Praha 3 nabídne Viktorii Žižkov pronájem stadionu za korunu

29.05.2020, 15:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
TheMally11

Skoro jako mastná Alena

Reagovat
Uwe háže buly

A to nejde mu ty pozemky prodat s tím, že budou sloužit jen ke sportovním účelům? To přece musí jít ošetřit. I když i tohle je teda dobré.

Reagovat
Bucky

Když vidím, jak to vypadá s podmíněným prodejem v praxi, tak bych to také raději nedělal stačí. Stačí se podívat na Nádraží Vyšehrad - taky se majitel při koupi zavázal k něčemu, co nedodržel (rekonstrukci a zachování památky) a dostal akorát nějakou směšnou pokutu a čeká, až se budova zřítí, aby měl zajímavý pozemek.

Reagovat
berliner

Pokus FACRu zlikvidovat jedinou skutecnou Viktorku A stadion v Hradci Kralove je jako dobrej

Reagovat
monty25

Tady trochu jiná interpretace, než jaká je prezentovaná v médiích...

https://www.facebook.com/wearezizkov/posts/1571127909713675

Nejvíc mě štve, že majiteli i radnici na Viktorce záleží (nebo aspoň se tak obě strany vyjadřujou), ale doteď se spolu nedokázali domluvit. Už jsem přežil s Viktorkou leccos, ale aby zase po pěti letech byla skoro na postup do 1. ligy a místo toho šla do ČFL, to teda nevím, jestli bych znova rozdejchal.

No nic, těším se na zítřejší dopoledne a věřím ve 3 body. ŽIŽKOV TEMPO!!!

Reagovat
Stan Smith

Rüster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele