Van der Vaart zůstává v Tottenhamu, chce s ním vyhrát titul

18.07.2012, 10:52
Aktuality
Rafael van der Vaart bude s největší pravděpodobností i nadále hrát za Tottenham. O nizozemského záložníka byl velký zájem v Německu, kde již dříve působil v Hamburgu, sám hráč ovšem hodlá setrvat na severu Londýna a s Kohouty získat titul...

O devětadvacetiletého ofenzivního fotbalistu měly zájem Schalke a právě Hamburger SV, odchovanec Ajaxu se ale pro tuto chvíli do německé bundesligy vracet nechce.

”Každé léto se moje jméno objevuje v přestupových spekulacích. Moje místo je ale u Spurs, chci s tímto klubem vyhrál titul,” prohlásil střelec jedné ze dvou branek Oranjes na letošním mistrovství Evropy, kde nizozemský výběr neuhrál ani bod.

Na White Hart Lane začátkem měsíce zamířil André Villas-Boas a van der Vaart si zatím přínos nového manažera pochvaluje. ”Nový kouč má se mnou dobré plány, to je pro mě důležité. Slyšel jsem o něm skvělé věci. Máme velmi kvalitní ofenzivní hráče, a pokud je AVB zasadí do správného systému, může z toho být opravdu výborná podívaná,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (534)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele