Žigič odmítl nabídku Galatasaraye

31.07.2008, 13:36
Aktuality
Turecký Galatasaray Istanbul touží v nadcházející sezóně prorazit v Lize mistrů, a proto si do týmu přivedl hvězdy jako Harry Kewell nebo Fernando Meira. Nyní svou pozornost zaměřil na útočníka Nikolu Žigiče, jenže vyšel naprázdno. Srbský reprezentant preferuje angažmá v Anglii.

Obrovitý kanonýr by nejraději zapomněl na minulou sezónu, ve které oblékal dres Valencie. Po většinu času totiž plnil pouze roli náhradníka a střelecky se mu také nedařilo. Proto se vedení klubu rozhodlo, že mu nebude bránit v odchodu.

Velký zájem o bývalého hráče Racingu Santander potvrzuje anglické duo Stoke City a Sunderland. Dále se kolem Žigiče točí také kluby z Německa nebo Francie. Jediným týmem, který dosud ale předložil konkrétní nabídku se stal právě Galatasaray.

Nicméně hráčův agent Milan Calasan možnost odchodu jeho klienta do Turecka zamítl, i přesto, že se jednalo o velmi lukrativní čtyřletý kontrakt.

"Nikola Galatasaray odmítl," potvrdil Calasan. "Nabídli lukrativní nabídku, ale můj klient nemá zájem přestoupit do Turecka, dává přednost Anglii," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstane, pokud by mu sedla hra Emeryho, mohl by být ještě hodně platný. Každopádně pokud chce pryč, ať jde. Neví někdo, jaká je jeho současná cena?

Reagovat
RickNash

ja bych tipoval tak 12 mil eur...

ale Netopejři si za něj řeknou tak 20

Reagovat
-Kopy-

16 mega euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra potřebujeme ještě posilu do útoku!!Hodily by se k Nondovi a Ümitovi!!

Reagovat
Zajda

ať jde do Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vraj by sa mohol uskutočniť transfer Silva za Etoa! Žigiča by sme mohli rozumne predať a kúpiť za tie peniaze šikovného lavého alebo skôr pravého beka.

No rozhodne by som si vedel predstaviť útočné duo Villa - Eto

Reagovat
smazaný uživatel

Žigič by měl odejít,stál 19 mega ale jeho výkony bych ocenil tak na 200 tisíc euro

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne do Galatasaraye do turecka je tak mladeho hrace skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Žigičovi je nějakých 27 nebo kolik, takže už moc mladíček není.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně znáš svoje hráče.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele