základní část, 10. kolo
18.10.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Groningen - FC Utrecht 0:0

Příjemné překvapení jménem Utrecht zamířilo v rámci utkání 10. kola holandské Eredivisie do trápícího se Groningenu, kterému se nedaří. Utkání ovšem nabídlo fotbalovou nudu a bezbrankovou remízu 0:0.

Začátek utkání patřil podle očekávání hostujícímu celku. Ten měl ovšem problémy se dostat přes dobře organizovanou obranu domácích. První vážnou šanci si do statistik připsali právě domácí a to zásluhou aktivního van Wolfswinkela, který napřáhl z 25 metrů. Jeho střele ovšem chyběla potřebná přesnost a tak pouze vylekala domácího brankáře, když těsně proletěla kolem jeho tyče.

Poté se herně probrali i domácí, avšak pouze na krátký časový úsek. Jejich snahy o rychlé protiútoky ztroskotali hned v počátcích a tak v Euroborgu pokračovala fotbalová nuda.

Největší šance utkání přišla ve druhém poločase a to z kopačky domácího Pedersena. Ten s objevil sám před hostujícím brankářem na hranici malého vápna. Bohužel pro domácí, však nedokázal ani z této pozice skórovat a tak se stav neměnil.

Útočná hra jakoby z hlav všech hráčů na hřišti vypařila. Bránění nebylo ani zapotřebí. Nuda pokračovala a zdálo se, jakoby oba celky byli již předem spokojení s remízou. Ta svtila na tabuli i po závěrečném hvizdu, když utkání skončilo 0:0.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele