UEFA nese odpovědnost za selhání při finále Ligy mistrů, rozhodla komise

13.02.2023, 23:20
Aktuality
(© UEFA)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (6)

Přidat komentář
Bobřík1

Když nezvládne pořadatelství klub, dostane od UEFA pokutu. Když nezvládne pořadatelství UEFA, stačil omluva?

Reagovat
ratusek

asi jako tehdy při finále MOL cupu v Jihlavě, kde pořadatelem byl svaz a myslím, že z toho nakonec nic nebylo

Reagovat
exot12

Neviem či si si niekedy čítal nejaké T&C, ak nie odporúčam si to prečítať a potom nebudeš prekvapený, že v nich nenájdeš nejaké povinnosti či postihy strany, ktorá tie T&C pripravovala

Na druhej strane, ak by si usporiadal nejaké podujatie, ty by si si napísal do svojich T&C tresty pre seba ako usporiadateľa?

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Uefa by měla být minimálně na 3 zápasy vyloučena z evropských pohárů. A pokud se to bude opakovat, tak rovnou vyloučit z uefy.

Reagovat
fenixLFC

okrem toho ze to bolo smrtelne nebezpecne pre fanusikov je na facku aj to ako sa to francuzska policia a urady snazili hodit na fans liverpoolu...a ked si precitate koemntare k danemu zapasu aj tu na EF tak kopec ludi malo tiez hned jasne ze to len anglicania sa nevedia spravat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele