základní část, 33. kolo
03.05.2009 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - Feyenoord Rotterdam 2:2

Feyenoord dokázal v utkání s Utrechtem dvakrát vyrovnat a díky zaváhání Bredy stále drží místo zaručující playoff o Pohár UEFA. Stejně je na tom i Utrecht, který však bude muset v následujícím utkání doufat v další zaváhání NAC a sám dokázat zvítězit.

Domácí vlétli na svého soupeře s velkým nasazením a již ve 12. minutě se mohli radovat ze vstřelené branky díky nařízenému pokutovému kopu. Proti byl však hostující brankář Henk Timmer, který se postavil proti střílejícímu Caluwému a jeho pokus zneškodnil. Caluwé si však nenechal zkazit náladu a o další dvě minuty později, když jej Leroy George našel ve výborné pozici pro střelu. Caluwé si míč připravil a tvrdou ranou poslal domácí do vedení. Neuběhlo ovšem mnoho a dali o sobě vědět i hostující hráči. Běžela přesněji 26. minuta a Giovanni van Bronckhorst naservíroval parádní míč na nohu Jona Dahla Tomassona, který jako zkušený hráč věděl, jak s touto situací naložit a pohotovou střelou srovnal stav utkání.

Tím skončilo první dějství a na řadu přišlo to druhé. Do toho vstoupili lépe hostující hráči Feyenoordu. Diego Biseswar využil své rychlosti a dostal se do dobré střelecké pozice, ze které okamžitě vyslal tvrdou ránu na branku domácího brankáře Wesleyho De Ruitera. Střela však postrádala více přesnosti a tak se ke vší smůle hostů otřela pouze o tyč domácí branky. Utrecht se znovu dostal do vedení v 65. minutě. To si na centrovaný míč nejvýše naskočil Sander Keller a přesnou hlavičkou překonal Timmera. Hosté sebrali zbytky sil a o devět minut později vytvořili dobrou příležitost, když Biseswar vyslal rychlého Georgina Wijnalduma na steč. Ten svou šancí nepohrdl a přesnou střelou sroval stav na konečných 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele