Thauvin se z Marseille nechystá. Spekulace mohou přestat, vzkazuje

26.04.2020, 11:37
Aktuality
Florian Thauvin se rozhodl zareagovat na neustálé spekulace tisku o jeho možném odchodu z Marseille. Ofenzivní francouzský fotbalista má smlouvu jen do června příštího roku a na nové se stále nedohodl, média informují o jeho přestupu, zcela jinak všechno vidí sám hráč...

Thauvin v minulosti hrával za Grenoble, Bastii a Lille a zkušenosti má i s fotbalem v zahraničí, když nenaplnil velká očekávání v Newcastlu. Olympique Marseille si ho z Anglie dvakrát vypůjčil na hostování, následně dojednal i trvalý přestup a 27letý fotbalista se stal vůdčí postavou ofenzívy. To platilo do probíhající sezony, v té Thauvina trápí kotník a na trávníku se objevil jen dvakrát.

Thauvin má podle tisku příliš vysoké finanční požadavky a situaci okolo jeho osoby monitoruje hned několik klubů. Zájem mají mít Everton, Sevilla, Lazio, AC Milán nebo AS Řím, posledně jmenovaný italský celek údajně chystá nabídku ve výši 20 milionů eur.

"V tuto chvíli vám mohu říct, že tento případ je uzavřen. Každý den vidím, jak někdo na toto téma spekuluje a to může nyní v klidu přestat," prohlásil Thauvin.

"Sami víte, co pro mě OM znamená. Bojoval jsem, abych se mohl vrátit a vy si myslíte, že budu chtít hned odejít pryč? Nemá smysl ani zmiňovat to, že jsem kvůli zranění přišel o celou sezonu a jsme na nejlepší cestě zpět do Ligy mistrů, proč bych měl teď odcházet?" táže se nechápavě Thauvin.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

proč bych mel ted odcházet?

£££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££

Reagovat
Elliasson

Což v Marseille má.

Reagovat
Agent z Melmacu

v Marseiile sa platí librami?

Reagovat
Elliasson

Máš pravdu.

Reagovat
TheMally11

ban!

Reagovat
Csaplárova past

Už ho stejně nikdo nechce

Reagovat
Pharrell

Reagovat
TheMally11

v čelzí by po něm hned skočili v tom ruském paklubu

Reagovat
Csaplárova past

Aha ....

Reagovat
cr7sux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele