Vaclík je nadšený z návratu do Švýcarska, těší se na bývalé spoluhráče i Sommera

25.09.2022, 15:31
Aktuality
Tomáš Vaclík (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Nuno čomes

Reagovat
Tromas

Po tom, co za výkon předvedl včera doufám, že v úterý nastoupí v základu Staněk. Vaclík byl včera nejistý a nepředvedl nic, což nechápu, protože dříve reprezentaci skoro pokaždé podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak to Šilhavý pojme. Jestli to bude brát jako přátelák, bude chytat Staněk. Jestli jako prestižní zápas o udržení v prestižní soutěži, tak postaví "svou" sestavu, kterou si napsal na papírek před 2-3 lety.

Reagovat
Coutinho10

já myslim, že určitě Staněk...už v posledním repre srazu je protočil, takže to očekávám i teď

Reagovat
smazaný uživatel

To máš celkem jedno. Nejdůležitější pozice ve fotbale je střed obrany. Ten jak nemáš solidní všechno se ti zhroutí. S Brabcem to bylo aspoň trochu solidní. Teď vůbec. Kalas nemůže, Zima je tragický a Kúdela už je nastaven na důchodcovský styl. Ať bude chytat kdokoliv 3 tam dostaneme.

Reagovat
Tromas

Pravda je, že ta obrana (stopeři) je tragická, ale snad Šilhavého napadne dát Jemelku na stopera a vedle něj Zimu (byl respektive ještě je to talent, ale od odchodu ze Slavie se mu vůbec nedaří a už ve Slavii se trochu přeceňoval) a beky zahraje Coufal a někdo, nejpravděpodobnější je asi Havel.

Reagovat
Igli

ještě mají Zeleného, ze kterého na spartě udělali stopera

Reagovat
PH8

Nejdůležitější je střed obrany... Pokud hraješ na 1:0 tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš nejistý střed obrany, tedy ty hráče co jsou většinou poslední, když útočíš, tak je jedno jak zajímavý si v útoku, prohraješ.

Reagovat
fabec1222

OT: První trailer na nového Asterixe se Zlatanem v roli legionáře: https://www.youtube.com/watch?v=JLVJMiFy_Cc&ab_channel=Pathe

Reagovat
Xaver

Jestli ho Šilhavý zítra neposadí, tak už je "pan trenér" fakt trotl.

Reagovat
GrimeBaller98

Tak snad nebudes chytat

Reagovat
Mass

Nepsal si mu tohle už před Portugalskem?

Reagovat
GrimeBaller98

Nepsal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele