Vaclík se blýskl chycenou penaltou a pomohl Olympiakosu k výhře

29.11.2021, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
king23

Existuje nějaký náš hráč, který by měl takhle čich na to kam jít a vyhrávat tituly? Vaclík odešel ze Sparty po sezoně 13/14 když vyhrál double - od té doby Sparta ligu už nikdy nevyhrála. Ve Švýcarsku vyhrál titul 3x za sebou a po jeho odchodu vyhráli titul už jenom Young boys. Za Sevillu stihl aspoň vyhrát Evropskou ligu a teď v Řecku zase vede ligu (byť vyhrát titul s Olympiakosem je povinnost).

Reagovat
kattos

Zase je otázka jestli výhra řeckého titulu je lepší než třeba chytat v průměrném PL týmu

Reagovat
dave30

To asi ne, ale... Vaclíkovi bude na jaře 33 roků. A v tomto věku máš již ty hodnoty trochu jiné, než ve 20. Ve Švýcarsku a hlavně ve Španělsku si vydělal krásné peníze (ve Španělsku měl asi 2,5 mega euro ročně). Olympiakos platí také solidně (myslím, že si moc oproti Španělsku nepohoršil). Takže pěkně v teple dohrát kariéru, o místo jedničky se zatím obávat nemusí, pro rodinu asi lepší, než ve studené Anglii. A samozřejmě je tu otázka, jestli měl v létě vůbec nějakou nabídku z Anglie (tím jsem měl možná začít).

Reagovat
kattos

Já si právě myslím že ted po euru byla poslední šance se dostat do něčeho zajímavého...

Reagovat
dave30

Jak píše Duff níže. Možná něco bylo, ale on raději volil jistotu. A nebo si již rodina zvykla na teplejší podnebí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak i v Anglii by ho asi chtěli, ale zřejmě s ním nikdo nepočítal na místo jasné jedničky a v jeho věku ten Olympiakos je určitě lepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase muze mit super vzpominky, Krmencik myslim to byl vyhral recky pohar a z rozhovoru bylo citit, ze to muselo byt super

Reagovat
Kejza

ten Martin Hašek nebo jak se jmenuje

Reagovat
Lemond Laws

Jarošík.. s přehledem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

legendardni vitez LM

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele