Vaclíkův konkurent Rico jde do Fulhamu, ten získal hned pět posil

09.08.2018, 22:00
Aktuality
Tomáš Vaclík v průběhu léta přestoupil z Basileje do Sevilly a ve španělském klubu mu nyní ubyl jeden hodně vážný konkurent v boji o místo v základní sestavě. Z Andalusie dočasně odchází Sergio Rico, čtyřiadvacetiletého gólmana si na roční hostování vypůjčil Fulham...

Rico patřil do prvního týmu Sevilly od sezony 2014/2015, celkem za ní odchytal 170 utkání a téměř v polovině startů dokázal udržet čisté konto. Navíc okusil i mezinárodní fotbal, v roce 2016 se dostal do nominace na mistrovství Evropy, před nímž si v přátelském duelu proti Korejské republice na své konto připsal první reprezentační start.

"Jsem velmi šťasten a potěšen, že jsem podepsal smlouvu právě s nejstarším klubem v Premier League," raduje se Rico.

"Nemohu se dočkat, až začnu trénovat a potkám se s novými spoluhráči. Nade vše si pak chci užít sezonu, která pro nás startuje už v sobotu," dodal.

Rico není ani zdaleka jedinou dnešní posilou Fulhamu. O střílení branek by se měl starat útočník Luciano Vietto, který přichází na hostování z Atlética Madrid, vedle něho si londýnský celek vypůjčil ještě obránce Timothyho Fosu-Mensaha. Z Bristolu City přišel na přestup záložník Joe Bryan a poslední akvizicí se stal další záložník André-Frank Zambo, za toho do Marseille putuje přes 22 milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / fulhamfc.com

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele