Hráči si po finále brali medaile sami, sparťané plánovali oslavu

02.07.2020, 00:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pesek super rozhovor. Ze to tem hracum neni blby vymlouvat se, ze jim prohralo zapas neco, co se stalo mimo hru. Kdyby z toho mel Malinsky zraneni nebo neco, tak mozna.

Reagovat
Liquid

Hromadu zranil žlutým faulem Krejčí - žlutou samozřejmě nedostal a první žlutá pro Rondiče byl dobrej výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada je taky z papíru... tohle nebyl žádný tvrdý zákrok spíš takový lehčí podkopnutí... to jak zametl Mara a Kangou bylo 10x horší a taky nedostal žlutou.

Reagovat
veikko

Mě popravdě asi ještě víc nasralo, že nedostal Kanga druhou žlutou za simulování zhruba v 80. minutě. Soupeř se ho ani nedotkne a on zařve na celý stadion, udělá dva kotrmelce a když zjistí, že se to nepíská, hned vstane a běží do obrany... Osobně bych tohle nesportování chování trestal úplně stejně jako šlápnutí na protihráče.

Reagovat
kilobyte

Zase když nedostal žlutou za jasnou simulaci Baluta, tak už asi nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, stále dokola, jak kolovratek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas jim prohrálo to, že je Královec sprostě zařízl.Vždyť i ta penalta nebyla:já žasnu, že jde chátra po týhle blamáži slavit

Reagovat
JeséRodriguez

a že jsi nežasnul loni po finále

Reagovat
kilobyte

Zbytečný na něj reagovat.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl na oranžovou... to samé pro Kopice. Tsdy si rozhodčí fakt může vybrat. Jasná červená podle mě ne. Jinak Rondic machá rukama jak Chorý. Sestřelil Hancka dost drsně.

Reagovat
ratusek

Komedianti s těma medailema

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto rozhodnutím se podařilo zabránit celosvětovému šíření koronaviru

Reagovat
Y.N.W.A

....ale ono je to vlastně jedno, důležitej je pohár a ten se zved... a pak ještě barevný papírky z děla a ty byly taky, takže ok... předávání medailí týmovejm sportům stejně nikoho nezajímá

Reagovat
kilobyte

Hlavně když pak každý hráč políbil pohár a poslal dál.

Reagovat
ratusek

Reagovat
willdonor

spoustu moudráků bude říkat že Kopicovi za to samé (šlápnutí na hráče) dal rozhodčí červenou

U Kopice šlo vyloženě o vylití si vzteku a o bezohledný zákrok bez balonu s umyslem OPLACET.

Frýdek na nikoho šlapat nechtěl,, Malinský se mu natáhl do cesty jak střelenej, rozhodně na něj nestoupl celou vahou.... takhle "šlapu" na malý děti (předstírám že na ně šlapu- dotýkám se jich chodidlem .. ale ve skutečnosti je přeskakuju)..a děti se tomu smějou.

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

dobrá pohádka

Reagovat
verv

S tím odstavcem o fanoušcích naprostej souhlas. Chápu, že to bylo nějak dopředu daný ( i když naprosto stupidně), ale vzhledem k tomu, že se v toho v téhle sezóně měnilo dost, tak to mohli změnit taky a dát to někam, kde mohlo být těch lidí co nejvíc. A vrchol je, že každej tým dostal 600 lístků, což není dohromady ani polovina z povolené kapacity. Fakt fotbal pro fanoušky dělaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele