Trenér Brazilců Tite dostal za kritiku Copy América pokutu

25.06.2021, 10:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
fabec1222

Čiči

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Banikovec7

Těch špatných hřišť jsem si všiml i v jiných zápasech. Jak to můžou mít zrovna v Brazílii tak špatné?

Reagovat
veikko

Upřímně mě to zrovna v Brazílii taky překvapilo, ale nejspíš to bude tím, že u nich je teď přelom podzimu a zimy. Jinak tohle je pořád ale dost nadstandard oproti tomu, na čem se hraje většina jihoamerických ligových soutěží.

Reagovat
Banikovec7

Ale přesto si tam s tím většina hráčů poradí, když to srovnám s tím, jak na rozbitých hřištích v zimě hrajou u nás

Reagovat
mickey mouse

Pokutu za tohle?

Reagovat
Mass

Věci se mají řešit úplatkem a ne stěžováním

Reagovat
smazaný uživatel

Prej travnik Nepomoci jim rozhodci meli Brazilci prvni ztratu na turnaji .. Vcera k videni neskutecne excelentni vykony brankare Bolivie

Reagovat
veikko

Reagovat
Mass

Možná si řekli, že je efektivnější než kritizovat svaz, jít tomu štěstíčku naproti. Sám se fotbal neudělá

Reagovat
Kily8

Čo trepeš človeče, Brazília je posledná, čo potrebuje pomoc. Videl som všetky posledné zápasy v kvalifikácii na MS a ma Cope a sú absolútne suverénny a dominantní. Pozri body, skóre... Neymar nahrával do šance, lopta sa odrazila od rozhodcu, na to miesto, odkiaľ išla prihrávka, rozhodca nechal miesto rozhodcovskej lopty pre Brazíliu výhodu. Neviem, ako je to presne v pravidlách, či môže nechať výhodu, ale je to presne v duchu pravidiel....lopta sa odrazila presne tam, kde sa mala rozohrávať rozhodcovská lopta....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na posledni zapas mrkni znova. Nebyt rozhodciho dost pravdepodobne by nemeli ani remizu;) to neni o pocitu - krom toho ze jim doslova daroval moznost vyrovnat, jim pripisknul nejednu standartku apod. Souhlasim ze hrajou fenomenalne jen nemeli uplne serizene miridla a psychicky na tom az do vyravnani taky nebyli uplne top

Reagovat
Kily8

Blbosť, napíš ktorú štandartku im venoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej znova na zapas a delej si carky:D at uz jde o posuzovani outu, standartek, faulu apod je zcela evidentni ze arbitr nesoudi nezaujate ... Jen aby bylo jasno - fandim Brazilske repre pres 30 let, decka jako Neymar sledoval uz v dobe kdy zacal nastupovat za Santos... nicmene radeji vidim fair play - kor je-li tym evidentne lepsi a silnejsi je dost k pobliti ze jeste potrebuji vypomoc ..

Reagovat
smazaný uživatel

Po zasahu rozhodciho se podle pravidel mela prerusit hra a nasledoval by "balon rozhodciho" .. bylo zcela evidentni ze cast tymu prestala hrat - zejmena brankar .. ale nebylo to ani zdaleka jediny sporny moment .. vyhodu nechavas po faulu kdyz mas pocit ze to poskozenym pomuze vice;)

Reagovat
Kily8

Evidentne nerozumieš písanému textu. nechal výhodu poškodenému tímu. Poškodil Brazíliu, tým, že im zastavil prihrávku, nechal výhodu, že z miesta, kde im mal dať loptu, nechal ich hrať. Kolumbia by si za čo zaslúžila bod, za nekonečné zdržovanie? V máloktorom zápase sa nehrá toľko času, ako v tomto. kolumbia sa chcela prezdržovať, prerečniť a preošetrovať k bodu.

Reagovat
veikko

Tak předně je nutno říct, že ta Neymarova polostřela/polopřihrávka mířila úplně do háje a odvrátila by ji obrana. Nebyla to žádná šance, tudíž Pitana měl absolutně bez jakýchkoliv pochyb přerušit hru a dát míč rozhodčího Brazílii. To, že Kolumbie hrála ultra defenzivním stylem, je fakt, ale proti Brazílii tak hrát musíš. Jestli totiž s něčím má Brazílie problém, tak je to hra do kvalitně organizovaného bloku. Pak se v celé své kráse ukáže, jak labilní tým Brazílie je a že hrozně potřebují, aby jim všechno perfektně vycházelo. To je taky přesně to, co už jsem v jednom článku kritizoval po kvalifikačním zápase na MS. Jim první organizovaný tým z Evropy (Švýcarsko, Wales, Dánsko apod.) vystaví stopku hned po skupinách. Navíc brazilská práce s mládeží je jedna z nejhorších na kontinentu, takže to se stárnutím Neymara už bude nějakou dobu jen horší a horší. Na této Copě to Brazílii mimo ten zápas s Kolumbií jde skvěle, ale osobně myslím, že ve vzájemné konfrontaci s Argentinou hodně tvrdě narazí. Ta jejich defenziva je zatím fakt dominantní. Snad Scaloniho nenapadne vrátit do sestavy Otamendiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Organizovany tym a napises Wales come on ! Brazilie je 2. nebo 3. ve svetovem zebricku po pravu;) tyhle slabe tymy Evropy by si namazala na chleba coz mozna uvidis pristi rok na MS .. Max Dansko by je mohlo potrapit ale ze by melo na vyhru bych nevsazel ..

Reagovat
veikko

Tak pořád je to prakticky ten samý tým co na MS 2018, kde nedokázala porazit ani Švýcarsko. Kolumbii by taky neporazili, nebýt pomoci sudího. Já je sleduju hodně často a oni těží z té individuální kvality Neymara a spol. Když nehraje, málem je šmikne i Ekvádor nebo dostanou 7:1 od Německa. A vzhledem k jejich naprosto mizerné práci s mládeží, která vůbec nereaguje na moderní trendy, to bude do budoucna jen horší. Pokud nějakou shodou náhod nevyhrajou MS 2022 (na což podle mě nemají), tak pak budou zhruba 3 další MS bez šance, protože hráči jako Rodrygo nebo Vinícius fakt nejsou nový Neymar.

Tím Walesem jsem to myslel tak, že je to dost defenzivní tým s vysokou intenzitou hry. Proti takovým týmům to Brazílie neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne! Balon rozhodciho ma presny vyklad pravidel. Zadna benevolence! Vnejsi zasah - preruseni hry .. a to byl samo jeden z mnoha spornych momentu v zapase .. Pokud bych to bral dle tve logiky musela by Chelsea vratit titul LM, Rekove titul ME apod. neb nedelali nic jineho nez ze branili a zdrzovali a vyjmecne promenili break coz kupodivu (nejen jim) stacilo .. hold hrajes jak umis ale rozhodovat o vysledku maji hraci nikoli podplaceny rozhodci ..

Reagovat
Kily8

Debilné reči, tým ktorý má plný počet bodov v kvalifikácii aj na Cope a istý postup, opakujem istý postup, bude riskovať vyradenie zo súťaže a tvrdé postihy, aby podplatil rozhodcu proti tímu, ktorý je výrazne slabší a trápi sa aj na Cope, aj v kvalifikácii??? Nehnevaj sa ale toto je stupídne, debilné, nelogické tvrdenie. Čo by tým získali preboha?? Aj keby prehrali s Kolumbiou a tá zázračne ožila a všetko už potom vyhrala a Brazília by skončila 2. v skupine hrala by miesto Uruguaja s Paraguajom, alebo Chile a kvôli takejto tomuto by riskovala a podplácala rozhodcu, napriek tomu, že to nepotrebuje zo žiadneho logického dôvodu? Skús mi bez vyhovárania povedať jeden logický dôvod, prečo by to robili a takto riskovali, alebo sa priznaj, že si treskol konšpiračnú debilitu bez rozmýšľania, lebo to je populárne na fejsbuku, alebo čakám ten dôvod, ale som presvedčený, že ho nemôžeš vymyslieť, ani v najbujnejšej fantázii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej tobe je vic nez 10 let a veris ze se fotbal hraje bez korupce??? prej risk:D:D ok .. nech si nazor a ver tomu;) jen mozna v budoucnu prijde rozcarovani:D a mimochodem - kontroverznost rozhodcich casto ovlivnuji i osobni preference viz La liga a pripiskavani Realu ...

Reagovat
Kily8

Mne je viac, ako 10 rokov a ty nedokážeš odpovedať na jednoduchú otázku, na ktorú sa odpovedať nedá, lebo tupá teória bez logiky sa zrodí len v konšpiračnej hlave, rovnako ako to, že dvojičky, si zhodili američania sami, antivaxerské teórie, celosvetové spiknutie rozhodcov a židojašterov…

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis troicky ? :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jak se to po sk pise ..

Reagovat
smazaný uživatel

Měli to dát do Venezuely,tam je nejmíń mrtvých korunovirařů z jižní Ameriky

Reagovat
Mass

Jihoamerická konfederace je taky dobrá banda vyžírků.

Reagovat
DelPiero137

Slusna sikana od vedenia. Mali by sa do toho obut pravnici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele