Titul ještě jistý nemáme, varuje Toni

23.03.2008, 09:51
Aktuality
Bayern Mnichov udělal velký krok k titulu a už v tuto chvíli je jasné, že po 25. kole bude mít na čele bundesligové tabulky sedmibodový náskok. Bavorský velkoklub včera doma porazil Bayer Leverkusen 2:1, autor obou branek Luca Toni ovšem upozorňuje, že o titulu rozhodnuto ještě zdaleka není...

"Ne, nebudeme odpočívat, dokud titul nebudeme mít jistý. Až do té doby budeme bojovat. Tento zápas jsme museli vyhrát a podařilo se nám to," řekl po včerejším utkání italský útočník.

Bayern má nyní sedm bodů k dobru na druhý Hamburk a na klub z přístavního města se může dotáhnout ještě Werder, pokud v nedělní dohrávce uspěje v Bielefeldu. Vedení mnichovského klubu v létě vykoupilo Toniho z Fiorentiny za jedenáct milionů eur a této sumy rozhodně nelituje. Italský kanonýr nastoupil k 34 soutěžním zápasům a na své pažbě má již 26 zářezů.

"Opět jsme viděli, že má nos na góly. Pro nás je nesmírně cenný," pochvaluje si Toniho přínos pro tým trenér Ottmar Hitzfeld.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bayern + Toni = titul + německý pohár + pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLASÍM FC BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
One-Real

Jedeme Karlsluhe jedeme!

Reagovat
smazaný uživatel

překvapilo mně, že Toni poráží v minisouboji roku Kloseho

Reagovat
smazaný uživatel

me mrzi ze nehrajou letos LM protoze maj vybornej tym a doufam ze nikoho neprodaj aby za rok vsem vytreli zrak

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že Bayern nemá zapotřebí prodávat svoje klíčové hráče,obzvlášť,když je příští rok čeká LM,spíš se může očekávat příchod dalších posil...

Reagovat
Kapřík

Tak určitě, Bayern je na tom finančně víc než dobře, takže žádný prodeje nehrozej, maximálně ten Lucio chce změnit prostředí, takže za něj by měl přijít nějakej ten stoper - mluvilo se o Mertesackerovi, což by byla sice skvělá náhrada ale nevím nakolik je to reálný. U Lahma silně pochybuju že by ho pustili, kdo ví jak se vlastně vyjádřil ohledně toho svýho odchodu. Nevím kdo další by měl přijít či odejít, ale Borowskiho příchod je jasnej, jinak jsem nějaký jiný ralistický spekulace nezaznamenal(kromě výmyslu s Borucem...jasně se vyhlásila podpora Rensingovi, tak nevím co řešej). A samozřejmě přijdou hráči z hostovačky(např. Görlitz).

Reagovat
rufus

Sice OT, ale snad to nevadí:

Kouč české reprezentace Karel Brückner doplnil nominaci pro přípravný zápas v Dánsku o Tomáše Sivoka. Sparťanský kapitán se tak dočká návratu do národního týmu a stejně jako ostatní hráči se bude hlásit na pondělním srazu v pražském hotelu Crown Plaza.

Jsem Sparťan, ale povolat ho jen kvůli tomu, že tady hraje, to je vážně moc..

Reagovat
smazaný uživatel

tim me Kája (asi sparťánek) vopravdu nas*al vzdyt tu ju spousta dalsich stoperu nebo def. zalozniku...treba vyborne hrajici Rajnoch

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele