Rosický a Eduardo se zotavují, naskočit by mohli již do přípravy

12.06.2008, 13:39
Aktuality
Arsenal by se mohl na novou sezonu připravovat v plné síle. Londýnský klub v uplynulém ročníku postihla řada zranění a ta nejvážnější potkala Eduarda a Tomáše Rosického, oba by ale mohli být připraveni naskočit již do přípravy...

Eduardo je mimo hru od února, kdy mu v zápase s Birminghamem zlomil Martin Taylor nohu. Zranění si vyžádalo okamžitou operaci a hrozila i desetiměsíční přestávka, chorvatský reprezentant se ale rychle uzdravuje a brzy by mohl být zpět.

"Snad bude moci naskočit již do přípravy. Nechceme určit nějaký přesný termín jeho návratu, protože ho nechceme vystavovat tlaku, ale věříme v úplné zotavení," řekl lékař Gunners Gary Lewin.

Rosický je mimo hru ještě déle, jeho zranění přitom podle prvních prognóz nemělo být příliš vážné. Kapitán české reprezentace si poranil koleno a na marodce měl strávit několik týdnů, zranění se ovšem nelepšilo a vše nakonec vyvrcholilo operací.

"Tomáš za sebou má operaci a očekáváme, že v příští sezoně bude normálně hrát," sdělil dále Lewin.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Doufma ze v pristi sezone budem tech zraneni mit co nejmin,treba RvP a Rosa by tu sezonu mohli uz jednou konecne odehrat celou.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo...kdyby hráli celou sezónu, bylo by se na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi je van Persie na podzim se dostal do skvely formy,strilel jeden gol za druhym a pak se musi v narodaku zranit(este to byl nejakej pratelak)

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to lepši fyzioterapeuty.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale Gary Lewin je podle me skvelej,nevim jestli by kazdej takle pohotove reagoval u toho Eduardova zraneni.Skoda ze odchazi k anglicky repre

Reagovat
milan78

taky mám pocit, že s těma felčarama v arsenaliu něco nehraje, to přece není možný, skoro každej kdo k nim přestoupí 1-2 sezony promarodí....., a to minimálně...., bud kupují herky nebo z nich potom ty herky dělají

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že v této sezoně bude první místo patřit konečně arsenálu

Reagovat
smazaný uživatel

a kde vezmou 2 angličany ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko kdyz bude 1 chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Arsenal stále nedokončil přestup Samira Nasriho z Marseille a francouzského záložníka možná vůbec nezíská. Do hry totiž vstoupilo Atlético Madrid, které chce podle španělských médií talentovaného hráče nalákat na vyšší plat.

Reagovat
smazaný uživatel

o spamuj každý téma o arzenálu ten arsenal je poslední dobou nějakej komickej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele