základní část, 26. kolo
07.03.2009 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

BV De Graafschap - Heracles Almelo 1:0

Menší řekvapení se zrodilo v De Graafschapu, kde domácí dokázali zdolat hostující Heracles a ukázali, že rozhodně nechtějí o soutěž níže.

Začátek utkání patřil podle očekávání hostujícímu celku, který se do své první vážné šance dostal v 15. minutě zásluhou Evertona Ramose da Silvy. Jeho střela však mířila příliš nad. Avšak po chvíli se znovu dostal do dobré šance, tentokrát jeho pokus s přehledem zlikvidoval Erik Heijblok v brance domácích.

Poté o sobě dali vědět i domácí hráči. Steve De Ridder si zpracoval míč, avšak jeho střela skončila mimo hostující branku. Další dobrou šanci si domácí vypracovali o pár minut později a to zásluhou dobré střely Resita Schuurmana. Tu zablokoval hostující obránce, a tak se stav neměnil.

Blížil se konec prvního poločasu a do dobré pozice se dostal hostující Mark-Jan Fledderus. Jeho střela z dobrých 25 metrů skončila těsně na břevnem domácí branky.

Do druhého poločasu vletěli domácí jako pokropeni živou vodou. Přesné nahrávky a zdravé napadání je posílaly čím dál blíže k brance hostujícího celku. Běžela 54. minuta utkání a domácí se dostali do přečíslení. Přišel centr do vápna a bránící hráč hostů jej pouze hlavičkoval nad sebe. Na padající míč si s přehledem počkal domácí Luuk de Jong a z voleje překonal Martina Pieckenhagena v brance hostů.

Domácí poté okamžitě převzali iniciativu a aktivní De Jong se hned snažil o vstřelení další branky. Ovšem tentokrát mu při jeho pokusu chyběla notná dávka štěstí a branku Heraclesu přestřelil.

Heracles se stáhl a pouze se bránil odkopy z vlastní půle hřiště. Zdálo se, že je o výsledku prakticky rozhodnuto.

Blížil se samotný konec utkání a do dobré pozice se dostal domácí Stijn Wuytens. Prokličkoval se až do dobré šance a svou střelou nechal vyniknout hostujícího brankáře.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele