Thauvin potvrdil svůj letní přestup zpět do Marseille

22.03.2017, 13:49
Aktuality
Olympique Marseille skládá tým, s nímž se chce vrátit do Ligy mistrů a jeho součástí bude i Florian Thauvin. 24letý záložník na jihu Francie aktuálně hostuje z Newcastlu United a upečen už je letní přestup, prozradil to sám fotbalista...

Thauvin přišel do Marseille v létě 2013 z Lille a po dvou letech se stěhoval do Newcastlu, kde se ovšem nedokázal prosadit. Už pro druhou polovinu sezony 2015/2016 se tak vrátil do Marseille formou hostování a k podobné dohodě dospěly všechny strany rovněž začátkem srpna 2016.

Součástí transakce tentokráte byla opce na přestup a již v listopadu přinesla média informace o její podobě, které nyní potvrdil sám hráč.

"Byl to přestup s automatickým odkoupením. Po třech zápasech jsem patřil Marseille, jednalo se tak skoro o přestup," prozradil Thauvin.

"Není o tom pochyb, v příští sezoně budu hrát za Marseille," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
junglist

marseille mi v tomhle hodně připomíná BVB, produkuje spoustu talentů, který ale jinde propadnou a po pár sezónách s brekem zpátky... bude to asi nestandardním přístupem k hráčům, kterej jim ale v jinejch týmech nikdo nedá

Reagovat
smazaný uživatel

OM a BvB su skratka velke kluby ale nie uplne velkokluby ...kluby druheho sledu no. Do toho zoskupenia este celkom zapada Porto, Lazio, Lyon (a Arsenal )

Reagovat
h8_sfatto

že se vrátil Gotze bych nebral jako pravidlo, když si člověk dvakrát dá steak, tak taky neřekneš ten člověk pořád jí steaky

Reagovat
JackDaniels.

Thauvin je odchovanec bastie nie¿

Reagovat
prevadec spojitosti

v cem jsou vubec dobre ty povinne odkupy? proc je rovnou nekoupi? aby odlozili platbu?

Reagovat
hradec

Tak nejspíš, že přímý odkud je dražší o pár milionů

Reagovat
smazaný uživatel

odkud kudy kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se tím trochu obejít finanční fair play. v lednu 2017 ho přivedeš na hostování do června 2017 a 1. července 2017 ho odkoupíš a počítá se to až do sezony 2017/2018. Takže můžeš rozhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Finanční Fair play a hlavně aby nemusela platit hned bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je tahle směšná story s Cabellou a Thauvinem u konce. Snad je Graham Carr na sebe patřičně pyšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je v tom vina Carra?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dostali šanci tak .... Fakt ty kluby PL nechápu , dokonalý přiklad je Niasse , nedostane čuchnout a asi to nebyla uplně jeho chyba jde teď vidět .

Reagovat
smazaný uživatel

No tá konkurencia je obrovská a niekedy hráč sa nestihne ani ukázať. Nie je prvý ani posledný.

Reagovat
smazaný uživatel

Spiš jde o to že se z něj dělal obrovský fail přitom on neodehrál vlastně nic . Jako jak má potom přesvědčit ..

Reagovat
Elliasson

V Lokomotivu byl vážně úžasný.

Reagovat
Zaschrona

Dostal v Evertonu cuchnout az moc. Tech nekolik desitek minut naprosto stacilo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ehm, nevím jestli je to zrovna aktualita jelikoz se to ví uz skoro od začátku, sice to nebylo nikde od ofika vyjádření klubu, ale takhle se sám Thauvin vyjádřil uz nekdy na zacatku září ze to nejak výkupka která uz byla hned aktualizovaná takze jeho budoucnost je na tady jako kmenového hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by šlo o to že Benitez před pár dny sám prozradil že prý bylo jasné že Thauvin ani do Newcastlu nechtěl přestupovat a chtěl být od začátku jinde respektivě zpátky v Marseille, což by i dost vysvětlovalo o tu horší štavi v Newcastlu, kde vlastne strávil jen půl rok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele