Viktoria Žižkov poslala Praze 3 další nabídku odkupu stadionu

11.03.2021, 17:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další spin-off seriálu Hradecký stadion

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tezko, uplne neco jinyho...

Reagovat
FiX

Mno je to ošemetný. Skoro nevím, komu mám věřit.

Reagovat
Salfovic

Tak tomu developerovi věřím ještě míň než Tvrdíkovi.

Reagovat
monty25

Jsem na tom stejně. Každopádně tohle je nejspíš poslední šance na nějakou domluvu mezi Viktorkou a Prahou 3, aby byla získána licence. Fotbalově je tahle sezona propadák, tak snad aspoň tohle dopadne dobře. Jestli ne, tak to znamená konec Viktorky.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kecipep

Reagovat
FiX

Mno sportovně to taky docela smrdí. Nechápu proč vyhodili Haška. Čekal jsem nějakou těžkou trenérskou posilu do dlohodobý koncepce a místo toho přišel nějakej klaun a ty výsledky (i hra) teda snad horší jak Hašek. Ale hlavně že je mladej asi, nevim. Tohle a to že pustili Březinu do Opavy (i když mu to teda přeju) fakt moc o koncepci nemluví.

Reagovat
monty25

To já taky nechápu. Hlavně mě naštvali, že dočasně vzali toho nýmanda Vavrušku a potom jsem taky čekal nějaké větší trenérské jméno, ale místo toho přišel Oulehla z Varnsdorfu. Toho zatím hodnotit nechci, ale premiéru měl teda mizernou. Podle mě by udělali nejlíp, kdyby tam nechali Zdeňka Haška, anebo místo něj fakt sehnali větší trenérské jméno a ne tyhle experimenty.

Reagovat
FiX

Mno myslím, že tenhle názor sdílí 90% fanoušků Viktorky. Tam muselo bejt něco víc než jen sportovní stránka.

Reagovat
Salfovic

Jak dlouho tam byl Vavruška ?

Reagovat
monty25

Vzali ho na posledních 5 zápasů podzimu (bilance 2-1-2).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že chcete během pát let do ligy

Reagovat
monty25

Tak to je určitě cíl, ale realita může být bohužel jiná.

Reagovat
Uwe háže buly

Trošku mě děsí to, jak se to teď otočilo v to treninkove zázemí pro mládež.. To může znamenat cokoliv.

Reagovat
bobis21

Postaví se tam něco úplně jiného, ale bude tam posilovna kde budou moct trénovat

Reagovat
Uwe háže buly

Právě, aby tam nebylo někde na střeše hřiště na malý fotbal a v suterénu bazén a posilka a měla by to mládež vyčleněno na pár hodin týdně. Ten stadion by měl být napevno v té smlouvě.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FiX

Jojo, přesně tak. Mělo by tam prostě bejt, že tam bude stadion a ne na 20 let, ale aspoň na 50. A když to poruší, tak prostě musí prodat ten pozemek zpět za původní cenu. Mládež může trénovat na Vítkově nebo na Pražačce.

Reagovat
ratusek

20 let je zoufale málo

Reagovat
mirdagwutang

asi tak, teď se přesně na tý lokalitě kupuju byt v těch novostavbách a prostě tohle bude tak drahý časem. Jak se to bude řešit když klub zanikne? Pak ten pozemek bude jeho a on tam rozjede svoje stavby. Trochu mu to nevyšlo s Viktorkou podle mě počítal stím, že to bude hodně easy jednání, a že jednání na Praze 3 to bude mnohem víc okay. Možná už měl souhlas někoho, podplácením nebo nátlakem. těžko říct ani bych se ale nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkám že za 20let se toho spousty zapomene, nebo úpravi tak že někdo nebude ani vědět co se třeba před 15 lety podepsalo o prodeji stadionu, a najednou tam rostou nějaké takové https://novostavby.com/cs/ novostavby a nikdo nebude ani vědět. A nebo taky třeba ne a vyroste tam nový stadion tak jak je ve smlouvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z toho teda pochopil, že když Louda do 20 let nepostaví stadion tak bude muset pozemky prodat zpět, což ale taky nechápu...Proč do 20 let a ne třeba do 3 let Já mu teda nevěřím.

Reagovat
Uwe háže buly

"Nabízí dohodu, podle které by se klub zavázal, že do 20 let od podepsání smlouvy o prodeji postaví nový stadion na místě stávajícího, a pokud to z objektivních důvodů nebude možné, vybuduje tam tréninkové zázemí pro mládež."

Jinými slovy, jestli tomu dobře rozumím. Zaváže se okamžitě investovat 25 mega do stadion+ investovat 25 mega do sportu v městské části (s čím se taky dá dobře vyjebat), to znamená, že se opět získá licence na profi soutěže a pak se časem najde objektivní příčina, proč se tam ty soutěže hrát nedají (třeba chybějící parkoviště, které klub přislíbí vybudovat) a pak se třeba po pěti letech začne stadion bourat, protože stejně nemají kde vybudovat parkoviště a nelze dodržet třeba předepsané vzdálenosti (vzdálenost mezi nově postaveným objektem a tribunou) a na místě stadionu zůstane jen tréninkové zázemí pro mládež. Klub se přesune do čfl, neseženou se sponzoři, blbě se investuje a spadne do divize. Počká se pár let, aby se dodržela smlouva a máš zelenou louku 10 minut chůze od hlavního nádraží, minutu od VŠE a o kousek dál od centra..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
RickNash

Louda je křivák. Na to ukazuje i to, že je ochotnej dát garanci zachování využití parcely jako hřiště jen dvacet let. Prodej do jeho (nebo teda jakejchkoli) soukromejch rukou znamená vyhledově konec fotbalu na tom místě, ta parcela je příliš sexy. Docela umí PRko a vzal si ten klub jako rukojmí.

Reagovat
mirdagwutang

Asi tak, za 20let ten pozemek bude nevyčíslitelný a možná i x 10 tomu co koupí a investuje teď. Spíš si říkám, že počítal stím, že prostě na praze 3 na to kejvnou jak nic a proto koupil Viktorku. Co jsem četl komentáře nahoře fotbalově viktorka jde víc do kopru než aby to bylo lepší....To je podle mě už náznak toho co tady píšeš no...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Proseku to jako parametry splnuje jo?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, tam mají výjimku

Reagovat
smazaný uživatel

viktooooorka žižkov je tu! Oi Oi!

Reagovat
ACSMan

To vůbec hezky to prodat městu a ať se tam staví moderní prosklené kancli, ty jsou nutné.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že to vůbec hezky, kancli ne hezky

Reagovat
smazaný uživatel

to je zebrak ! Uz by ho v Praze mohla zacit zdimat nejaka mafie at ho tyhle kraviny prejdou .. prestavet stadion na treningovy kemp asi uplne raketa nebude naopak pozemky za ni se pak prodaji hrave - vaznost 20let jen prospiva nebot neni predpoklad ze by se mel zastavit rust cen nemovitosti snad to na radnici vidi a nezmizi dalsi vyznamna cast mesta v rukou egomaniackeho developra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele