Taylor čelí výhrůžkám smrtí

26.02.2008, 18:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (81)

Přidat komentář
fantomas

to už ale přeháněj..mě taky nasral, ale toto?

Reagovat
Devil

Presne tak , navic to nebyl umysl !

Reagovat
fantomas

neřekl bych, že to nebyl umysl. Zastavit ho chtel i klidně faulem, ale zmrzačit ho nechtel určitě

Reagovat
Devil

Mel jsem na mysli ze zmrzacit ho nebyl umysl , ale mel jsem to asi vic rozepsat ! sry !

Reagovat
fantomas

jj pardon, asi i moje chyba... ...manchesteraku

Reagovat
PJ

Jo, tvoje chyba, Arsenalaku

Reagovat
fantomas

ale prosim te, manchesteraku ..vedel bych i o jedny tvy

Reagovat
Staenly10

Chudak Taylor. Tadyto uz fakt prehanej. Vsichni Chorvati na nej koukaj jako kdyby byl chlup na spanelsky omelete.

Reagovat
smazaný uživatel

red dwarf

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Slashhhi,ty znas taky Red Dearf. To je nejlepsi serial. Jsem rad ze jsem mel uspech

Reagovat
Staenly10

Red Dwarf. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.potesilo me to

Reagovat
Staenly10

Tak kdys se to pak bude hodit a neco me napadne tak ja zase neco z toho napisu.

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne, RD forever

Reagovat
Staenly10

Presne

Reagovat
Devil

OK , od tebe to beru , ty jsi v klidu ! ( ty fandis Arsenalu ? )

Reagovat
fantomas

no pravě že jo, ale tebe mám rád. Si jeden z mála normálních a soudných Manchesteráku na EF

Reagovat
Devil

dik

Reagovat
fantomas

nemáš vubec za co

Reagovat
PJ

A me radis kam? Dobre si rozmysli odpoved

Reagovat
fantomas

jak kdy...přeci jen si muj nadřízený, takže taky do této grupy

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že mu nechtěl zlomit nohu (i když do hlavy mu nikdo nevidí že?) ale mohl tu nohu klidně povolit když viděl že už na balon nemá nárok, prostě to bylo úplně zbytečný to ať mě nikdo nevykládá. Udělal velkou chybu a teď za ni musí nést následky, oproti tomu co prožívá Eduardo to není zas tak hrozný ale k tomu vyhrožování smrtí - to už je trošku moc ne ?

Reagovat
fantomas

naprostej souhlas, byl to zkrat, ale věřim tomu, že by to i jako kapitán nechtel udelat (zlomit mu nohu)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to uz je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho chtel zmrzacit tak to je de*il ( jako nekteri lide tady)takhle je to totální dřevák, ktery nema co delat v anglicky lize.

Reagovat
fantomas

to je zase názor inteligenta

Reagovat
Staenly10

Presne. S fantomasem mam docela podobny nazory

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

::in love::

Reagovat
smazaný uživatel

někteří lidi jsou jak kkti,ja si myslim že on to schválně neudělal,vždyt jsme jen lidi a toto by nikdo určitě schvalně udělat nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

no takovych magoru by se naslo dost,ale on mezi ne nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel nechtel do zubu by zaslouzil a to s nevidanou razanci a opakovane.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys zas zasloužil kompletní lobotomii.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Taylor. Samozřejmě, že je to strašné, co udělal Eduardovi, ale úmysl to zcela jistě nebyl. Jestli ta nenávist vůči Taylorovi bude pokračovat dál, tak má bohužel zaděláno na pokažení kariéry. Ted je proti němu skoro celý svět. Mimo téma: viděl tady někdo Big Lebowski? Co to jsou ti "nihilisti"?

Reagovat
smazaný uživatel

ti co nedelaji absolutne nic ale nevidel jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

No neco podobneho jsem i cekal preci jen uz je ten fotbal uplne nekde jinde,ale Eduardovi tim mozna definitivne znicil karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, vy se tady všichni s Taylorem znáte? Že totiž všichni víte, co chtěl a co nechtěl udělat!

Jedno je ale jisté, je to hráč, který prostě nedokázal zastavit Eduarda jinak než faulem. A je jen jeho problém, jak to udělal. Tomu, že to udělat nechtěl bych i věřil, ale každý z nás je zodpovědný za své činy! Je to jeho chyba a měl by za to dostat parádní flastr! Všem je Vám líto Taylora, ale co chudák Eduardo?

Vyhrožovat mu za to smrtí je ale samozřejmě nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejrozumnější komentář a stoprocentní souhlas s každým písmenkem co jsi napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Povím ti to takhle - dle mého nemá žádný fotbalista důvod ubližovat jinému (možná že jsou nějaké speciální případy, ale pochybuju že mají Taylor a Eduardo nějaké dříve nesplacené účty), víc peněz za to nedostane a zbytečně si tím přidělává starosti (jak to teď můžeš vcelku jasně vidět). Z toho se dá lehce a logicky vydedukovat, že to naschvál neudělal. Mluvit o nějakém flastru je hloupost, tohle jsou zákroky v zápalu boje a dle mého nanejvýš neúmyslné, tak co sem zas motat flastr. Ten člověk v osobním životě nikomu nic neprovedl, to, že něco podobného udělá na hřišti, o jeho lidské stránce nevypovídá vůbec nic. Opět tu jako příklad uvedu Roye Keana - co ten se nadělal prasáren a naschválů na hřišti, dokonce jednomu fotbalistovi kariéru nadobro zničil! A navrhoval mu snad někdo flastr nebo vyhrožoval smrtí? Ne, byl to přece perfektní fotbalista a navíc kapitán ManU a Fergieho oblíbenec a stejně sejmul nějaké birminghamské hovado po kterém ani pes neštěkne a není ho vlastně žádná škoda...Co o něm řekneš dnes? Jediné co se mi dere na jazyk je vynikající (i když trochu moc emotivní) manažer, který vytáhl Sunderland z pěkných sraček. A všem je jedno, že zničil někomu kariéru a že byl na hřišti prase. Teší se nemalé úctě. Teď se tedy role obrátili, nejaké další birminghamské hovado co nemá na lepší klub sejmulo talentovaného Eduarda z velkého klubu. A najednou je z něj kriminálník zasluhující flastr či dokonce smrt? Udělal snad něco horšího, než ten úctyhodný Keane? Eduardo se podle všeho vrátí, takže asi neudělal. Rozdíl je jenom v tom, že Keane byl slavný a Taylor je prostě jen další poleno z malého klubu, kterého by všichi nesoudní lidé ukamenovali za jeden dost nešťastný a nešikovný zákrok. Prostě je to humus, mentalitu a myšlenkové pochody některých místních hovad bych chtěl znát...

Reagovat
Devil

S tim Taylorem naprosto souhlasim !

Reagovat
smazaný uživatel

Loool Co sem pleteš Keana? Jak můžeš vědět, jaký na něj mám názor? Ale když to chceš vědět, Keane je jedno z největších fotbalových prasat, co znám (a nesnáším ho dodnes a je mi jedno za koho hrál), ale jak to souvisí s tím, co jsem napsal, to opravdu nechápu!?

Jinak podle Tvé logiky si teď můžu vzít do ruky bouchačku a začít střílet po městě, protože pokud někoho náhodou trefím, tak se budu obhajovat tím, že jsem to přece neudělal NASCHVÁL!

Jak už jsem napsal, každý je zodpovědný za své činy, i neúmyslné. Že nikomu nic v osobním životě neprovedl? To má být argument? Ale na hřišti provedl, možná jednomu kolegovi zničil kariéru. Proto má dostat flastr, distanc alespoň na půl roku. Vždyť je to směšné, Ferdinand dostal stopku na třičtvrtě roku za to, že se nedostavil k dopingové zkoušce, ublížil tím snad někomu? A Taylor? Tím se FA nakonec ani nebude zabývat, to je fakt hnus!

Doufám, že sis také přečetl mou poslední větu?

Pokud se za takovéhle zákroky nebudou ty zmíněné flastry dávat, tak jich bude jenom přibývat!

Btw zajímalo by mě, jak by ses tvářil, kdyby takhle sejmul někdo Tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tady, další idiot co plete normální život a fotbal dohromady. Podobných debilů jsem si užil i při diskuzy o Huntovi. Fotbal je prostě hra, platí tam jiná práva a zákony než normálně, nebo jsi snad viděl běhat černé svině po civilních po ulici a rozdávat červené karty, nebo snad ještě lépe, pobíhat strážníky po hřišti s blokem a rozdávat za každý faul pokuty, nebo za ty tvrdší rovnou nasazovat klepeta..? No to se mi snad zdá...

Taylor bude samozřejmě posuzován dle fotbalových zákonů a bude odpovědný za své chování na hřišti, tak to má taky být. Tuším, že fotbalový zákon v těchto případech žádný flastr nebere v úvahu, tak co to sem kurva motáš? Jak to tak chápu, dle Tvé logiky by měla být uvalena žaloba na každého fotbalistu, který kdy udělal zákrok na červenou. Zidane by měl podle tebe asi sedět doteď viď...ty jsi mi ale hlava

Jinak bych se tě chtěl zeptat - ty jsi snad fotbal nikdy nehrál? Docela to tak vypadá...Jinak bys zřejmě věděl, že na hřišti se tvé chování zcela změní, nemyslíš na nic jiného a v zápalu hry jsi najednou úplně jiný člověk. Já se ti klidně přiznám - jsem taky fotbalové prase, jako brankář si ve svém vápně můžu občas použít tvrdší metody pro vyjednání respektu. Párkrát jsem zranil, párkrát jsem byl zraněn (častá zranění rukou se brankářům nevyhnou - zrovna teď jsem čerstvě uzdravený po Bennetově zlomenině) tak to ve fotbale chodí, nikdy na mě žaloba podána nebyla a mě i rovněž nenapadlo podávat. Oni jsou sice profesionálové, ale stále jenom hráči, ty emoce jsou tam o to vypjatější, že hrajou o své peníze a o svou pozici. Ostatní hráči jim mohou být zcela u prdele (jak jsem ti popsal výše).

Btw.: Keana jsem zde uvedl jako pokus (byť zjevně neobjektivní) o nahození objektivity. Ferdinand byl opět souzen dle fotbalových zákonů, že jsou vždy správné, se samozřejmě říct neodvážím a ani si to nemyslím.

Reagovat
fantomas

pěkně si mu to osvětlil

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi kdo? Nemáš vlastní názor, tak sis pořídil indulonu a jednou lezeš do p.... tomu a pak zase tomu? Loool

Reagovat
fantomas

supr, milane, supr!

Reagovat
smazaný uživatel

Panáčku, hoď se do klidu s tím idiotem, jo?! To, že máme na věc jiný názor a evidentně se neshodneme, neznamená, že se musíme hned urážet! Mysli si o mně co chceš, ale pak mi to řekni do očí, ne anonymně na netu...

Nepletu normální život a fotbal dohromady, slyšel jsi už něco o nadsázce? Potřetí opakuju, že každý je odpovědný za své činy a tohle byl hodně nadsazaný příklad, noha je ale také zbraň a můžeš s ní někomu zatraceně ublížit. Fotbal jsem hrál, a proto vím, že vždycky můžeš tou nohou uhnout! Jenže to ty asi nepochopíš, protože jak jsi se přiznal, sám jsi prase.

Chci, abych se při fotbale nemusel dívat na takovéhle zákroky (a hlavně důsledky těch zákroků) a to se docílí jedině tím, že hráč dostane za svůj prohřešek distanc - a to podle fotbalových zákonů! Co sem taháš nějaké žaloby, volá snad někdo po žalobě?? Ovšem jenom karta za toto je prostě výsměch!

Reagovat
fantomas

výsměch určitě, ale kde se taky píše že distanc nepřijde?? A souhlasim s tebou přesně s tim, že se nohou dá vždycky uhnout, jenže on ho prostě chtěl zastavit a v ty rychlosti si samozřejmě neuvědomil že utoči na stojnou nohu, čili že přijde zlomenina...jinak pardon že se vám vkládám do debaty

Reagovat
smazaný uživatel

FA se Taylorem vůbec nebude zabývat. Podle pravidel byl potrestán rozhodčím na hřišti, tudíž žádný dodatečný trest nepřichází v úvahu. Jedinou výjimkou by bylo, kdyby se Birmingham proti kartě odvolal, pak by mohli odvolání zamítnout a trest ještě zvýšit. Jako se to teď stalo Aliadiérovi za poplácaní Mascherana. Ano, Aliadiére dostal větší trest než Taylor.

BTW můžete mi někdo vysvětlit proč nešel ven Mascherano?

Stačí Ti to jako vysvětlení ohledně toho distancu?

Reagovat
fantomas

jj asi jo, v tom připade FA važně nechápu, dyt je to ve svy podstate ubliženi na zdravi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty tady mícháš jedno s druhým, máš to evidentně velmi popletené, o nadsázce tu nemůže být ani řeč. S nohou samozřejmě uhnout můžeš, ovšem pak jsi týmu hovno platný, protože hráče nezastavíš. On tam tu nohu dát chtěl ovšem určitě ho nechtěl takhle zranit. Učelem bylo zastavit a ne zlikvidovat, bohužel stalo se. On je obránce, takže svým způsobem odvedl svou práci dobře, oni si nemůžou narozdíl od útočníků dovolit tu nohu dát zpátky, je to prostě jejich práce a jde jim o hodně. Takže ať se ti to líbí nebo ne, tak tohle se ve fotbale stává a stávat bude. Nepředejdeš tomu, že budeš udělovat půlroční distanci. Odstaníš infekci, nemoc bude pokračovat vesele dál. I když tohle je možná trochu přehnané, Taylora neznám, takže nevím, jestli má takových zákroků na kontě víc a tudíž jestli ho lze nazývat nemocí, ale budiž..

Já osobně bych vzhledem k následkům dal distanc na 3-5 zápasů, víc určitě ne...Jako podklad pro to uvádím vše, co jsem tu zatím napsal...

Jinak tu všichni vidíme, že už jsi velký, takže si tu nemusíš tahat triko, idiot jsem použil proto, že to máš evidentně popletené a navíc ty názory jsou taky dost pokřivené a idotské. . Internetová anonymita je mi vcelku jedno, podobně bych ti to řekl v jakékoli situaci, ale schovívavost kvůli nějaké anonymitě nevolím, sorry....

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, kdo to tady má popletené a má pokřivené názory, mám naprosto jasno! Debata s člověkem Tvé lehce podrůměrné inteligence mě začíná pomalu unavovat...

Ale copak ty nechápeš, že on nedostane žádný trest? Ani těch Tvých 3-5 zápasů? Už jsem to psal výše...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nejsem tak naivní, abych nepředpokládal, že začneš kopat kolem sebe jako batole a následně se budeš snažit o to debatu co nejrychleji ukončit. Nejsi první ani poslední takový, tak už dám tvému lehce ztrapněnému egu pokoj.

Já jsem pouze řekl, jak bych to řešil já, pokud se tím FA odmítla zabývat, tak jasně sám vidíš, že ti lidé smýšlí podobně jako já a to o fotbalu a posuzování takových věcí vědí asi mnohem víc než ty a já, takže se nediv, když tvým názorům a pochodům říkám pomatené, když tu meleš o nějakém 6ti měsíčním distanci. Taky jaksi zapomínáš, že se hraje anglická liga, které je tvrdost příznačná. Těžko dostane větší distanc, jenom proto že si to přeješ, když zranil hráče (a to rozhodně ne špatného) z tvého oblíbeného klubu. Až se na to začneš dívat trochu s odstupem, tak se o tom můžeme dál bavit, do té doby jsi pro mě pouze další nepoučitelný kašpar...

Reagovat
fantomas

a to sem kanonýr!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi přišel na to, že chci debatu ukončit?!? Dochází Ti snad Tvé zmatené argumenty?

To, že se tím FA nebude zabývat, ještě neznamená, že je to tak správné. Oni si jen, stejně jako ty, myslí, že jsou pupkem světa a že všechno musí být podle nich. Garantuju Ti, že kdyby Taylor takhle zkásl některého anglického miláčka (např. Gerrard, nebo Rooney atp.), tak by se děly úplně jiné věci! Tam by to šlo zase do druhého extrému...

Anglii sleduju od osmdesátých let právě kvůli její tvrdosti, ale zároveň i férovosti. To, že to je tvrdá anglická liga, jak mi tady předestíráš, ještě neznamená, že se tam budou beztrestně lámat kosti..

Radši si doma pouštěj Ramba a nepouštěj se do diskuzí, kde se jen ztrapňuješ

Reagovat
smazaný uživatel

FA si to ale myslet může narozdíl od prťavých a nedůležitých českých fanoušků PL. Ty si snad nakonec ani nepřiznáš, že oni jsou mnohem způsobilejší posuzovat takové situace než ty. Hovoří pro ně objektivita (pokud teda v komisy nesedí nějaký zatvrzelý Scum), znalost anglických fotbalových tradic a hodnot...A taky mi vysvětli, jak můžeš vědět, co by se stalo v případě Gerrarda apod? To jsou jenom tvé další idiotské dohady, o tom se můžem bavit, až se to skutečně stane, do té doby mě s tím neotravuj.

A taky mě fascinuje, proč tady mluvíš o nějakém ztrapňování..? Vždyť ty jsi se tady vpasoval do role jakéhosy soudce a každý, kdo má jiný názor, je podprůměrně inteligentní, nebo pupek světa a jejich názory jsou zcestné..? A to si dovolíš tvrdit o lidech, kteří jsou, opakuji, mnohem a mnohem způsobilejší k posuzování celé situace než ty? No to už si snad ze mě děláš srandu ne..? Dožadoval by ses podobného trestu, kdyby se něco podobného stalo někomu ze Spurs, nebo z nějakého podprůměrného klubu? Bylo ti snad stejně líto Haalanda, když mu Keane zničil celou kariéru? Já myslím že ne, vadí ti ne tom jenom to, že přejeli Scuma.

Já pro to mám pochopení, že se takhle cítíš, například já, jako zatvrzelý fanoušek Blades, jsem se dožadoval v minulé sezoně sebrání bodů West Hamu za kauzu Tevez, ovšem se svým názorem jsem aspoň veřejně nevystupoval, protože jsem si byl vědom, že na to asi nemám ten nejobjektivnější pohled, jelikož jsem zainteresovaný. Jaký nakonec byl konec ligy asi víš sám...

Co ti ale tím chci říct - Nesnaž se prosímtě mermomocí si prosadit svou, když jsi ve věc jednoznačně zaujatý. V konečném důsledku se tím nejvíc ztrapňuješ ty sám, a to že okopáváš všechny kolem sebe, na tom nic nezmění...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za link, ale určitě stojí za to si přečíst tento článek!

http://www.gunners.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1633&Itemid=1

Reagovat
fantomas

super! konečně se k tomu nekdo postavil čelem

Reagovat
Emqick

No věřim,že to neudělal naschvál a to "kamenování" si asi nezaslouží,ale rad bych Vám všem připomněl,že docela nedavno pár čechů chtělo kamenovat Hunta. Mě je teď Taylora celkem lito,ale pořad nemam rád Hunta a někdy mi docela vadí když dá gola. Ale když se na tohle divam,tak jestli bráníte Taylora,tak Hunta byste se měli asi taky zastat. Já bych měl udělat to samy a asi to neudělam Já sám jsem teda asi zoufalec,ale jestli někdo tady dříve "kamenoval" Hunta,tak teď by neměl hájit Taylora. Oba zákroky byly zbytečné a docela nesmyslné. Je to zápal hry,kterého hodně lidi lituje(viz. Řepka ). Jinak je pravda že Hunt si nás ještě znepřátelil vic když sejmul(teď nevim koho) při kvalifikaci,ale je fakt že ten zapas pro něj byl asi taky hustej

Reagovat
Devil

sejmul Polaka , myslim .

Reagovat
fantomas

určitě poláka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to má být reakce na mě, tak doporučuju přečíst tuhle diskuzy http://www.eurofotbal.cz/clanky/problemovy-zaloznik-barton-uz-je-na-svobode-a-trenuje-44158/

a dobře uvidíš, že se Hunta rovněž zastávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělal nic dobrého v sobotním zápase, o tom žádná. On sám to moc dobře ví a to, že mu někdo vyhrožuje smrtí je ještě větší hnusota !!! Většinou to jsou ale plané výhružky, za anonymitou se skryje ledacos, kdyby přišlo na to jak, tak stejně všichni "hrdinové" utečou.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nemá už s fotbalem nic společného ! To si nezaslouří, tak udělal faul,při kterem zranil hráče! To přešlo všechny meze, tohle nemohli sepsat normalni lidi! je mi lito eduarda,a ted i Taylora...

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor je trosku rýpavý ale dovolím si rýpnout do chorvatske repre. -jde videt ze chorvatska repre je postavena na brazilci který má chorvatské občanství... tzn... ze na euro to asi nebude nic moc!.. no bez eduarda kdyz sepisuji "antitaylorovskou"petici

Reagovat
fantomas

nevim co to má za poslání toto tvé "rýpnutí"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Nevim jestli souhlasim s tim postavenim na brazislkém hráči s chorvatskym občanstvím. Jsou tam kvalitni hráči jako třeba Modrič a jiní. Navím chorvatský trener říkal že je to ztráta,ale radši bude rad když se udraví atd. a byl celkem vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych mu dal za vcasu do zubu,nez ho nekdo z tech Balkancu rozpara jak hadrovou panenku.Specialne pro Miru Dusina pod Nickem Svinpav che che che che che...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vela co robia!

Reagovat
smazaný uživatel

jáza to si múže Taylor sám,kdo má rozum tak ví co udělal,že to nemá vůbec nic společného s fotbalem..je to trestný čin a jako takový,by měl za něj nést i důsledky..měl by za to pykat,at se nedivý,že mu vyhrožujou i Chorvati..Taylor moc dobře ví,že to bylo úmyslný...vždyt do něj zajel takovou silou,že mu málem urval nohu a málem mu jí museli amputovat..musí za to moc tvrdě pikat...za chyby se tvrdě platí..to platí i v životě

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko určitě není postaveno jenom na Eduardovi..je to určitě velká stráta pro Chorvaty,ale Chorvati byli vždycky dobrý fotbalisti..třeba Ivica Olic s Hamburgu nebo Klasniš s Werderu Bremy..brankář Pletikosa atd

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Chorvatsko bude hrát dobrý fotbal i bez naturalizovaného Eduarda. Jeden hráč nespasí celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fakt moc zvědavej jak tohle dopadne..minule málem zmrzačili angličani Čecha..ted Eduarda...kdo bude příště na řadě? Cristiano Ronaldo?,Shevčenko? nebo třeba Berbatov?..prej nejlepší liga světa..a profesionální fotbalisti se budou muset bát chodit do soubojů s takovýma jako Taylor nebo Hunt

Reagovat
smazaný uživatel

npo jsou to zbabělci, když mu vyhrožují.. bohužel stalo se a nedá se to vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Zákroků jako tento se odehraje v PL několik v každém kole ale ne každý skončí takto tragicky.Byl to zákrok ze předu na stojnou nohu s cílem zastavit da Silvu za každou cenu. Trest ano ale disciplinární ne soudní nebo dokonce lynch.

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas vzpominate na Nedveda jak zlomil Figovi nohu??? a taky ho nikdo nelincoval,podle me to je blbost.urcite bych v tom nehledal umysl,holt se stalo.aspon si priste da pozor.a Chorvati sou mag... ,stejne na euru vypadnou hned v zakladni skupine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele