Veh gratuloval Bayernu k titulu

28.04.2008, 08:59
Aktuality
Kouč Stuttgartu Armin Veh byl po nedělním utkání svého týmu proti vedoucímu Bayernu tím zklamanějším trenérem, neboť VfB prohrál s bavorským velkoklubem vysoko 1:4. Přesto Veh Bayernu pogratuloval k zisku mistrovského titulu.

Ironií osudu je, že Bayern prakticky rozhodl o svém letošním ligovém triumfu právě proti Stuttgartu, jenž v letošní sezoně titul obhajoval. Přitom utkání ani výhrou domácích skončit nemuselo. Na první gól Toniho totiž ještě zvládl odpovědět Antonio da Silva. Až pak se ale rozjel stroj jménem Bayern naplno a brankou Van Bommela z přímého kopu a dvěma dalšími z kopačky střídajícího Riberyho Stuttgart zválcoval.

"Z mého úhlu pohledu zápas skončil naší až příliš vysokou prohrou," prohlásil Veh. "Ze začátku jsme s Bayernem drželi krok, ale z brejků jsme nedokázali mnoho vytěžit. Poté, co jsme vyrovnali, jsme měli jednu, dvě šance na zisk vedení. Bayern pak udeřil z přímého kopu a to rozhodlo celý zápas."

Nezdráhal se také vyjádřit obdiv k Riberymu, který přišel na hřiště v 57. minutě, v 73. viděl žlutou kartu a jakoby z trucu pak v rozmezí dvou minut strhl definitivně vítězství na stranu favorita z Bavorska. "Po úžasném představení Riberyho nebylo co řešit. Bylo senzační, jak vstřelil jejich třetí gól." Francouzské křídlo nejprve na 3:1 zvyšovalo nečekanou střelou z dobrých 20 metrů přímo do vzdálenější šibenice Schäferovy branky. O minutu později, když právě Veh chystal střídání, udeřil po druhé, když si naběhl na dlouhý míč, ztrapnil dva soupeřovy obránce a suverénně zavěsil.

"Podle mého nemůžu příliš kritizovat svůj tým. Snažili jsme se z utkání něco vytěžit, ale Bayern nakonec zvítězil rozdílem třídy," uznal soupeřovy kvality Veh. "Rád bych poblahopřál Bayernu k zisku titulu. Myslím, že byli favority už od začátku ročníku. Mají nekvalitnější kádr, nejlepší individuality. Klaním se Ottmaru Hitzfeldovi, že to dokázal znovu," dodal.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nic jinýho se od Bayernu čekat ani nemohlo. Takový posily, ještě aby ten titul nezískali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, nic nez titul by byl trapas

Reagovat
smazaný uživatel

FC BYERN Oléé

FC ARSENAL oléé

Reagovat
papos182

Mají nekvalitnější kádr,....

Reagovat
fantomas

co se ti na tom nezdá?

Reagovat
fantomas

je to sympaták, jen mě zatim nepřesvědčil moc jako trenér

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN MNICHOV pozor------ porazí kohokoli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele