základní část, 18. kolo
17.01.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - FC Twente 0:0

Vedoucí Twente v rámci 18. kola holandské Eredivisie zavítalo na půdu Utrechtu, kterému se v této sezóně opravdu daří. Utkání ovšem v chladném počasí přineslo pouze fotbalovou nudu, která nedokázala zahřát hráče, natož fanoušky obou klubů.

Oba týmy se dlouho nemohly k ničemu dostat. První větší šance přišla z kopačky domácího hráče. K míči se dostal Nana Asare, pohrál si s bránícími hráči a tvrdou ranou prověřil brankáře Twente. Pozadu nezůstal ani hostující celek, ten o sobě dal vědět Barmovým pokusem. Jeho střela šla ovšem hodně mimo.

Druhý poločas utkání byl již o něco lepší a hráči začali alespoň běhat. Opticky se nedalo rozpoznat, kdo je lepším, avšak podle statistik to byl překvapivě domácí celek. Ten na vedoucí mužstvo tabulky dorážel a sahal po dobrém výsledku, kterým by remíza rozhodně byla.

Utrecht chtěl ovšem více a tak se v dobré pozici objevil Nijhot. Bohužel však pro domácí jeho pokus postrádal na přesnosti. Nedlouho na to se domácí znovu dostali do šance. Útočník Loval však v koncovce nedokázal zachovat potřebný klid a tak zůstal stav nezměněn.

Blížil se samotný konec utkání a oba celky byli již smířeny s remízovým stavem, vzruch ale ještě přišel. Bohužel pro hostující Twente to však byla pouze červená karta, kterou dostal Barma za svůj nevybíravý zákrok na útočícího van Wolfswinkela.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ak nenastupia doleziti obrancovia Wuytens a Keller, Twente vyhra ....tip:0:2 ...stoch, nkufo

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nenaviazu na ten debakel z pripravy

risknem a dam dvojecku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele