základní část, 11. kolo
24.10.2009 19:45 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo 1:0

Další zápas 11. kola holandské Eredivisie proti sobě poslal domácí Feyenoord a hostující celek Venlo, tedy remízového krále.

Utkání mělo jasného favorita a to v podobě domácího Feyenoordu. Tomu jasně patřil úvod utkání a Venlo se prakticky nedostalo na polovinu svého soupeře. O první vážnou šanci se v 17. minutě postaral kanonýr Roy Makaay, avšak střelou zpoza vápna pouze vylekal hostujícího brankáře.

O devět minut později o sobě dal pro změnu vědět domácí Slory. Avšak ani on nedokázal vsítit branku. Proto přišla o minutu později šance pro Landzaata. Ten byl v dobré střelecké pozici a nezaváhal. Domácí tedy vedli 1:0.

Blížil se konec prvního poločasu a s ním i dobrá šance Biseswara, ten ovšem potřeboval více techniky, kterou by vložil do své střely. Ta totiž skončila těsně nad hostující brankou.

Od té se slibovalo útočení ze strany Venla a honba za vyrovnávací brankou, avšak nic takového nepřicházelo. Jediná šance hostů, která stála za zmínění, přišla v 60. minutě zásluhou Hondy. Ovšem proti němu stál domácí brankář Van Dijk a jeho dobrý pokus dokázal zlikvidovat.

Domácí si vedení hlídali a hosté se nedokázali prakticky dostat na dostřel branky Feyenoordu. Blížil se samotný závěr a s ním přišel i menší tlak hostů. Jedinečnou možnost měl v nastaveném čase Auassar, ten ovšem v nejlepším zaváhal a v perfektní střelecké pozici těsně přestřelil.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele