základní část, 16. kolo
21.12.2008 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam 1:0

Parádní volej Ibrahima Afellaye ze závěru zápasu zajistil PSV vítězství nad Feyenoordem Rotterdam. Hosté z Rotterdamu sice podali houževnatý výkon, ale na domácího obhájce titulu to nakonec nestačilo.

PSV začal lépe a hned v prvních minutách měl několik slibných šancí. Ta největší z nich přišla ve 12. minutě. Affelayova rána se ale mezi tři tyče nevešla. O pět minut později opět pálil Affelay, ale ještě předtím zahodil dobrou příležitost hostující Roy Makaay.

Krátce po přestávce se už skóre mohlo měnit, jenomže branka Balazse Dzsudzsaka nebyla uznána. Domácí záložník totiž fauloval jednoho ze soupeřových obránců. Poté to vypadalo, že se utkání pomalu otáčí ve prospěch Feyenoordu, ale branka ne a ne přijít. Přitom šance byly. Kanonýr Makaay ovšem znovu zklamal. Vše deset minut před koncem potrestal Ibrahim Affelay, jenž svou osmou brankou rozhodl o vítězství PSV.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 1, tip: 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele