základní část, 12. kolo
22.11.2008 19:45 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 4:0

Po nevydařeném začátku sezony PSV konečně zabral a deklasoval na domácí půdě Heracles 4:0.

Do utkání i přes extravagantní výroky během týdne zasáhl v barvách PSV útočník Danko Lazovic a hned od začátku ho bylo plné hřiště. Do utkání vstoupili domácí s jasným cílem získat všechny tři body.

To se potvrdilo už v 15. minutě, když se na hranici šestnáctky dostal k míči Rodriguez Francisco a parádní střelou nedal Martinu Pieckenhagenovi sebemenší šanci.

Do dvoubrankového vedení mohli jít domácí o pět minut později díky průniku Balázse Dzsudzsáka. Ten si však i přes oběhnutí Pieckenhagena vylámal zuby na zaskakujícím Birgeru Maertensovi.

Hosté mohli vyrovnat ještě do poloviny prvního poločasu, avšak se střelou, kterou vyslal Ricky van den Bergh,neměl Andreas Isaksson žádný problém.

PSV se vytouženého vedení o dvě branky dočkal po půl hodině hry, když se zkušeně proháčkoval do vápna Danny Koevermans a předložil gólovou přihrávku na hranici mezi malým vápnem a penaltou. S nabídnutou šancí se Ibrahim Afellay poradil s přehledem a PSV rázem vedlo 2:0.

O tři minuty později to už bylo 3:0, když se po přesné Dzsudzsákově kolmici trefil Danko Lazovic. O sedm minut později si svoje úlohy tito dva spoluhráči vyměnili. Lazovic skvěle našel volného Dzsudzsáka a ten dodal výsledků pikantnější podobu - 4:0.

Po přestávce mohli domácí přidat ještě další branky, ale hostující brankář již neinkasoval. Pieckenhagen se zaskvěl v 53. minutě, když Afellay našel svým centrem Dannyho Koevermanse, ten však proti brankáři Heracles neměl moc šancí.

Utkání se poté dohrálo v klidném tempu a tak PSV mohlo oslavovat zisk zasloužených tří bodů.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně, snad se teď trochu zvednem!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele