj záložník Dark Dougles. Utkání tak nakonec skončilo zaslouženým výsledkem a vítězstvím 4:2 pro domácí Heracles.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele