Žigič se dohodl se San Sebastianem

27.03.2008, 12:24
Aktuality
Pouze jeden rok zřejmě stráví Nikola Žigič ve Valencii. Srbský útočník po takřka celou sezonu plní roli náhradníka a už si našel nového zaměstnavatele. Vytáhlý fotbalista se předběžně dohodl se San Sebastianem a k přestupu dojde v případě, že baskický klub postoupí zpět mezi španělskou elitu...

Žigič přišel do Španělska v roce 2006, kdy ho z CZ Bělehrad získal Santander, před letošní sezonou se pak stěhoval znovu a Valencia za něho zaplatila necelých dvacet milionů eur.

27letý útočník si nedokázal získat důvěru trenéra Quiqueho Sancheze Florese a lepší to není ani po nástupu Ronalda Koemana. Nizozemský kouč hráči sice pohrozil odchodem a Žigič následně dal několik branek, Koeman ho ale poté usadil zpět na lavičku náhradníků.

Žigič měl do San Sebastianu namířeno již v lednu. Tehdy se v baskickém klubu konaly prezidentské volby a jeden z kandidátů Inaki Badiola jako jeden ze svých trumfů použil právě Žigiče. "Už jsme se dohodli s hráčovými zástupci, hráčem a klubem. Je nadšený z možnosti přestoupit sem, stát se nejlepším ligovým střelcem a pomoci týmu k postupu," hlásil tehdy Badiola.

San Sebastian nemá k postupu a s ním spojeným angažováním Žigiče zatím moc daleko. Dvanáct kole před koncem Segunda Division je na čtvrté příčce a na třetí Gijon ztrácí pouze dva body.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Strategii netopýřího vedení moc nechápu . Nebyl Žigič ideální pro Koemanovo rozestavení ...?

PS: před rokem stál 20 mega, kolik za něj Vale dostane? Tipuju tak 7 - 8

Reagovat
Kily

není to jenom Žigič, praštěných nákupů jsme za poslední roky udělali víc, než třeba Real Madrid. Souhlasim s tim, že Nikola je pro rozestavení 4-3-3 dobrá varianta, Villa se ve středu útoku hodně trápí, je tam i Morientes a toho bych na hrotu viděl daleko radši. Otázka pak je, kam s Villou, na křídlo mi taky moc nesedí, takže z toho vyplývý buď Koeman, nebo Villa

a suma za Žigiče? San Sebastian nějak závratně bohatej klub není, pokud půjde tam, tak fakt moc nedostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nezda ze hravaju 4-3-3-arizimendi je v zalohe ,ci nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Jeden z letních "vydařených" nákupů (Zigic, Fernandez, Arizmendi)

Reagovat
Kily

já jsem hned od začátku byl proti angažování Žigiče a Fernandese. V útoku se před sezonou nějak pozapomnělo na Morientese, do středu zálohy to pak chtělo někoho zkušenějšího. Za oba jsme vyhodili nějakých 35 mega a úplně zbytečně. Nechápu, proč si někdo u nás před sezonou nevzpomněl na Riquelmeho, za ty prachy by stál a ani by nemusel kupovat novej barák

Reagovat
Xavi

Arizmendi není tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

není, ale jestli ho kupovali jako útočníka a teď hraje v obraně, tak je to spíš taková znouzectnost než nějakej koncepční nákup

Reagovat
Xavi

Už ho nějakou dobu staví napravo do zálohy (křídlo) a třeba s Realem tam měl pár lahůdkových průniků, nato jaká to je klanice má celkem slušnou techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já ho uznávám. Např. v zápase s náma byl asi nejlepší netopýr na place

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze se Erreala zase dostane tam kam patri...Zigic by mohl pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by bylo Baskické derby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arizmendi?? Zbytecny nakup. Sice dal gol proti realu ale to je tak vse!! Ale aspon neco uz ukazal narozdil od tech dvou ostatnich!! Nejlepsi posily v lete byly paradoxne ty co nas nestaly nic :D:D (Hildebrant, Mata)

Reagovat
smazaný uživatel

Hildebrant.. damn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele