Útočník Tijani míří z Baníku do Slavie, k Pražanům se připojil na soustředění

18.06.2023, 18:55
Aktuality

K pražské Slavii se dnes na soustředění v Rakousku připojil nigerijský útočník Muhamed Tijani z Ostravy, autor jedenácti ligových branek z uplynulé sezony. Kluby dolaďují podmínky jeho přesunu. Slavia o tom informovala na svém oficiálním webu.

Slavia s Baníkem zároveň jednají o odchodu brazilského záložníka Ewertona do ostravského týmu, kde by měl v nové sezoně působit. Také on už v budoucím působišti trénuje.

Dvaadvacetiletý Tijani přišel do Baníku v roce 2018 a rok nato podepsal profesionální kontrakt. S fotbalem začínal v klubu 36 Lion, kde působili i jiní hráči Slavie Peter Olayinka, Yira Sor a Moses Usor. Rovněž prošel mládežnickými reprezentačními výběry Nigérie, v roce 2019 si zahrál na MS do dvaceti let.

V uplynulém ligovém ročníku 191 centimetrů vysoký Tijani nastoupil do 32 zápasů a trefil se jedenáctkrát. Osm gólů vstřelil v závěrečné fázi ročníku, kdy Baník bojoval o vyhnutí se barážovým příčkám.

Autor: ČTK

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (160)

Přidat komentář
Pablos

Celkem průměráka do útoku... to přesně Slavii chybělo no. Ale vyloženě smát se nechci... oni na něm věřím ještě vydělají... ale jinak tvl. dobřej přetlak si tam zase dělaj

Reagovat
Kaspar

Proc

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátý je to už vlastně marný pokus začlenit do Trpišovského systému vysokého útočníka? Musa byl kvalitou úplně jinde než Tijani a taky si přes Tecla a spol. nekopnul.

Reagovat
delfin

Marný určitě?

Reagovat
smazaný uživatel

Musa, Fila, Krmenčík, Jusuf a vlastně i ten Škoda, kterého se Trpiš zbavil hned, jak mohl. On má manickou potřebu nakupovat vysoké hroťáky, které pak nestaví, protože se mu nehodí do systému. Takže ano, na základě v minulosti posbíraných dat se dá předpokládat, že i tohle bude marný pokus.

Reagovat
Pablos

Ale Sima si docela kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebyl klasický hráč do vápna.

Reagovat
Pablos

Vždyť ho tak hrál

Reagovat
Salfovic

Povedlo se mu pár zápasů v EL, v lize to žádná velká sláva nebyla, a šel do prdele.

Reagovat
Pablos

V tom jeho největším hype půlroku, dával gól za gólem v lize.

Reagovat
Pablos

V EL 11/4

V lize 21/11

Reagovat
Shevchenko

Si ho pleteš se Sorem ne?

Reagovat
Pablos

nejspíš

Reagovat
delfin

"I tohle", "marný", určitě?

Reagovat
Mass

Možná sis nevšiml s kym se tu bavíš o Slavii.

Reagovat
delfin

Všiml jsem si jeho slovníku, a raduju se a jásám, co ty?

Reagovat
Greny

Nejvíc šílený je že tyto všechny přežil Stanislav Tecl

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude mít nově i portrét na stadionu, až sundají Ztracenýho.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pablos

A Slováci už měli vylepený plakáty Ewertona doma

Reagovat
Seydou Doumbia

oni už maji na radaru typologicky lepšího Toliče tak to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky SKS skupuje všechno co se namane. Být Jurečkou a Chytilem tak jsem docela naštvaný, druhej jmenovanej nedostal ještě ani kopnout v přípravě a už mu přivádí konkurenci za 30 milionů

Reagovat
Salfovic

Ten nemůže stát tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude stát 30 + Ewerton

Reagovat
dontcallmeandre

Jestli přeberou ewertonovou smlouvu komplet a slavia na ni nebude nic doplácet, tak to není špatný deal. Plat do konce smlouvy pro Ewertona určitě bude minimálně 20, takže je potřeba jej někde udat.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jj

Reagovat
vodka

Reagovat
Nuno čomes

Chytil a Tijani hrot, Jurečka podhrot. Tecl asi cokoliv. Jinak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě prodloužili burena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece ho Karl nebude platit ze svého.

Reagovat
ratusek

No nevím. Pro Slavii naprosto zbytečný hráč. Mají tam o dost lepší. Přivádějí ho jen aby z toho vytřískali jako za Sora a Simu.

Pro nás z toho plynou skvělé prachy za 2 měsíční formu, na druhou stranu by mohl být ještě lepší. Těžko říct. Ale opět prodáváme hráče, který jen trochu vyletěl a jaké teda máme ambice? Ale vím, že když jim zamávají zlaťákama před hubou, tak se s tím asi nedá moc dělat. Hráčské kompenzace radši nekomentuji, ale je jasný, že kvalitní hráče nám Slavia nedá nebo k nám nechtějí jít. Z Ewertona se za chvíli stane cestovatel jako Ekpai a další

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Ewerton je lepší hráč než Ekpai

Reagovat
dontcallmeandre

Je to i o tom, aby se hráči nebáli do Baníku jít. Když vidí, že když se jim bude dařit, klub je pustí za lepším, tak tam jdou. Tohle jednu dobu limitovalo Slavii, že Tvrdík vykřikoval, že všichni musí zůstat ve Slavii aspoň dva roky..

A imho to limituje třeba Olomouc apod. Naopak je to způsob, jakým Liberec dlouhodobě vždycky poskládá docela rozumný tým, protože ti hráči víc, že Karl je při rozumné nabídce pustí rád...

Agenti mají samoyřejmě z přestupů taky peníze, takže je pro ně výhodnější, kromě těch nejlepších klůbů, když se kšefty točí..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

proč nezkusit

Reagovat
Slavia10

Minimálně mám dobrý pocit z toho, že co jsem v Baníku viděl, tak on fakt dře na krev, neodchodí zápas a chce na sobě pracovat. A je pravda, že hlavně na jaře nám ve spoustě zápasech hodně chyběla ta chuť to urvat za každou cenu, to Tijani má.

Reagovat
romeo351

Kupodivu mu docela věřím. Např když jsem u vás poprvé viděl Sora, tak to bylo něco mezi pralesem a atletikou

Reagovat
Miguel19

Lol, týpek se ustřelí ve 3 zápasech a hned jde do Slavie. Však většinu sezony se tady na něj jenom nadávalo

Reagovat
Bakary3

Tecl, Jurečka, buren, schranz, Fila, chytil, Tijani

Někoho jsem zapomněl?

K smíchu tohle

Smál jsem se řečem, že jak za Jarolíma, ale je to tak. Jen Jindra je lepší trenér, tak s tím dokáže líp pracovat, ale chování na přestupovým trhu naší ligy stejný.

Reagovat
Slavia10

Buren zatím nemá smlouvu, Tecl by prý měl hodně letos pomáhat béčku. Jurečka se ke konci roku ukázal jako nejlepší podhrot, Lingr odchází, takže ta pozice je pouze jeho.

Reagovat
Bakary3

Jestli to tak bude, tak to zas znamená, že zafeiris se tam bude prat na středu s dalšími x hráči... Ten přetlak bude zas úplně všude kromě stoperu

Reagovat
Slavia10

Pokud dobře koukám na naší soupisku, tak jediný Zafeirovo konkurent je Provod, navíc jeden z největších severských talentů musí být schopný vytlačit ze sestavy hráče z naší ligy.

Reagovat
Bakary3

Na ty dva stredaky budou (nerozlišuju teď úplně defenzivnejsi či ofenzivnější, někteří zahrají oboje, v různých kombinacích...) Holeš (? Nebo už zůstane stoper?), Hromada, Oscar, zafeiris, Provod, Ševčík, Valenta ... bude tam tlačit Pecha? A to snad tedy odejde ibra

Jo, pohyby budou, ale bude to divočina jako vždy

A měl by... Hrát měl jednoznačně v základu už teď. Proč nehrál? Kdo to pochopí...

Reagovat
Pablos

Kam a za kolik má jít ten Lingr ?

Reagovat
Coutinho10

tak Tecl a Mick nejsou jistý, že pokračujou ne ? Fila určitě odepsanej, takže to není zase tak, jak píšeš

Reagovat
Slavia10

A ještě k tomu Schránku nás odehrál na hrotu cca 4 zápasy za 2 roky

Reagovat
Slavia10

Schranz*

Reagovat
soukup

že je Fila odepsanej ten argument spíš podporuje, ne? Koupili jste v něm útočníka, kterej se k vám typologicky nehodí za relativně dost peněz a odepsanej byl už po pár měsících. Prachy spláchnutý do kanálu.

Reagovat
Coutinho10

vlastně máš pravdu, nejdřív jsem si to přebral tak, že kritizuje, že máme hodně útočníků, tak proč kupujeme další, ale tady kupujeme další, protože některým na konci měsíce skončí u nás smlouva a někteří, právě Fila je propadák, to souhlas...tam mě to ani nepřekvapuje, do toho se hrnout neměli...u Tijaniho jako zahraničního hráče vidím daleko větší šanci a celkem si dokážu představit, že to bude lepší nákup než Chytil

Reagovat
Bakary3

No, já vlastně kritizuju to, že jich máme hodně

S vědomím toho, že pro některý to zas bude konec.

Takže od každýho trošku

Prostě tohle není koncepční skládání týmu...

Reagovat
Coutinho10

tak jsem reagoval dobře

jakoby jo, teď na papíře a smlouvě jo, ale za 2 týdny ta realita bude úplně jiná a naopak jsem rád, že to řešíme ty nákupy hlavně takto rychle, že je budeme mít na přípravu atd., než čekat na začátek července, až někteří budou pryč a pak to teprve lepit....věřím, že počítat umíme + děláme vše proto, aby přicházeli lepší hráči než ti, kteří končí

Reagovat
Bakary3

Ja doufám, jen po posledních přestupacich jsem trošku skeptický...

Tak uvidime

Reagovat
Coutinho10

jako jo , ale ten poslední přestupák nám třeba přinesl Ogba či Zafeirise, takže věřím tomu, že už víme, kde a jaký hráče brát

Reagovat
vodka

Reagovat
romeo351

A Fily je mi až líto

Reagovat
Mass

Vždyť dal v Teplicích 4 góly.

Reagovat
romeo351

Neměl do Slávie vůbec chodit

Reagovat
Mass

Souhlas, podle mě je to hráč tak max. na střed ligy, nerozumim tomu, co se z něj tady dělá, asi si všichni chtějí jen rejpnout.

Reagovat
romeo351

Definovala ho ta cena, která byla jak od slepých a ožralých milionářů… Fila má velkej potenciál - technicky je skvělej (fotbalovej) i při své výšce, ale nebylo to hned v 19ti do Slávie a hostovačka je furt něco jinýho než přestup ohledně dostání důvěry. Fandím a věřím mu v zahraničí, avšak musí se zkonsolidovat a dostat pevnou půdu pod nohy

Reagovat
Mass

Když je tak skvělej, tak proč nehraje základ ani v těch Teplicích? Jo a v Bolce dal 4 góly a předtim v Brně jeden. Úplnej zázrak.

Reagovat
Bakary3

Když je tak špatnej, tak proč za něj Slavia vysolila takovej ranec?

Reagovat
Mass

Netušim. Tak aspoň že se David Jurásek povedl.

Reagovat
Bakary3

Aspoň, no.

Reagovat
Mass

Mně přišel, že ho Boka přihodila k Juráskovi do balíčku 2v1. Možná že ho Trpiš ani moc nechtěl, ale řikali si, že útočník z u21 se hodí vždy, kdyžtak se pošle na hostování. A šel na hostování. Prachy spláchnutý do kanálu možná ještě ne, třeba letos dá nějaký góly a někdo ho koupí aspon za ten 1M€, nějakej klub typu Lince či Aarhusu, uvidíme.

Reagovat
verv

to je totiž úplně běžný, že když kupuješ nějakýho hráče, tak ti ten klub přihodí ještě jednoho, kterýho vlastně vůbec nechceš

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Běžný to není, ale co já vim, třeba v Bolce dělá manažera Horst Fuchs.

Ale vzhledem k tomu, kolik měla bejt jeho cena a že nahrál dohromady cca jen 400 minut, se buď šeredně sekli v odhadu kvality hráče a nebo ho opravdu nechtěli.

Reagovat
verv

Jako chápu, že je těžký si přiznat, že se ten váš božskej management sekl v odhadu. Ale vymýšlet tady teorie, že za něj vysázeli tolik penež a vlastně ho vůbec nechtěli, to je trochu moc

Reagovat
Pablos

Jak to seřadil od nejlepšího po nejhorší

Reagovat
Bakary3

spíš jsem začínal jistotami

Reagovat
djiros

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
maXam

Chlapci, co by ste dali pred 10 rokmi za to, aby ste mohli viest tieto debaty

Co by dali za to v Tepliciach, alebo v Brne keby mohli rozoberat to co vy

Reagovat
Coutinho10

myslím, že jsme si to vyžrali tehdy až až, ale není špatný si vzpomenout a uvědomit si + vážit toho, co se od tý doby podařilo, kolik rekordů jsme pokořili a kolik úspěchu jsme dosáhli

Reagovat
maXam

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Před 10 lety ani nevěděli co to Slavie je

Reagovat
Puskas

To bych netvrdil, znali ty bonbóny.

Reagovat
Bakary3

Ty jsi fakt ukázkovej blb

Reagovat
KingMaster13

Schranz už je bek toho nepočítej Jurečka myslím, že hrál spíš mimo hrot a Tecl doufám snad bude už navždy v béčku. A Fila už si u nás nekopne Jako máme toho moc ale vůbec bych se nedivil kdyby ten Tijani byl hroťák číslo 1 a hrál nejvíc

Reagovat
Rizek

Hlavně je zajímavé, kde na tenhle přefouknutej kádr berete pořád peníze. To musí být ohromná pálka na platech.

Reagovat
didosh

Ten tam bude dělo,nepicuje a maká...myslím že se tam může hooodne zlepšit.Radsi bych aby zůstal. Tak snad se chyti Laco a Smékal

Reagovat
John Obi Mikel

To bude zas provar

Reagovat
Salfovic

Vypadá jak Deli, to bude dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vyřešili otázku 2. stopera

Reagovat
delfin

Pro koho?

Reagovat
Mass

Ta fyzická podoba s Delim je pozoruhodná.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Přivedou Mojmu, Maj Jurečku v životní formě... a přivedou drahého Tijaniho, který stejně nebude hrát, protože Standa...

Reagovat
Pablos

To je jejich opakovaná fylozofie, že na poháry musíš hrát černocha a v zimě prodat.

Reagovat
Rothbard

Fylozofie

Reagovat
Pablos

Samozřejmě filozofie

Reagovat
Sigma Olomouc

Jj

Reagovat
Mass

Jurečka a Chytil nebo Tijani budou hrát spolu. Standa už podle mě jen z lavičky.

Reagovat
DieFohlenBMG

Odešli dva útočníci a přišli dva útočníci. To jsou kreténi v ty Slavii

Reagovat
Sigma Olomouc

+Fila, Buren

Reagovat
Mass

Burenovi zkončila smlouva a Fila půjde hostovat.

Reagovat
Sigma Olomouc

Fila bude hostovat do nekonečna a Mick prodloužil.

Reagovat
KingMaster13

Veřejnost je k němu skeptická Výborně takže jde na jaře za 10 milionů eur ven

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Jen si toho dřeváka vemte

Reagovat
Coutinho10

počkej, až vás na podzim sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá štace, na to, že od října do půlky dubna nedal ani jeden gól.

Reagovat
DieFohlenBMG

Přichází, aby měl Ogbu parťáka.

Reagovat
inferno08

A Traoré nakonec údajně do Plzně

Drchal do Jablonce to chceš no, dostat se s bohemkou do poháru a jít do Jablonce...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Navíc to u Bohemky nevypadá zatím moc ambiciózně, že by něco v těch předkolech chtěla uhrát... v nadstavbě už byla marná... čekal bych trošku posílení. A oni přivedli koho ...Hybše ? (a to si možná pletu)

Reagovat
Greny

Počkají, kdo se nevleze do kádru Sparty a Slavie a vezmou je na hostování

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Imos

ono se podívej na ty týmy co jí čekají, to bude jen epizodka pro radost

Reagovat
Pablos

neviděl jsem a nechce se mi to hledat... když se ti bude chtít.. tak pošli

Reagovat
Imos

coen je na tohle super a přehledný

Reagovat
Pablos

no dobře... překecal si mě

Reagovat
Imos

namátkou různý Bruggy, Alkmaary, Fenerbahce nebo Bodo/Glimt

Reagovat
Pablos

našel jsem si to jinde nakonec... tam to bylo moc zdlouhavé A jj, ale s trochou štěstí by to mohlo padnout třeba až to další kolo... aspoň jedno snad udělají

Reagovat
Imos

coen je o dvou klicích ale souhlas, taky to bohemce přeju ale co jsem koukal, co i Plzeň čeká v play off o EKL tak jsou v háji úplně pokud se nedostanou mezi nasazený

Reagovat
Pablos

coen používám na koeficienty... ale takhle jsem si to musel dohledávat kdo vše je nasazený a nenasazený a když jsem viděl kolik je tam týmů... tak se mi zamotala hlava Dělám si prdel, jinak jako v pohodě... ale byl jsem strašně línej no Jj tam se ještě neví no, jestli bude nasazané nebo né. A jinak když jsem právě všechny zástupce dočetl tak jsem si povzdechl, že to bude hrozná sezóna... očekávám Sparta max. EL, ale spíš EKL (která je jistá) páč bude furt nenasazená...Slavia EKL a pak už nikoho neočekávám. Ale snad mi vytřou zrak

Reagovat
Imos

coen je reálně super na všechno ohledně klubových soutěží v Evropě

já taky nečekám víc jak dva týmy ve skupinách ale na to jak se tady nadává na EKL tak by se ti lidi měli podívat jak těžká je kvalda a ne nepočítám to, že mistrům je to uzpůsobený aby se tam dostali spíše, to je za mě naprosto super ale pak se podíváš a v kvaldě máš Juventus, Alkmaar, Aston Villu

Reagovat
Pablos

já beru EKL právě docela důstojně... abych se i přiznal, tak mi letos pak už i splývala někdy s EL, ale to taky bude tím stejným herním dnem trošku

Reagovat
Imos

ten stejný herní den je v tomhle zvláštní a občas zápasy EKL jsou lepší jak EL a zatím všechna finále EKL víc jak důstojná

Reagovat
Pablos

já jsem za EKL rád

Reagovat
pingla

+ Hrubého

Reagovat
Martin9719

Ty vole, to radši fakt bez posil než odepsanou africkou kolonii z Mordoru.

Reagovat
inferno08

Prej náhrada za Buchu, který půjde do zahraničí... No nevím, psal to sport, tak uvidíme.

Reagovat
Martin9719

A Hlavatého vyfoukne Sparta. Což by jako typologická náhrada dávalo největší smysl. Tohle je strašný.

Reagovat
Pablos

Bucha a zahraničí jo... to bude nějáký Polsko, Maďarsko, Kypr... nebo něco takového né ?

Reagovat
inferno08

Netuším, v tom sportu píšou, že Traore je náhrada za případný odchod Buchy do zahraničí, takže bůhví, jak moc je to aktuální. Ale každopádně si myslím, že Bucha nemusí nutně chodit někam na východ...

Reagovat
Martin9719

Bucha má rozhodně na víc. Pokud odejde a nahradíme to tímhle dinosaurem tak to potěš. Ještě by mohl přijít jako záložní stoper Kacharaba a bude to super.

Reagovat
KnoxXx

Plzen to zacina skladat ako Banik

Reagovat
r.mrazik

vubec nechapu,proc v Bohemce nepokracuje...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

Trpišák si zase jede svůj třicetihlavý kádr.

Jurečka vyhraje krále střelců, tak mu přivedeme dva drahé konkurenty ... To je fakt úplně nepochopitelný.

Reagovat
žrout

Jakože Tijany s Chytilem přišli na podhrot, experte?

Reagovat
Pablos

To tam furt je ještě Tijanu jo

Reagovat
Freedo

Trochu jsem doufal, že přivedeme Akora Adamse, ale asi by stál až moc peněz. Z tý zbylý čtveřice z český ligy (ještě byl zmiňován Olatunji, Gning a Adediran), o který se spekulovalo, je Tijani asi nejlepší volba. Někdo vysokej do vápna je potřeba a jsem rád, že jsme získali dva bijce na hrot. Jak už jsem tu psal, tak přesně tohle typologicky bylo potřeba ty venkovní zápasy, který nám prohrály titul a věřím, že podobně si to vyhodnotil realizák.

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo nebavili jsme se tu náhodou v zimě, jak Slavie strašně točí hráče a špatně s nima, zejména s mladejma pak pracuje?

Já jen teda jestli by úplně přivedení druhýho nejlepšího střelce norský ligy k nejlepšímu střelci český ligy a k českýmu reprezentantovi a klukovi za kterýho jste do Olomouce byli ochotný poslat 30 mega nebylo trošku přehnaný

Reagovat
Freedo

Jo, bavili a moc jsme se neshodli. Mě se tahle česká cesta líbí víc než tahat sem starý cizince. Ne každej se prosadí, ale takovej je fotbal.

Každopádně já to beru tak, že když už má někdo přijít, tak proč nevzít úplnou kvalitu? Ty to píšeš, jak kdyby Tijani přicházel na lavičku, ale Chytil s ním taky bude muset bojovat o místo a základ jistej mít nebude. Navíc mít dva kvalitní hroty nebude vůbec na škodu, stačí málo, aby jeden vypadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jako já nemám nic proti český cestě nebo obecně proti kvalitě Slavií kupovanejch hráčů, mi se nelíbí ta kvantita a to točení jak na orloji s hráči.

Mi přijde, že tým i potřebuje nějakou hierarchii, že je třeba stanovit nějaký základ a nějaký hráče, který kryjou záda a vyvijí na hráče základu tlak. A přijde mi, že todle není úplně možný, když se o 1 post pere hromada hráčů který vzhledem ke svý ceně/výkonnosti mají právo očekávat, že budou hrát. Pak to dopadá i třeba tak, že Lingr pravděpodobně radši odejde do Řecka, protože i když má každou sezonu ranec gólů, tak nikdy nedostane důvěru na stabilní základ.

A prostě z mýho pohledu jít do sezony s dvojící Chytil, Jurečka jako hlavníma alternativama plus případně Schranz (kterej je teda spíš křídlo ano) a nějakýma mladýma by bohatě stačilo.

Respektuju, jestli si myslíš, že vám titul prohrála absence hroťáka na způsob Tijaniho ve venkovních zápasech, je to docela možný. Já si teda myslim, že vám to prohrála spíš nestabilita a neschopnost prostě vsadit na ustálenou sestavu a možná teda spíš než absence hroťáka tak absence nějakýho střeďáka kterej to dokáže vzít na sebe a něco vymyslet kromě házený za soupeřovým vápnem. Do toho snad pro Slavii roste Zafeiris

Reagovat
Mass

Ne titul, ale hlavně v EKLu proti Slavii všichni hráli autobus a tam hroťák chyběl.

Reagovat
Imos

Olatunji dvakrát lepší, ale my jsme rádi že zůstane (snad)

Reagovat
smazaný uživatel

Olatunji by navíc z 50 % nahradil Olayinku.

Reagovat
Imos

On není úplně křídelní hráč, to je spíš Tupta, Olatunji je hroťák jak víno

Reagovat
Mass

Asi myslel jménem.

Reagovat
Imos

podobnost by byla

Reagovat
smazaný uživatel

4 z 8 písmen, podobnějšího hráče seženou jen těžko.

Reagovat
Imos

Reagovat
Reggie

Já půjdu proti místnímu proudu a dost mu věřím. A to z několika důvodů :

- Schranz na hrotu prakticky nehraje, Jurečka taky moc ne, s Burenem nevím, jak to je (smlouva),

ale taky to

podle mě není úplně typický hrot. U Chytila se uvidí, jak se chytí. Navíc můžou hrát na dva

útočníky, taky může někdo odejít.

- Z toho mála, co jsem Tijaniho viděl, tak se mi líbil dost. Typická sílová desítka, kterou můžou

využívat klidně jenom jako plán B, když jim poteče do bot. Nebo se chytne a bude hrát prim.

- Daří se jim hodně dobře zhodnocovat tyhle Afričany, takže se jim to klidně může povést znovu. A

fakt vypadá úplně stejně jako Deli

Suma sumárům to bude za mě hodně dobrej přestup.

Reagovat
Reggie

Já půjdu proti místnímu proudu a dost mu věřím. A to z několika důvodů :

- Schranz na hrotu prakticky nehraje, Jurečka taky moc ne, s Burenem nevím, jak to je (smlouva),

ale taky to

podle mě není úplně typický hrot. U Chytila se uvidí, jak se chytí. Navíc můžou hrát na dva

útočníky, taky může někdo odejít.

- Z toho mála, co jsem Tijaniho viděl, tak se mi líbil dost. Typická sílová desítka, kterou můžou

využívat klidně jenom jako plán B, když jim poteče do bot. Nebo se chytne a bude hrát prim.

- Daří se jim hodně dobře zhodnocovat tyhle Afričany, takže se jim to klidně může povést znovu. A

fakt vypadá úplně stejně jako Deli

Suma sumárům to bude za mě hodně dobrej přestup.

Reagovat
Mass

Stačilo si přečíst, co se tu minulej rok psalo pod Jurečkou. Jako že nic nepředvede, podojí a pak půjde do Jablonce, přes Tecla nekopne a pod.

I když teda i já se brutálně sekl, když sem psal, že bych rád viděl útok Fila-Sor

Reagovat
Reggie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
GrimeBaller98

Poor man's Olatunji

Reagovat
Mass

? Vždyť fandové Liberce tu psali, že je Karl škrt a že nedá ani korunu a nakonec toho Olatunjiho koupil za 12M.

Reagovat
Imos

Taky všechny překvapil a těch zbylých sto fandů Slovanu jásá nad letošním přestupákem

Reagovat
GrimeBaller98

Ze je Tijani horsi Olatunji, to byl muj point

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele