základní část, 20. kolo
01.02.2009 14:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

BV De Graafschap - PSV Eindhoven 0:3

PSV Eindhoven potvrdil roli favorita a pod novým trenérem konečně vyhrál, když na půdě De Graafshapu dokázal vstřelit tři branky a poté ubránit své vedení 3:0.

Začátek patřil jednoznačně favoritovi z Eindhovenu. Už po dvanácti minutách se míče chopil Toivonen a svou kolmicí našel volného Nordina Amrabata, který si míč sice dokázal zpracovat, avšak horší už to bylo s jeho orientací. Svou střelu totiž poslal vysoko nad branku domácích.

O dvě minuty později se však k míči dostal znovu Toivonen. Tentokráte si vybral nabíhajícího Afellaye a ten si již počínal mnohem lépe. Svou přízemní střelou nedal Heijblokovi v brance domácích žádnou šanci a poslal hosty do vedení.

De Graafschap měl dobrou šanci ve 27. minutě utkání. Schuurman si pohrál ve středu hřiště z dvěma bránícími protihráči a vyslal jedovku, se kterou si Andreas Isaksson v brance PSV lehce poradil.

Uběhlo několik minut a do další solidní šance se znovu tlačil aktivní Toivonen, ten si dobře zpracoval přihrávku od Amrabata a svou pohotovou střelou poslal PSV už do dvoubrankového vedení.

Do kabin šli tedy hráči PSV hodně spokojeni. Pod vedením nového hlavního trenéra Dwighta Lodewegese předváděli hráči z Eindhovenu mnohem lepší a koncentrovanější hru.

Vstup do druhé půle měli lepší spíše domácí hráči. Už po několika minutách si cestu k Isakssonově brance našel po přesné kolmici Luuka de Jonga rozeběhnutý Rogier Meijer. Ten však do své střely vložil příliš mnoho síly a málo přesnosti. S jeho pokusem si tedy hostující brankář s lehkostí poradil.

Zápas se chýlil ke konci a domácí již ztratili všechny síly. Toho využil 16 minut před konce Afellay. Ten svým střeleckým pokusem nedal Heijblokovi šanci a stanovil tak konečné skóre 0:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele