základní část, 22. kolo
08.02.2009 12:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - ADO Den Haag 3:1

Utrecht doma sice prohrával s ADO Den Haag, ale díky červené kartě brankáře Zwinkelse a následné penaltě se vrátil do zápasu, jenž nakonec dovedl do vítězného konce.

ADO chtělo v zápase odčinit poslední vysokou porážku od Eindhovenu a po čtrnácti minutách mohlo být spokojeno, když se ujalo vedení. Richard Knopper našel centrem z trestného kopu hlavu Csaby Horvátha, jenž hlavičkou otevřel skóre. Utrecht mohl bleskově odpovědět, ale Cziommerovu ránu zastavilo břevno. Pár minut před přestávkou v pokutovém území poslal k zemi Caluweho brankář Zwinkels a byl vyloučen. Mezi třemi tyčemi ho musel nahradit Waterman, jenž vystřídal Knoppera. Waterman musel okamžitě čelit penaltě, kterou proměnil Gregoor van Dijk.

Do druhého poločasu Utrecht vlétl s tím, že chce rychle vstřelit vedoucí branku, ale Tim Cornelisse svojí šanci zahodil. Na druhé straně zahrozil Joel Tillema. Domácí nakonec zlomili remízový stav čtvrthodiny před koncem, kdy do branky zakroutil trestný kop Ali Boussaboun. Devět minut před koncem pak pojistil výhru Utrechtu Sander Keller, načež nedokázali oslabení hosté odpovědět.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele