Thauvin v Marseille rozkvetl a vysloužil si novou smlouvu

14.07.2017, 19:04
Aktuality
Ofenzivní záložník Florian Thauvin bude pokračovat v barvách Marseille. I přes intenzivní zájem z Itálie se bývalý hráč Newcastlu a opora jihofrancouzského celku v uplynulé sezoně upsal l’OM až do léta 2021, součástí nové smlouvy je výrazně zvýšený plat...

Thauvin se prý ocital v hledáčku AS Řím i Interu Milán, sám však podle všeho nikdy nechtěl z Marseille odejít poté, co se teprve nedávno jeho hostování z Newcastlu přetavilo v přestup za 11 milionů eur.

Čtyřiadvacetiletý středopolař delší dobu nenaplňoval velký potenciál, v minulém ročníku však v Marseille konečně zase pořádně prorazil. Týmu pomohl patnácti ligovými trefami a v červnu pak byl odměněn alespoň desetiminutovým debutem za francouzskou seniorskou reprezentaci.

Pro Marseille se jedná o další pozitivní zprávu posledních dnů poté, co si klub zajistil služby Luize Gustava, Valèra Germaina a Steva Mandandy. Stále by ale měl být ve hře zisk jednoho útočníka.

Autor: Tomáš Daníček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Gedofrey

Ještě pravý bek, útočník a jsme ready

Reagovat
El Fáňos

souhlasím... Sakai je fajn, ale jestli tam bude hrát ten Sarr, tak se máme na co těšit!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc po nem nesla Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

este kupit jedneho kvalitneho utocnika,nejakeho kvalitneho stopera, praveho beka a je vystarane

Reagovat
Superme

Za rok k nám

Reagovat
Langi

OT: asi nehledne na to, ze jsem vcera uplne znemoznili Celtic, tak Fekir me prislo ze chytil neskutecnou formu a konecne herni pohodu...je to pratelak sice, ale s Traorem si to vodili uplne neskutecne...dalsi pecka je Maolida...hrozne sikovnej a pohyblivej hrac...doklepavac Cornet se muze jit zahrabat

Reagovat
Seydou Doumbia

Nehrál Celtic s béčkem, když den předtím hráli pohárový duel? Zápas jsem neviděl, ale v sestřihu pěkný. Ty jesle před druhým golem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele