Vítězství je zavazující, čeká nás ještě spousta práce, řekl Kotal

02.07.2020, 10:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Jistě že je zavazující. Čím jste se panu Chovancovi zavázali?

Reagovat
Skleepy

Nebuď trapnej jak osmá série GoT.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou mi bonmoty.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Kotalovi to přeju škoda, že tehdy odešel z Brna, protože chtěl mít klid a po něm to vzal Sváťa

Reagovat
smazaný uživatel

Brno ho poslalo pryč ze své strany, ne ? Pokud se pamatuju dobře. Chtěli mj. někoho, kdo je v podstatě brněnský patriot.

Nakonec se jim to nevyplatilo .....

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
JeséRodriguez

Krásná práce

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ba tom zavazujícího?Nic než titul a účast v LM nemá význam.MOL Cup většina ligových týmů pouští,To, že ho má Sparta znamená jen to, že i tahle útěcha je pro ně důvod k nekonečnému machrovnání, jací jsou borci.A pak začnou předkola, nová sezona a vše začne nanogvo, jako každý rok.

Reagovat
OnderCZ

Kotal Sympaťák, zaslouží si to. A hlavně ať zůstane.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Pánové a dámy,

nemáte někdo nějaký dobrý odkaz, materiál, nebo cokoliv, co se týče tréninků? Různá cvičení, nějaké typy tréninků, jak, kdy, co dělat a nebo nějaké celkové info?

Díky

Reagovat
r.mrazik

treninku ceho?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fotbal samozřejmě, když jsme na tom fotbalovém webu

Reagovat
r.mrazik

tady se resi vsechno,tak proto se ptam

na youtube toho mas mraky

Reagovat
Pablos

třeba něco od Kuči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jojo, o tom žádná, že se tady dá řešit úplně cokoliv. Měl jsem to upřesnit hned!

Reagovat
smazaný uživatel

http://trenink.com/

Toto jsem využíval před pár lety pro inspiraci...stejně je pak fajn si ta cvičení upravit dle svých potřeb.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes, super, díky moc!

Reagovat
JeséRodriguez

Nejlepší na tom je, že tady v diskuzích nejvíc brečí už tradičně fans Slavie, kteří to finále poháru podmázli loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím...Ta penalta, sice jsme na ní dost nadávali, ale bylo to tak 50:50, že to pískne/nepískne, písknul. Opravdu to ale nejde srovnávat s jasnou červenou pro Frýdka...My jsme podali celkově ostudný výkon, kdy nás ještě dost zachránil Budinský, vy jste měli první větší šanci až jak Liberec vedl, kdy střelu DMK vyhlavičkoval Karafiát. U prvního gólu dost nešťastná teč, pak Knobloch...Žádný top výkon to od vás opravdu viděl a vítězství víc než šťastné, samozřejmě i to se počítá. Tak snad konečně něco uděláte v pohárech, Kangu a Hancka vám prý podepíšou.

Reagovat
JeséRodriguez

Jasně, nepopírám, že měl být Frýdek vyloučen. U něj bych byl opravdu rád, kdyby v létě odešel. A s ním klidně i Hanousek, pořídit pořádné LB a jako backup jeden z dvojice Polidar - Horák bude stačit. Spíš nechápu, jak můžou v diskuzích pořád takhle fňukat (někteří), jim rozhodčí taky několikrát pomohl. Výkon to nebyl ideální, ale to finále je většinou svázané a dalo se to čekat. Liberec to zavřel a hrál na brejky, které měl nebezpečné. Věřím, že příští sezónu už to v pohárech nebude z naší strany ostuda. Hancko s Kangou hodně pomůžou, a dál se uvidí, kdo přijde. Celkově to vidím pro český fotbal nadějně, Slavia i Plzeň by měli minimálně skupinu EL udělat, my možná ani nebude muset hrát předkola (to by bylo ideální ) a Liberec hraje fotbal, kterej nemusí sedět řadě týmů, takže by se tam mohli taky podívat. Jinak už jsem psal minule, věřím, že příští sezónu už do téhle 4 poskočí i Baník, vidím ve Vás prostě potenciál.

Reagovat
Mass

Já zase nechápu, proč tě tak vzrušují trollové typu Sheldon, Rolf nebo Stannis.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti psal, že jsi ohledně nás až moc optimistický Baník nemá kreativního záložníka, Baník nemá rychlost, Baník může reálně přijít o Stronatiho a Jánoše. Snad budu moci být trochu optimističtější po přestupáku, ale jistý si tím opravdu nejsem...Zase bych na to 4. místo favorizoval např. Boleslav, která dává dohromady celkem zajímavý kádr se solidní perspektivou, i když to tam bude chtít určitě jednoho stopera a udržet Budínského. Frýdka určitě neprodlužovat, Hanouska bych být vámi jako druhého LB na příští sezónu ještě nechal, je zkušený a charakterní, ten se do rotace hodí. Polidar i Horák jsou kluci šikovní, ale ještě dost mladí, Horáka bych třeba poslal ke Kováčovi do Opavy (jestli nespadnou), Polidar, ale i takový Souček jsou materiál pro Teplice, Budějovice, jestli tedy nepřekvapí a nezazáří v přípravě.

Reagovat
JeséRodriguez

Je fakt, že budete asi potřebovat více času. Ale vidím tam prostě díky Brabcovi potenciál. Kozel by měl dostat prostor a postupně zapojovat odchovance, vytvořit nějakou solidní osu týmu ze zkušených a rozdílových hráčů a doplnit to pracovitýma hráčema. Právě si myslím, že i tu pozici kreativní osmičky vyřeší (docela by se Vám hodil Houska nebo Havlík). U toho Součka bych řekl, že jste se o něj co by o regionální talent mohli pokusit, a k němu ještě Lingra. Hned by ta záloha dostala více pohybu.

S tím Hanouskem nevím, on prostě nemá moc co nabídnout no, ale zase ta charakteristika co jsi vypsal není k zahození. Na Horáka by to asi bylo moc, ale ten Polidar by si podle mě svoje odehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

O Součka se pokoušeli, stejně jako třeba Jablonec nebo Boleslav, ale on když dostal nabídku od Sparty, tak měl jasno, navíc prý dle svých vlastních slov nemá Baník v lásce Což beru, že je aspoň upřímný. Teď těsně nevyšel příchod jeho kolegy z ročníku 2000 Harazima (RB), který má víc než solidní předpoklady. Slovácko bude chtít raketu, Šumulikoski je blázen, už mi stačilo jak brečel ze Zajíce a Jurošky, Havlíka pod smlouvou do 2022 pustí tak za 20 mega. Houska by chtěl spíš do Polska prý...Něco se povídá o tom, že zkoušíme hledat CM i v zahraničí...Tak snad něco vyjde, musí to vyjít a hlavně udržet Jánoše. Lingr by byl dobrý, ale jestli dát 10 nebo i těch 15 mega za nějakého hráče, tak to ať je za tu kreativní osmičku a my za pár odpadlíků z našeho kádru a menší doplatek zkusíme přivést podobný typ Vlkanovu, i když starší, druhá liga, ale fotbalista výborný a zase by si vážil své šance a makal by na sobě. Jestli odejde Zio, tak zkusit nějakého stopera přivést, takový Karafiát zadarmo by byl hodně fajn , ale ten počítám, že půjde do Polska, líbí se mi i Kingue, ve druhé lize Martinec. SKS si Frydrycha ještě další sezónu ponechá, bude se jim hodit. Chceme prý i brankáře, který je dobrý ve hře nohou, taky by měl přijít z ciziny, docela zajímavé jméno...4. místo bych bral jako minimální cíl za další 3 roky, to se mi zdá reálné. Doroste nám generace, někoho prodáme, už se ty peníze budou Brabcovi vracet, Baník bude zase o kus stabilnější a může nalákat movitější sponzory než výrobce autobusů (jako fakt ) a LAMA energy (jako fakt ). Teď bych viděl cíle asi takové: bojovat o poháry, což je mezi 4. - 10. místem, konečně začít produkovat nějaký fotbal a dáváte čím dál tím víc šancí odchovancům a taky zlepšit skauting.

Reagovat
JeséRodriguez

Jo takhle, to mi uniklo. To se pak není čemu divit. Ten Harazim mě v duelu, tuším s Karvinou, docela zaujal Je fakt, že Slovácko už Vám pustilo dva hráče, tam moc šance na Havlíka asi nebude. Pokud zůstane Jánoš, a najdete pořádnou kreativní osmičku, vedle které bude pomalu dostávat šance Drozd, tak to bude jen dobře. Osobně si myslím, že Jánoš i Stronati zůstanou. Jinak za Stronatiho by pro Vás byl super Frydrych. Ten by určitě nepřišel jen dokopat kariéru, ale nechal by na hřišti vše. Konkrétní jméno u toho gólmana nevíš? Vlkanova by měl vlastně podobnou cestu jako Malinský, ten taky hrál v Hradci i druhou ligu, pak seděl v Liberci a teď začíná hrát dobře.

Ty cíle vypadají rozumně. Kluci z akademie taky potřebují vidět, že můžou v áčku dostat šanci. A ti sponzoři teď asi bude po té korona krizi menší zájem, ale myslím si, že je to zase otázka času kdy přijdou lepší nabídky. Zázemí je solidní, ze strany fans velkej zájem o fotbal, ten kádr se taky rok od roku lepší. Bylo by to prostě fajn mít 4 konkurenceschopné kluby, které hrají o titul a uhrají něco v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš určitě pravdu, Čím více konkurence, tak tím lépe. Jména toho gólmana a i středního záložníka z ciziny sice znám, ale mohu jen naznačit, slíbil jsem, že to nepropálím. Oba hrají v top 5 mančaftech tamní ligy, z těch zemí kde v současnosti hrají, ale nepochází, plní významnou roli v těchto klubech a jsou ve stále dobrém věku. Jestli to vyjde, tak když tak napíšu, že ano, tohohle nebo tyhle jsem myslel

Reagovat
JeséRodriguez

Ok, to jsem zvědavej Díky za přiblížení.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti brečí nonstop, takže nic překvapivého.

Reagovat
icka

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Klasika tady, no.......tady jsou snad jeden nebo dva normální slávisti

Reagovat
smazaný uživatel

Čas na odvolání, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek Dlouhodobě odporný týpek.

Však oni ti ty haksny jednou někdo přebrousí .....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
icka

Stejne nejvic breci sesivky

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

A těm je do toho zápasu hovno .........ale i tak, ubrečení, to byli vždycky

Reagovat
PaYaB

Dostanete nějakou Sevillu ve 3. předkole a bude vymalováno. Za to vše můžou povedené zápasy s Cervenou Zvezdou, Suboticou a Trabzonem..

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No teď jsi nám to nandal olomoučáku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele