Neapol urazila ve videu Osimhena

27.09.2023, 11:36
Aktuality
Victor Osimhen (© AFP)

Nigerijský útočník Victor Osimhen zvažuje právní kroky proti svému klubu kvůli zveřejnění posměšného videa na sociální síti TikTok. Oznámil to agent nigerijského kanonýra Roberto Calenda.

V úterý se na klubovém TikToku objevilo video z nedělního utkání Neapole proti Boloni (0:0), na kterém Osimhen poslal mimo branku střelu z pokutového kopu. Záběry jsou sestříhané a doprovází je pisklavý hlas, který žadoní o penaltu.

"Zveřejnit něco takového na oficiálním klubovém kanálu je nepřijatelné, i když bylo video následně staženo. Victora se to velmi dotklo. Vyhrazujeme si právo podniknout právní kroky vůči klubu, abychom hráče chránili," uvedl Calenda na sociální síti X.

Osimhen zřejmě v reakci na video smazal ze svého instagramu všechny fotky v dresu Neapole. Čtyřiadvacetiletý útočník byl v minulé sezoně italské ligy s 26 góly nejlepším střelcem soutěže a pomohl klubu k prvnímu mistrovskému titulu po 33 letech.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Gimme

Reagovat
Greny

Myslím že Osimhen jim nemá co vyčítat, když se on chová tak jak se chova

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fabec1222

V Arábii ho urážet nebudou.

Reagovat
El Matador

V zimě do Realu

Reagovat
Luc-Luc

to jim to nekdo hacknul ?

Reagovat
didosh

Týdny pico...aby si se neposral...Spíš bych řekl,že už se vidí jinde...

Reagovat
Moshe Dajan

Kvara půl roku bez gólu, Osmihen se uráží, protože nepozná vtip a Garcia má ultimátum. Neapol se sype jak moučka.

Reagovat
dantetomas

Sype sa ako moucka…. Neapol a Maradona su proste nerozlucni aj po Diegovej smrti…

Reagovat
Eichel

Ja neviem. Ako ťa vôbec napadne, že ideš na tiktoku trollovať svojho najlepšieho hráča, ktorý je ešte očividne docela vznetlivý. Prečo by si to robil...

Reagovat
FuckT

Sranda musi byt. Co ma dnes uz naozaj kazdy 12 rokov? Este chvilu nech ma ludia seru a zacnem byt ako nasi dochodcovia, ze vojna chyba mladym.

Reagovat
Heisenberg

Trolling muss sein.

Reagovat
FuckT

Ja, bitte. Meine Brustwarzen explodieren vor Freude.

Reagovat
Eichel

Ja neviem, mne toto vôbec nepríde vtipné, len trápne. Ja by som za to žiadne žaloby na klub nepodával a ani by som neposielal agenta do médií ale plne rozumiem, že mu to príde ako disrešpekt a kokotina.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
herbage

Jaký je prosím kontext, resp. co má znamenat, že je kokos?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele