základní část, 32. kolo
14.04.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - FC Groningen 1:1

V souboji dvou klubů mířících do play-off se zrodila remíza, po ní tak má Utrecht na svého soupeře stále náskok tří bodů. Groningen se oproti tomu udržel o bod před dotírající Bredou a dvě kola před koncem stále drží poslední místenku do boje o Evropskou ligu.

Jako první se na svém stadionu pokusil prolomit skóre Utrecht, po Asareho rohu si vyskočil Wuytens, svoji hlavičku ale umístil jen do prostoru, kde úřadoval hostující brankář van Loo. Domácí tým byl i nadále aktivnější a přesně po půlhodině hry se dočkal vedení, když Mertens vzal na své půlce míč, prošel s ním až do hostující šestnáctky a předložil ho Mulengovi, který nezadržitelně skóroval.

Jenže hosté ze své první vážnější šance srovnali stav. Dvě minuty před přestávkou si v pokutovém území vybojoval míč Pedersen a zkušeně překonal Vorma. Po obrátce si slovo vzal znovu Mertens a opět předvedl skvělou individuální akci, podpory z řad spoluhráčů se ale nedočkal. Chvíli nato to pak zkusil sám a van Loo musel předvést dobrý zákrok, a když pak na druhé straně nepřekonal Vorma mladík Blind, skončil zápas dělbou bodů.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele