Taylor Eduarda zranit nechtěl

24.02.2008, 16:22
Aktuality
Vedení Birminghamu vydalo prohlášení k nešťastnému okamžiku ze včerejšího utkání proti Arsenalu, v němž jeho obránce Martin Taylor ošklivě zranil Eduarda.

"Klub je smutný z toho, že tak fantastický zápas byl poznamenán takovým vážným zraněním. Martin Taylor nehodlal Eduarda zranit a je velmi rozrušen z vážnosti zranění," stojí v prohlášení Birminghamu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mám na to podobnej názor, neni to žádnej zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, jasne ze nikdo nechce nikoho zranit, a i kdyby tak to nerekne otevrene do novin , ale me stacila ta jedna fotka, kde se po tom faulu usmiva a vlastne i na te u tohoto clanku je videt kam se diva a ze se snazi trefit presne stred te kosti , idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu fotku bych rád viděl protože ze zznamu akce bylo jasně vidět že Taylor neměl nejlepší pocit když viděl ležet Eduarda ......... Wenger už taky vychladnul a zvážil svojí reakci!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle obrázku bych zrovna závěry nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne zadne velke zavery... staci, ze byl v prvnim okamziku rad jak dobre ho trefil ...

Reagovat
smazaný uživatel

já tu fotku viděl taky máč pravdu dobře je to debil ale omluvit se moh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele