Valencia Žigiče uvolní na hostování

21.08.2008, 21:07
Aktuality
Nikola Žigič se nedokázal prosadit ve Valencii a v létě podle všeho změní dres. Zájem o srbského útočníka je především v Anglii a viceprezident španělského klubu Fernando Gomez prozradil, že hráč je k mání na hostování...

"Rozhodnutí očekávám v nejbližších dnech. Anglickým klubům jsme nabídli možnost získat hráče na hostování," prohlásil Gomez.

Žigiče v tuto chvíli sledují tři anglické kluby - Aston Villa, Blackburn a znovu také Stoke, jehož manažer Martin Pulis nedávno neúspěšně jednal o přestupu.

Žigič si na Pyrenejském poloostrově udělal velké jméno díky svému působení v Racingu Santander, po roce v tomto klubu se pak za více než patnáct milionů eur stěhoval do Valencie. V jejím kádru se příliš neprosadil, nezískal si důvěru trenérů a velkou část sezony proseděl na lavičce.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
matZz

měl zůstat v Racingu...

Reagovat
Miky.77.14

Anglie je dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,že odejde u nás nic nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Copa del Rey je jeho práce

Reagovat
smazaný uživatel

měli by ho pustit na přestup,aby se aspoň nějaké peníze za něj vrátili!!! nejhorší nákup!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

oni ho chtěli na přestup, ale nikdo ho nechce kupit

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi nakup minulej sezony nebol zigic, ale koeman to je trener akurat na druhotriednu holandsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

já ho měl rád no, ale pro klub i pro něj to bude asi nejlepší volba.

Reagovat
milan78

žigič je mašina na góly, nechápu, že se nikdo neodvážil ho koupit.., su zvědavej na cissé v sunderlandu, myslím vyhozený prachy

Reagovat
havrys99

když do PL, tak do Stoke,Wiganu,Tottenhamu(pokud odejde Berbs),Evertonu nebo W.B.A., kde mají mírnější problémy s útočníkama...

Reagovat
havrys99

tak k tomu bych přidal i tu Aston Villu, ptž odešel Maloney, takže něco kvalitnějšího do útoku mají Carewa,Agbonlahora a Harewooda...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych ho radsi videl aby prestoupil a ne na hostovani!! Zbavil bych se ho uplne no!! Dokavad ma jeste nejakou cenu:)

Reagovat
soukup

snad půjde do Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte co by delal v Aston ville???Carew a Agbonlahor se ti nezdaj dost dobry??,tam utocnika nepotrebujou.....mozna tottenham ale tam ted prisel pavljucenko a je tam Bent a jeste tam je Dos Santos.....ten je schopnej hrat v utoku....a do W.B.A akorat by to tam zkazil Bednarovi!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele