Trenéři Uhrin a Psotka za kritiku rozhodčích zaplatí

20.05.2009, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Arbiter

Porušili pravidla, ať platí, na druhou stranu by se měly rozhodnutí rozhodčích taky prošetřit...

Reagovat
666

Komise rozhodčích ČMFS by naopak měla platit nám, protože výkony rozhodčích jsou velmi slabé. Se ani nedivím, že žádného nechce UEFA do evropských soutěží, popř. je pošle na zápas Kazachstán - Arménie, protože tam nikoho dobrého nechce poslat, tam se totiž jezdí za trest a ne za odměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nejsou kapříci ale plejtvaci a jenom čeští sudí dokáží to pískat tak aby to nebylo okaté :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Starka dal "par litru" rozhodcimu, aby Pribram vyhrala a zachranila se...rozhodci a cely vedeni CMFS atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm na tomhle zápase sem v příbrami byla a připadalo mi spíš že pomezní rozhodčí kterej koukal na fauly na hráče příbrami z bezprostřední blízkosti spíš nadržoval olomouci..však to taky na tribunách pěkne vřelo..a janotka se tam po faulu na příbramáka ještě smál..příbram vyhrála naprosto zaslouženě a jenom je tim vidět že má na to setrvat v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, fauly tak 12/45 , standardky 15/0 , žk 0/3 , čk 0/1 z techto čísel se mi nezdá že by rozhodčí kocourek sigmě nadržoval ,...psotka je velmi slušny človek a řekl to velmi kulantně, ... ten zkurvenec starka měl toho kocourka dokonale zkorumpovanyho

Reagovat
smazaný uživatel

neřikam ten hlavní ten pískal dobře ale ten s praporkem nic nedělal..přímo před nim zfaulovali hned 2 hráče najednou,zůstali ležet na zemi a on nehnul ani prstem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu pokutu pro uhrina nechápu

Reagovat
Arbiter

"...Aktéři utkání nesmějí do 24 hodin po zápase výkony sudích nijak komentovat. Toto pravidlo v minulosti kluby zavedly na vlastní žádost, protože chtěly zamezit ukřivděným reakcím trenérů..."

Proto

Reagovat
j_mrazik

Podle tvojí definice (tebou uvedený) znamená, že když hned po utkání řekne: "Rozhodčí pískal velmi dobře.", tak může dostat pokutu, protože komentoval sudího. Mně tak napadá, že vlastně ani nemůže říct vlastní názor, protože skoro každý komentátor se ptá, jak byl spokojen se sudím...

Reagovat
Arbiter

Říká ti něco ukřivděná reakce? Kluby si to samy odhlasovaly, tak nevím, proč dělat nějaké vlny kvůli tomu, že to někdo porušil. Kdyby si počkal 24 hodin, tak by třeba schladnul, podíval se na zápas a pak by to bylo více objektivní, než hned po zápase. Neříkám tím, že rozhodčí nemají být podrobovaní kritice, jen jsou nějaká pravidla, ne?

Reagovat
Arbiter

*porušil a byl potrestán

Reagovat
j_mrazik

Já to chápu. Jenom jsem to zahnal do extrému... Jde jenom o to, že když ti nahraje reportér po utkání, tak se těžko odolává a hold odpoví, že se mu výroky nelíbily.

Reagovat
Arbiter

Tohle je taky pravda, že se jich na to novináři zeptali, asi se ale měli ohradit a odmítnout komentovat. S trestem souhlasím, očekávám ovšem prošetření rozhodnutí rozhodčích a případné potrestání (stop na nějaké ty zápasy)

Reagovat
smazaný uživatel

bejt trenerem tak si vemu např. travníkaře a jemu řeknu co má říct nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby si to sami odhlasovali s pokutou souhlasím,ale taky souhlasím s tím co řekl trenér Psotka i trenér Uhrin,ovšem ta penalta nevím nevím,nějak sem to nezkoumal,byla tam i ta ruka takže to odvolat mohl a má vysvětlení že pískal tu ruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele