základní část, 18. kolo
17.01.2009 19:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

ADO Den Haag - Heracles Almelo 2:2

Dobrý fotbal a čtyři branky byly k vidění na půdě domácího ADO Den Haag, který přivítal Heracles Almelo.

Začátek utkání patřil spíše hostujícímu týmu, ale postupem času se hra vyrovnala a k vidění byly pouze souboje uprostřed hřiště. Teprve po necelé půlhodince zápasu se obě mužstva rozhodla začít pořádně útočit.

Jako první se ukázali domácí, když ve 25. minutě uvolnil Karim Soltani a otevřel brankový účet. Na vyrovnání fanoušci nečekali dlouho. Uběhlo necelých devět minut a hostující Ricky van den Bergh se proháčkoval až do blízkosti Zwinkelsovy branky a nekompromisně zakončil.

Za stavu 1:1 také oba celky odešly do šaten. Z nich vyšli lépe domácí. Christian Kum se ihned v úvodu druhého dějství dostal do slibné brankové pozice. Tu využil, ale rozhodčí mu jeho branku neuznali. ADO to však dlouho mrzet nemuselo. Přišla 50. minuta a Timothy Derijck, který svou střelou zpoza vápna nedal hostujícímu brankáři šanci.

Heracles poté marně dobýval branku svého soupeře, ale touha za vyrovnáním byla silnější. Hráči Almela se nedali odpudit a stále bojovali. Dočkali se v 79. minutě a to zásluhou Emmanuela Boakyea. Ten svou geniální střelou z 25 metrů překvapil nejen brankáře Zwinkelse, ale i všechny přítomné na stadionu.

Utkání tak skončilo remízou a oba celky si rozdělily shodně po jednom bodu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele