Thauvin má vysoké finanční požadavky, v létě zřejmě opustí Marseille

10.04.2020, 10:26
Aktuality
Ke svému konci podle všeho spěje působení Floriana Thauvina v Marseille. Ofenzivní fotbalista má na jihu Francie smlouvu jen do června 2021 a na nové se s vedením nedohodl, hodně reálný je tak jeho přestup v průběhu letošního léta...

Thauvin v minulosti hrával za Grenoble, Bastii a Lille a zkušenosti má i s fotbalem v zahraničí, když nenaplnil velká očekávání v Newcastlu. Olympique Marseille si ho z Anglie dvakrát vypůjčil na hostování, následně dojednal i trvalý přestup a 27letý fotbalista se stal vůdčí postavou ofenzívy. To platilo do probíhající sezony, v té Thauvina trápí kotník a na trávníku se objevil jen dvakrát.

Marseille měla i tak velký zájem o prodloužení spolupráce a snažila se dojednat podmínky nové smlouvy. V tomto směru narazila, Thauvin totiž má příliš vysoké finanční požadavky, na které vedení nechce přistoupit.

Thauvin má smlouvu jenom do června 2021 a situaci okolo jeho osoby monitoruje hned několik klubů. Zájem mají mít Everton, Sevilla, Lazio, AC Milán nebo AS Řím.

"Thauvin může být prodán za částku, která nebude mít nic společného se sumou, v níž vedení před dvěma lety doufalo, tehdy se bavilo o 70 až 80 milionech eur. Za Thauvina nedorazí nabídky vyšší než 25 nebo 30 milionů eur," domnívá se reportér stanice RMC Florent Germain.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Israha

Takže podle aktuálních zpráv Thauvin, Sarr, Lopez pryč, zájem je o Payeta a Sansona. Vítejme zpět tam, kde jsme byli. V LM poslední místo ve skupině, v lize boj o EL, kupovat se budou průměráci z klubů druhého sledu Ligue 1, kvalitní fotbalisti nebudou mít zájem přicházet. To tam ten McCourt nemusel chodit a AVB už vůbec ne, když tam dělá maximum pro nic, za nic.

Reagovat
j_mrazik

Jo tak je to on, co se neprosadil v Newcastlu...

Reagovat
smazaný uživatel

podcenenej af

Reagovat
Elliasson

Na druhou stranu, jak jinak to chceš řešit, když se liga rozjede bez diváků?

Reagovat
Ferguson6

Kto by za neho dal 70-80 miliónov?

Reagovat
smazaný uživatel

Odíde za 20m a to v Marseille ešte budú rádi.

Reagovat
fantomas

Tak to hodně štěstí s "vysokýma finančníma požadavkama" v týhle době...

Reagovat
cr7sux

tak hlavně když tuto sezónu odehrál asi 10 minut

Reagovat
RadekVonCZE

A jede se znova, jestli mají odejít ti uvedení výše v komentech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele