Zastupitelé Prahy 3 odmítli dohodu s klubem o stadionu Viktorky

29.04.2021, 20:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
FiX

So long and thanks for all the fish

Fakt nevím, koho vinit. Ta situace je prostě na piču pro obě strany podle mě.

Reagovat
monty25

Já se obávám, že to znamená zánik Viktorky. V profesionálních soutěžích je to definitivní konec a jestli bude zájem hrát ČFL nebo něco nižšího, to teda nevím. Každopádně fandit klubu, co během 6 let dvakrát ztratí profesionální licenci a kvůli tomu sestoupí administrativní cestou, je pěkně na hovno.

Reagovat
Axelrose

Máš tam ještě Teplice, tak hlavu vzhůru

Reagovat
ratusek

to je podpora

Reagovat
monty25

Já věřím, že Teplice ukopou záchranu i s tím lazaretem, zůstanou prvoligový a pod Řepkou to postupně půjde nahoru. Každopádně jim nefandím tak dlouho jako Viktorce a byl jsem tam na fotbale jednou (víckrát jsem je viděl venku), to na Žižkově jsem byl mockrát. Vlastně co jsem začal fandit Teplicím (podzim 2013, tehdy v týmu Litsingi, Nivaldo atd.), tak se s Viktorkou v soutěžním zápase nikdy neutkaly a teď už je jasný, že ani neutkají.

Reagovat
fabec1222

Bude záležet, co teď Příbram, jestli porazí Budějovice, tak Teplice padnou

Reagovat
monty25

Tak záleží snad i na Teplicích, ne? Budou mít doma Zlín, ČB a Příbram. Jestli aspoň dvakrát vyhrajou, tak se podle mě určitě zachrání. Je fakt, že se teď Příbrami obávám víc než Brna, ale má těžší los než Teplice a zatím i horší vzájemný zápas, protože Teplice vyhrály v Příbrami 3:1.

Reagovat
fabec1222

Tepláky by případně taky mohli porazit Budějovice, jenže oni jsou oba stejně tragický... Tepláky by potřebovali chytnout nějaký impuls, co je nakopne, asi taky bude hodně záležet, jak dopadnou se Zlínem. Pak bude ještě rozhodovat Jablonec, ale ten by to letos Příbrami pouštět nemusel, protože budou nejspíš pořád v duelu se Spartou. Ve výsledku si myslím, že to poslední kolo bude zajímavé, furt bych tam čekal v té době rozdíl dvou bodů.

Reagovat
Axelrose

Potřebují začít dávat goly. Brání celkem obstojně, ale útok bída. Ale myslím si, že jestli Jarda nevětří záchranu a zase nezačne sypat na všechny strany, měli by se Tepláky zachránit. Příbram a Zlín dolů by bylo nejlepší řešení.

Budějky i Brno mi přijdou jako sympatičtější týmy.

Reagovat
monty25

Ono je to taky tím, že Teplice momentálně nemají hroťáka. Mareš, Řezníček i Macej jsou zranění a v útoku hraje Vukadinovič.

Reagovat
Axelrose

Jasně, to je taky na odstřel, hrát v útoku na chlapa, co to jinak nehraje. Na druhou stranu, góly z přímáků, rohů dokáže dát i stoper. Jasně, je to i o podrzeni, rozehrání balonů, vytvoření prostoru pro ostatní, ale alespoň gól by dát za zápas mohli. Jinak to bude na h...o.

Pořád lepší plichta, než prohra 0:1. Tak držím palce

Reagovat
Axelrose

Jasně, taky jim to přeju. Jen jsem Ti chtěl trochu zvednout náladu.

Reagovat
Axelrose

Plus já to mám teď podobné ve Francii - Bordeaux na odstřel. Finančně i výsledkově.

Reagovat
Axelrose

Jinak máš asi pravdu, majitel asi nebude chtít hrát ČFL.

Je vidět, že "zrušit" tradiční fotbalový klub, s poměrně dlouhou historií, je v podání politiků docela jednoduché.

V současné "situaci" Viktorky (myšleno majitel a jeho skutečné úmysly se stadionem), se moc nevyznám, jen co jsem četl v diskuzích, takže jsem taky mimo s tím, kdo má víc pravdu.

Každopádně, Viktorky mi je líto. Byl to docela sympatický klub.

Reagovat
braveheart

Fandím Vítkovicím a tam je to dost podobná story..

Reagovat
Keeper117

Babám z Barcelony to celkom ide takže sa sústreď na to

Reagovat
monty25

Na to se soustředím pořád. Snad v neděli postoupí do finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 2 týmy odstupují z FNL? A nikdo nepostoupí?

Reagovat
fabec1222

Takže konec profi Viktorky? Tam už stejné žádné prachy nejsou ne? To jsem zvědavej, kdo tu 2. ligu bude příští rok vůbec hrát

Reagovat
smazaný uživatel

No řeknu to asi takhle ta 2. liga bude příští rok úplně o ničem, jelikož pokud to dopadne tak, že sestoupí 2 český kluby + Blansko a dejme tomu i Viktorka, tak si nedovedu představit kdo postoupí z ČFL a z MSFL nejspíš půjde Vyškov, který tam asi bude stejně tak platnej jako Blansko a z ČFL nejspíš jenom „B" Sparty, jelikož ty týmy jako Zápy, Domažlice, Chlumec nebo Přepeře nemají hřiště a v současný době si nemyslím že by 2. ligu utáhli finančně.. Každopádně pokud z F:L sestoupí týmy který jsou na sestupu nyní tak bych se ani nebál tvrdit že třeba to Brno nebo Příbram se vrátí

Reagovat
fabec1222

Příbram, jestli sestoupí, tak se tam podle mě bude válet pěkně dlouho. Opava to podle mě taky hned první rok nezvládne. Brno by asi teoreticky mohlo, Tepláky asi taky. Jinak tam fakt nikdo moc nezbude no, co ten Hradec vůbec? Kde bude hrát případně 1. ligu?

Reagovat
Axelrose

Jsou dohodnutý s Boleslaví. Myslím, že to bylo i někde tady. Jezdí tam přímý vlakový spoj a z HK to není daleko.

Takže budou dva nesympatický týmy na jednom stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že naopak, Příbram půjde hned nahoru.

Reagovat
Oli99

Možná béčko Plzně, ale nevím jestli by měli zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc lukrativní pozemky no

Reagovat
vceradnesazitra

Tak zbourat a konečně to prodat tomu developerovi, at si tam rusáci můžou postavit byty

Reagovat
Witcher

Zbytecnej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Celé to nějak smrdí a Richterovi vůbec nevěřím.

Přitom se dle mého nabízí celkem jednoduché a logické řešení. Město pronajme stadion dejme tomu na 25 let za jednu korunu, za podmínky, že klub zaplatí tu investici ve výši 25 mil.

Reagovat
cubinho

OT: Nesleduje tu někdo MS v hokeji U18? Ten český výběr je nejlepší mládežnický výběr za posledních několik let. Hrají výborně fyzicky i technicky, bez nějakého strachu ze soupeře. Němce v pohodě smázli, s Finama měli fakt smůlu a doplatili na klasicky hloupá vyloučení a teď vedou nad USA po první třetině 1:0 a 18:8 na střely! Krom přesilovky jsme USA do ničeho nepustili a dokonce je skvělé sestřelujeme i bodyčkama. Fakt super

Reagovat
Greny

Tak máme tam nejlepší obranu za několik let .. ber to tak že tři obránci odehráli skoro celej ročník extraligy...plus další dva první ligy .. v podstatě jsou zvyklí na dospěléj hokej... Plus Hamara a Pinkas jsou taky dost kvalitní...

Ale výkony k ničemu když to bude stejně čtvrté místo s největší pravděpodobností a souboj s Kanadou

Reagovat
smazaný uživatel

První ligu hraje kde kdo, to je nic.... Ale ta trojka z Extraligy+ Hamara je top. Bohužel útok bez " top " prospektu a ještě tam zaclaní dvě šílený tlačenky

Reagovat
TheMally11

sport pro buzeranty nesleduju

Reagovat
Salfovic

A co děláš na webu o fotbale

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nikdy neprodat ! developeri si brousi zuby uz vic jak dekadu na tenhle skvost v centru - samo by se vystavba noveho stadionu znemoznila, vzniklo by tam pidi hriste a hodne novych bytovych domu

Reagovat
smazaný uživatel

Pověsil bych všechny developery za koule na pouliční lampy. A politiky na stromy.

Reagovat
Zephyr

Ztráta licence je průser, ale pořád lepší než nějaká developerská vychcanost

Reagovat
Igner Farnsworth

Snad to ještě nějak dopadne, chodíme tam pravidelně, dáme si snídani koukneme na fotbal. Velká škoda

Reagovat
Salfovic

Byla paráda když ještě v první lize hrávali v těch 10:15

Reagovat
Igner Farnsworth

To bylo top , ale upřímně stačila i druha liga, pamatuju se, jak jsme jako mladí chodili popít a ráno jsme na kocovinu mastili hubu klobasou a k tomu pivko a tak to tam měla většina co tam přišla

Reagovat
vanGomm

Většina zápasů byla podle toho normálního času ale v 9:15

Reagovat
FiX

Jsem asi jedinej fanoušek, koho ten čas sere Dovolím si říct, že by chodilo víc lidí kdyby to bylo třeba v neděli v 18:00. Lidi se vrátí z chatek atd. Lenoši jako já nespí už

Reagovat
Igner Farnsworth

Možný to je, ale mně osobně to vyhovuje, ráno Žižkov, odpoledne Slavia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele