Jsem odhodlaný zůstat v Marseille, prohlásil Thauvin

16.06.2019, 19:20
Aktuality
Florian Thauvin patří k největším oporám Marseille, ta však bude znovu chybět v evropských pohárech, načež je ofenzivní hráč spojovaný s odchodem. Reprezentant Francie je přesto odhodlaný setrvat u Olympique...

Rodák z Orléans, který na sebe poprvé upozornil v Bastii, už si jedno zahraniční angažmá vyzkoušel, když si dobrými výkony v Marseille zajistil přestup do Newcastlu United.

Na severu Anglie se však Thauvin neprosadil a byl rád, když se po roce mohl znovu vrátit do Olympique, kde naplno rozvinul svůj potenciál. Francouzský reprezentant během uplynulých tří sezón vstřelil 53 ligových gólů a je opětovně spojovaný se změnou působiště.

Marseille navíc bude opět chybět v pohárové Evropě, což spekulacím o odchodu hlavní opory pouze nahrálo. Thauvin se však ze svého současného působiště nechystá. "Jsem hráčem Olympique Marseille a věřím, že to tak zůstane," prohlásil Thauvin ke spekulacím.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (21)

Přidat komentář
castelL

chyba.

Reagovat
RadekVonCZE

Jestli se chce posunout, měl byt odejít, ale je to srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Jde jenom o to, že o něj podle mě neprojevil konkrétní zájem žádný TOP velkoklub, tak jak by si on přál. Ideálně chtěl aby ho koupil někdo jako např. Bayern do základu místo Robbena. Vše nasvědčuje tomu, že o něj projevili větší zájem kluby, které jsou momentálně pod vrcholem, ve stylu AC, AS a nebo Evertonu. A on viditelně nechce dělat přestup do nový ligy, kde by riskoval zda se chytne (riskoval potencionalne i to svoje už tak slabé místo v repre) a přitom hrál v týmech které hrají cca o nejaké 5 místo. Podle mě, jestli nepřijde nějaká top nabídka, tak bude doufat že pod Villasem Boasem bude mít další top sezonu, OM bude hrat o druhé, treti místo a neudělá si ostudu v pohárech, aby byl víc na očích.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohárech si ostudu neudělá určitě

Reagovat
Seydou Doumbia

může si udělat ostudu ve francouzském a ligovém pohárů

Reagovat
cr7sux

Reagovat
JackDaniels.

Super! To sa v dnesnej skazenej dobe, kde sa vsetci hrnu za peniazmi a cumia cele dni na socialne siete, postradajuc co je skutocne dolezite ceni

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jak dělá EF tabulky u jednotlivých lig před začátkem sezony. Seřazeno abecedně to určitě není.

Reagovat
9augi9

To sú problémy toto.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou.

Reagovat
kilobyte

Výpočtem zahrnujícím počet fanoušků, umístění v loňské sezóně, historické úspěchy, sympatie admin, kurzy na příští sezónu, počet přestupů, počet písmem v názvu, atd.

Reagovat
Langi

twl co ten Tatarusanu? to fakt chce jít dělat dvojku do Lyonu...a propos, Gorgelin je sice k hovnu, ale trochu sem čekal, že by dvojka pro příští sezónu už mohl být třeba Racioppi

Reagovat
Han střelil první

Není třeba možné, že by odešel Lopes?

Reagovat
FC Porto FC

Je, o tom se spekuluje už X měsíců

Reagovat
Langi

Podepsal ted tusim novou smlouvu a kam by sel? Ok treba zrovna Porto jo, pokud by skoncil Iker...ale on zas na uplny TOP nema a z jeho pohledu mi prestup nedava moc smysl...navic, aby odesel a jako jednicka prisel 33lety Tatarusanu z Nantes je kurva koncepce

Reagovat
Seydou Doumbia

Tatar jako dvojka může být, ale nesmí nikdy dělat jedničku....budě chytat ligový a francouzský pohár a je to ideál

Reagovat
Langi

To mohl prave i Racioppi...a koupime rumuna, po tom co nam roky mohl delat dvojku Gorgelin, ktery nikdy nemel ani na Ligue 1

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný tak lepší by bylo hned řešit LB, CB, DM třeba než post druhého brankáře, ale co naděláme, že...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele