Vaclík byl rád za nulu, v baráži se chce vyhnout Itálii

17.11.2021, 09:39
Aktuality
Tomáš Vaclík (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
celeb

na jeho mieste by som sa este radsej vyhol Portugalcom.

Reagovat
TheTopFootbaler

Itálie je rozhodně mnohem silnější než Portugalsko, v létě vyhráli ME... Nemají teď formu, ale zato mají kvalitu po celém hřišti, kterou můžou Portugalci jenom závidět.

Reagovat
celeb

ako mnoho? Minule ME zas vyhrali Portugalcania a urcite maju kvalitnejsie individuality. Navyse mi prijdu Taliani viac z formy, nez Portugalci.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale individuality právě ještě nedělají tým, navíc Ronaldo a Bruno jsou kvalita, ale věř mi, bránit se dají, vím to až moc dobře. Ta systémovost Itálie mi přijde nebezpečnější, ale je fakt, že nemají taková jména, samozřejmě. Kdyby se nám povedl den, remíza je možná s oběma týmy, ale nejspíš to je konečná v případě obou týmů. Jako faktor vnímám ještě hlavně to, že Itálii prostě gól nedáme, Portugalsku bychom aspoň mohli.

Reagovat
celeb

tak oba tieto timy budu v uzsom vybere favoritv MS, takze by ste museli mat velmi dobry den (a oni doslova cierny) . My uz take problemy nemame

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
REPLIKATOR

A proto dostaneme Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Hratelne je jen Rusko a Skotsko. Svedove bez Ibry asi nebudou 100% favoriti ale nejen papirove maji navrch. Wales sel nahoru coz potvrdil i remizou s Belgii a zbytek jsou jista smrt .. stejne je zvlastni ze muzou narazit v barazi na soupere ze skupiny

Reagovat
adoxx

Hratelné je vše, hraje se na 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Na 1 ale postupne proti 2 souperum tj 2 .. 1 venku - neb jsme nenasazeni a pak proti postupujicimi tymu z 2. vylosovane dvojice na vylosovanem stadionu ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele