základní část, 32. kolo
25.04.2009 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Heracles Almelo - PSV Eindhoven 0:2

PSV Eindhoven si výhrou v Almelu připsalo páté vítězství v řadě a zůstává čtvrté. Zato Heracles ještě možná bude mít sestupové starosti, momentálně má náskok tří bodů.

První šanci utkání měl sice domácí Bas Dost, ale nevyužil ji a do vedení šli ve 22. minutě hosté. Toivonenovu střelu vyrazil brankář Pieckenhagen, míč se dostal zpět ke švédskému záložníkovi, jenž kulatý předmět posunul na Dzsudzsaka a ten se v zakončení nemýlil.

Ve druhém poločase své šance neproměnili Willie Overtoom a Rick van den Bergh. Největší domácí šanci měl v 65. minutě opět Dost, ale tentokrát jeho hlavičku odvracel Salcido. O osudu utkání rozhodlo PSV 15 minut před koncem, když střídající Koevermans dorazil Dzsudzsakovu střelu a pečetil výhru Eindhovenu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele