Majitel Viktorie Žižkov nechce stadion do pronájmu, trvá na koupi

04.06.2020, 17:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (53)

Přidat komentář
Liquid

snad Žižkov uvidíme v 1.lize dříve než Brno

Reagovat
Y.N.W.A

za mě ne... pražský kluby stačej tři... bůhví jaká atmoška tam nikdy nebyla, a ta nedělní dopolední klobása se dá dát spíš ve druhý lize, kde to Viktorce sluší víc... do ligy radši Brno a Hradce, škoda, že nemaj pořádný, v druhým případě vůbec nějaký, stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Viktorka do ligy a Bohemka, ten falešnej klub se stadonem, který vypadá z venku jak veřejné hajzlyv 70. letech zbourat.Hyzdí to celou Prahu 10.Vkktoria Žižkov je mnohem slavnější klub a do ligy patří.nikde není napsáno, že budou v tradici dopoledních zápasů pokračovat.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Y.N.W.A

Viktorka je mnohem slavnější klub nez Bohemka? A ma hezci stadion? Nedělej ze Žižkova Barcelonu a z Bohemky... Bohemku

Reagovat
Salfovic

Tak vybírat, který z těch dvou příšerných stadionů je horší, toť dilema.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Za zbourání Bohemky

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Viktorka nemá moc fanoušků, ale je to tradiční klub a zecmě do ligy patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Dukla, Vyšehrad, Motorlet, Admira, Meteor a Aritma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Praze maximalně 4 kluby a určitě radši Viktorka než Dukla. A aspoň na sezónu jako oživení lepší než Hradec Králové a Pardubice bez stadionu

Reagovat
Liquid

krom Aritmy a Motorletu jsem byl na všech těchto týmech, a ještě si zapomněl Lokádu a škoda Bohemky Střížkov a Olympie, je ale dobrý ten trend, že hráči širšího kádru pražských celků prostě jdou hostovat raději na Žižkov, Duklu, Vyšehrad než do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase nebyl na Olympii a Motorletu, ale jo, ikdyž mě Střížkov v lize sral tak je škoda, že skončil úplně. Nějaké hostovačky asi jo, ale když byla Admira farma Slavie tak to bylo o hovně, jo hráli za Admiru hráči, kteří daleko přesahovali úroveň Admiry, ale nebavilo to je a nasraní byli i kmenoví hráči Admiry a výkony těch hostujících hráčů odpovídaly tomu, že jako hráči Slavie museli hrát za Admiru.

Reagovat
Liquid

to jsem právě byl na zápase Motorlet - Admira kdy hattrick dal Červenka ze Slavie a Motorlet byl zase farmou myslím Bohemky

Reagovat
TheMally11

Tento hattrick ho dostal do Linfieldu

Reagovat
ZB 07

Vůbec bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

A nevidím do toho, chce to vyřešit do detailu právně aby se nemohlo stát prostě, že Louda ty pozemky prostě pak prodá za stamiliony a ochčije to, třeba to je vykuk, na druhou stranu jestli to myslí vážně tak by to byla jedinečná šance pro Viktorku, která se nemusí už nikdy opakovat.

Reagovat
mirdagwutang

To je právě ono to co mi se můžem dohadovat. Frajer koupí pozemek bude to dotovat 1-3 roky aby se neřeklo a pak to nechá cca 5let být. Mezitím na Žižkově cena pozemku totálně vyroste, protože kolem VŠE vidíme všude ty developerský domy a domy od Penty. Těžko strašně říct tohle jsou samozřejmě dohady. Nicméně si myslím, že při odkoupení prostě nemůže být nic špatného pro majitele. Za 10let ten pozemek bude totálně drahý, a nebo se viktorka zvedne a může na tom ještě víc vydělat no... těžko říct, já tohle furt vidím jako business a nedivím se tomu, že nechtějí prodat celý pozemek. Jako pro real estate člověka tenhle projekt prostě podle mě nemůže být krok vedle...

Reagovat
Liquid

Brno dotlačeno k výhře vždyť v tom vápně skáče sám v té 87.minutě https://www.onlajny.com/match/index/date/2020-06-04/id/268413

Reagovat
Pablos

a kde to mám vidět ?

Reagovat
Liquid

u těch gólů tam jsou šoty

Reagovat
Pablos

jo teď už mi to jde ...předtím se mi jen ukazovala ta penalta bez předešlého zákroku. A jako no vidím to docela malé, ale jako asi mu tam nohou škobrtnul ten obránce, když ho obcházel ...ale těžko takhle soudit.

Reagovat
C-M@ster

Přiblížil jsem si to, zpomalil na 30% a i tak ti neřeknu... z té šmouhy vidím piču.

Reagovat
Zephyr

Raději bych stadion viděl ve vlastnictví Loudy. Na druhou stranu ale chápu město, že si musí pohlídat prodej tak lukrativního fleku.

Největší průser se už stejně dávno udělal prodejem a zastavěním těch sousedních pozemků, takže ať už ta současná přetahovaná skončí jakkoliv, tak dlouhodobě je ten stadion stejně slepá ulice. Ty pozemky už jsou tak ořezané a okolí tak zastavěné, že tam bohužel nikdy nepůjde vybudovat zázemí pro úspěšný český klub. Maximálně tak nějaký tým do počtu na hranici první/druhé ligy, ale to by to musel Louďák fakt milovat

Na Žižkově ale jinak není kde stavět, tak nevím, jaký potenciální projekt nového stadionu v tomhle ohledu vlastně chtějí projednávat. Pochopitelně když nějaký magor hodí do placu přebytečné miliardy, tak to pak jde všechno, ale jinak mezi reálnými scénáři fakt nevidím nic moc růžového...

Reagovat
Salfovic

Jedině ho otočit o 90 stupňů, ale to by se musel postavit úplně novej.

Reagovat
Zaschrona

To není tak blbej nápad, stejně se stadiony dnes staví běžně směrem na sever a jih krátkou tribunou a ten stadion ideálně potřebuje postavit celý znova. I by se to mohlo částečně zaplatit, kdyby se tam místo parku udělalo místo na další dům.

Reagovat
smazaný uživatel

Pronájem s opcí na odkup po rekonstrukci? Těch variant je několik, ale P3 to imho sabotuje.

Reagovat
meliooo

Co přesně P3 sabotuje. Pronájem na 99 let za 1Kč jsou přece skvělé podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě přijde v pořádku investovat vlastní kapitál do pronajímaného objektu bez záruky budoucího vlastnictví/spoluvlastnictví?

Reagovat
meliooo

Ano, přijde mi to úplně normální. Sparta taky investuje do svého tréninkového centra na Strahově a přitom pozemky patří městu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tu teď budeme srovnávat situaci průměrné druholigové Viktorky s jedním ze dvou nejbohatších prvoligových klubů? To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
Salfovic

Nejen pozemky, i to TC.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
meliooo

Praha 3 nabízí luxusní podmínky. Pokud by šlo Loudovi o Viktorku a o fotbal, tak by to bral. Problém je, že mu jde jen o pozemky.

Reagovat
kilobyte

Jako že on jim opraví stadion a oni mu ho na oplátku pronajmou?

Reagovat
Salfovic

Za korunu.

Reagovat
kilobyte

A opravy za 50 mega. Vždyť by to mohli ošetřit smluvně, aby tam ten stadion zůstal a nebo aby za to dostali případně kupu peněz.

Reagovat
monty25

Čas ukáže, kdo to s Viktorkou myslí líp. Teď je toho času ale zatraceně málo, takže by měly obě strany najít řešení, aby Viktorka v první řadě dostala licenci na příští sezonu. Pak se můžou dohadovat třeba další rok, ale hrát někde ve vyhnanství nebo zase administrativně sestoupit do ČFL, to snad nikdo nechce.

K Loudovi: Do hlavy mu samozřejmě nevidím, ale zatím na mě působí tak, že má zájem o fanoušky. Není zvykem, aby majitel klubu chodil na tribunu mezi diváky a bavil se s nima. Od jeho příchodu se propagace Viktorky hodně zvedla, to se mu musí nechat.

https://www.facebook.com/wearezizkov/posts/1575628199263646

Reagovat
Adyss

neviete o nejakom gayklube alebo swingers párty v Prahe? kamoš sa pýta

Reagovat
kilobyte

Kluci odsud se schází většinou v pět před Edenem.

Reagovat
tomegg

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Civers

Jenže Kovboj tam měl rande tzv. na Kuču, nepřišel mu protějšek

Reagovat
smazaný uživatel

co vůbec dělá ten homouš, už se s teplým bratrem Blomkalem odstěhoval do švédska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Prej kámoš

Reagovat
Civers

Jak se chtěl pochlubit, že má kamarády...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus tohle, tam s tebou (teda s "kámošem") vyjebou na 100 %:

https://www.google.cz/maps/place/Strakova+akademie/@50.0920354,14.4099059,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x470b94e749498beb:0x92ae916f69a62eef!8m2!3d50.0920354!4d14.4120946

Reagovat
Adyss

Reagovat
Kostomlat

Chápu postoj města, také bych stadion neprodal. Nájem na 100 let za 1 Kč je podle mě dobrá dohoda pro obě strany.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele