Souhrn zápasů Ligy národů - neděle 5.6.

05.06.2022, 16:58, aktualizováno 05.06.2022, 22:59
Komentáře a souhrny
Aleksandar Mitrović (© AFP)
Gruzie, Řecko a Norsko jsou po prvních dvou zápasech na čele svých skupin s maximálním počtem bodů. Češi uhájili druhé místo před Španělskem. Srbsko jasně zvládlo balkánské derby se Slovinskem. Severní Makedonie naplnila roli favorita proti Gibraltaru a napravila ztrátu s Bulharskem. Úspěšně vstoupila do Ligy národů Malta, která si veze body ze San Marina...
Liga A - skupina 2

Česko - Španělsko 2:2

05.06.2022 20:45

Góly: 4. Jakub Pešek, 66. Jan Kuchta - 45+3. Gavi, 90. Iñigo Martínez

Čeští reprezentanti vyrazí na nadcházející pyrenejský road trip na druhé příčce před Španělskem, které dnes divže neporazili. Po hlavičce Iñiga Martíneze o břevno z poslední minuty se nakonec oba soupeři rozešli smírně po remíze 2:2, čeští fotbalisté však dnes učinili své přezdívce "Hrdí lvi" zadost. Oba góly zařídil ve skvělé formě hrající útočník Jan Kuchta...

Stejně jako ve čtvrtek proti Švýcarsku, také dnes Jaroslav Šilhavý na ještě silnějšího soka vyrukoval se třemi muži vzadu. Místo zraněného Ladislava Krejčího v trojčlenné obraně zaujal běžným povoláním krajní bek Aleš Matějů, přičemž Jan Kuchta měl tentokrát podporu od dvojice Lingr-Pešek, kteří v prvním utkání letošní Ligy národů jenom střídáli během hry.

A tento tah se trenérovi národního týmu vyplatil prakticky okamžitě. Ve čtvrté minutě Španělé nedostoupili Vladimíra Coufala, zároveň Dani Carvajal selhal při aplikaci ofsajdové pasti, a Kuchta už jenom naservíroval míč do odkryté klece pro dobíhajícího Peška. Ofsajd byl sice máván, vzápětí však VAR rozhodnutí zvrátil bez potřeby přezkoumání hlavního arbitra.

V tu ránu byli Španělé v nezvyklé pozici a v té se nechovali zcela komfortně pro takřka celou první půli. Češi v kompaktním 3-4-3 výborně vytlačovali soupeře do neškodných prostor a zejména díky agresivnímu dirigentskému výkonu Jakuba Brabce ve středu obrany favorita téměř nepouštěli do šancí. Hlavička E. Garcíi po standardce nebylo pro Vaclíka nic složitého.

Rozhodující okamžik první půle přišel zhruba pět minut před vypršením řádné hrací doby, kdy po srážce s Pablem Sarabiem musel na nosítka Jakub Jankto, který už dříve střídal zraněného Jaroslava Zeleného. Na to trenér Šilhavý reagoval riskantním způsobem a rozhodl se neplýtvat jedno ze tří oken pro vystřídání a dohrát úvodní část bez jednoho muže.

To se Čechům při dlouhém nastavení krutě vymstilo: španělský mladík Gavi měl ve vápně až moc prostoru a technicky obstřelil Vaclíka na zadní tyč. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vstoupili lépe a aktivněji opět Španělé, kterým pomohlo zejména trojí střídání, po němž přišli na plac zkušení Álvaro Morata, Marco Asensio a Sergio Busquets. Druhý jmenovaný okamžitě křižnou ranou trefil tyč, kterou později hlavou po centru Asensia lízl také Ferrán Torres. Češi mezitím dvakrát zahrozili přihrávkou za obranu - jednou Kuchtu vyzval Milan Havel, aby český ostrostřelec mířil těsně mimo, podruhé to byl střídající Václav Černý a to už si ex-slávista v 66. minutě počínal mazácky a Simóna v úniku přeloboval.

Na českých fotbalistech tak opět bylo hájení jednobrankového náskoku, které jim pěknou dobu šlo od ruky. Až v 90. minutě Matějů nepokryl Iñiga Martíneze a jeho hlavičkový pokus se dle přítomných rozhodčích na hřišti i u videa odrazil od břevna za čáru. Televizní záběry žádný průkazný záběr nenabídli, Čechům však nezbývalo nic jiného než sklopit hlavy.

Více informací k zápasu

Portugalsko - Švýcarsko 4:0

05.06.2022 20:45

Góly: 15. William Carvalho, 35. Cristiano Ronaldo, 39. Cristiano Ronaldo, 68. João Cancelo

Portugalsko po úvodní remíze se Španělskem (1:1) nyní nedalo žádnou šanci na úspěch trápícímu se Švýcarsku a hlavně díky dalšímu galapředstavení sedmatřicetiletého Cristiana Ronalda zvítězilo hladce po výsledku 4:0. V Lize A ve skupině 2 se proto dostalo do čela tabulky se čtyřmi body o skóre před Česko. Svěřenci trenéra Fernanda Santose rozhodli o svém úspěchu již v prvním poločase, kde skórovali hned třikrát.

Přitom nedělní utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem, jelikož hostující outsider již po necelých šesti odehraných minutách rozvlnil síť. Prosadit se dokázal kmenový hráč Benficy Haris Seferović, který prostředí v Lisabonu velice dobře zná, ovšem jeho zásah nakonec nebyl uznán kvůli předchozímu hraní rukou v podání Schära. Domácí výběr vstřelil regulérní vedoucí branku přesně po čtvrthodině hry.

Razantní přímý volný kop Ronalda z necelých dvaceti metrů vyrazil brankář Kobel jen před sebe, kde osamocený William Carvalho přelstil ofsajdovou past a zcela odkrytý prostor tří tyčí nemohl minout. Zhruba deset minut před přestávkou se poprvé prosadil hvězdný Ronaldo. Pětinásobný držitel Zlatého míče obdržel výbornou zpětnou nahrávku od Dioga Joty a svým tvrdým volejem z dvanácti metrů pokořil naprosto bezmocného Kobela.

Ani ne to tři minuty později mohl být rozdíl ve skóre už tříbrankový, jenže po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval Pepe Ferreira do tyče a následnou přízemní střelu z deseti metrů ukryl ve svém náručí pozorný hostující brankář. Nicméně značka "CR7" znovu úřadovala ve 39. minutě. Ronaldo se prosadil podruhé v tomto střetnutí díky střele Joty a zákroku Kobela, z bezprostřední blízkosti pak dorazil balón do naprosto prázdné branky - 3:0.

Špílmachr Manchesteru United chtěl zkompletovat hattrick za pouhých osm minut těsně před přestávkou, avšak tentokráte ve vyložené možnosti selhal a z hranice brankového území zamířil o decimetry vedle pravé konstrukce. Ronaldo byl ústřední postavou také po změně stran a v 52. minutě překonal Kobela, nicméně tento jeho zásah nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdovému postavení.

Portugalsko uzavřelo gólový účet zápasu v polovině druhého poločasu, kdy João Cancelo za obranou protivníka převzal geniální kolmici střídajícího Bernarda Silvy, obešel vyběhnutého Kobela a z mírného úhlu usměrnil balón k bližší tyči. Poté tempo hry lehce opadlo a zajímavá opět byla až závěrečné desetiminutovka.

Izraelský rozhodčí Grinfeld nejprve nařídil pokutový kop za nedovolený zákrok Kevina Mbabua na Mendese, ale po přezkoumání videozáznamu svůj názor změnil a nakonec z toho byl přímý volný kop. K němu se tradičně postavil Ronaldo, jenomže hattrick mu prostě nebyl přán, neboť jeho ránu směřující do vzdálenější šibenice brilantně odvrátil na rohový kop švýcarský gólman.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko21105:14
2.Česko21104:34
3.Španělsko20203:32
4.Švýcarsko20021:60
Liga B - skupina 4

Srbsko - Slovinsko 4:1

05.06.2022 20:45

Góly: 24. Aleksandar Mitrović, 56. Sergej Milinković-Savić, 85. Luka Jović, 90+2. Nemanja Radonjić - 30. Jon Gorenc-Stankovič

Favorizované Srbsko by se rádo probojovalo do nejvyšší Ligy A, ovšem po úvodní domácí porážce 0:1 s Norskem se jeho šance výrazně snížily a teď opět v Bělehradě potřebovalo porazit největšího outsidera skupiny 4 Slovinsko. Do vedení se dostalo zásluhou kanonýra anglického Fulhamu Aleksandara Mitroviće, a i přes snížení houževnatého protivníka rozhodlo o svém důležitém úspěchu hned třemi trefami ve druhém poločase.

Svěřenci trenéra Dragana Stojkoviće se tak rázem vyhoupli na druhé místo tabulky se třemi body o skóre před třetí Švédsko, Slovinci naopak okupují beznadějně poslední čtvrtou příčku s nulovým bodovým ziskem a s hrozivým skóre 1:6. První polovina úvodního dějství nic zásadního nepřinesla, poté domácí skórovali z rohového kopu.

Po jeho zahrání chytře hlavičkoval Sergej Milinković-Savić a vynikající zákrok musel vytáhnout brankář Oblak, který však odvrátil míč ke zcela zapomenutému Aleksandaru Mitrovičovi a ten už měl před prázdnou brankou snadnou úlohu. Neuběhlo však ani dalších šest minut a hosté z ničeho nic srovnali krok, protože si Jon Gorenc-Stankovič seběhl za defenzívu protivníka a po parádní finální nahrávce Šeška ukázkově přeloboval vyběhnutého brankáře Rajkoviće.

Domácí favorit si vzal zpět ztracený náskok zhruba deset minut po změně stran. Nejprve sice skvěle zasáhl Oblak proti prudké hlavičce Mitroviće, jenomže po následném rohovém kopu Tadiće se zjevil před hranicí brankového území osamocený Milinković-Savić a ten taktéž hlavou bez problémů rozvlnil síť. Srbové od tohoto okamžiku vyčkávali a s naprostým přehledem si hlídali jednobrankový náskok.

Slovinsko hrálo v samém závěru na obrovské riziko, a proto inkasovalo ještě dvakrát. V 85. minutě pojistil vedení Srbska čtyřiadvacetiletý útočník slovutného Realu Madrid Luka Jović, jenž zužitkoval parádní centr Živkoviće od pravého rohu pokutového území a u vzdálenější konstrukce překonal naprosto bezmocného Oblaka přesně umístěnou hlavičkou z bezprostřední blízkosti.

V nastaveném čase pak ještě uzavřel gólový účet střídající Nemanja Radonjić, když po geniální kolmici od Tadiće utekl po levé straně a zoufalého slovinského strážce pokořil přízemním obstřelem k protější tyči. Srbové již ve čtvrtek zavítají do Švédska a budou chtít potvrdit dobré rozpoložení, naopak výběr vedený koučem Matjažem Kekem se pokusí zaskočit doposud stoprocentní Norsko.

Více informací k zápasu

Švédsko - Norsko 1:2

05.06.2022 20:45

Góly: 90+2. Anthony Elanga - 20. Erling Haaland (pen.), 69. Erling Haaland

Skandinávské derby vyšlo lépe Norsku, které prožívá famózní vstup do nového ročníku Ligy národů a po výhře na půdě Srbska si připsalo také skalp Švédska. A stejně jako před pár dny byl klíčovým mužem cenného úspěchu Erling Håland, jenž se teď postaral o oba góly svého mužstva. Domácí sice snížili Anthonym Elangou, jenže reakce přišla na řadu příliš pozdě.

Norsko bylo v úvodních pasážích zápasu tím aktivnějším mužstvem, v 5. minutě se do velmi solidní možnosti propracoval Mohamed Elyounoussi, avšak z blízkosti na gólmana Olsena nevyzrál. O pár chvil později se dostal ještě k jednomu pokusu a tentokráte měl Olsen přece o dost méně práce. V 16. minutě pak ještě neskórovali ani Sørloth s Østigardem, jež se dostal k zakončení hlavou, nicméně ve 20. minutě se již přece skóre změnilo. Hosté proměňovali pokutový kop.

Nutno však podotknout, že rozhodnutí sudího Taylora bylo poměrně hodně přísné, protože útočící Thorsby v soupeřově šestnáctce spadl více než ochotně po souboji s Krafthem. Balón si pak na bílý puntík postavil Håland, který situaci zvládl a pohotově překonal Olsena. Od té doby se hosté soustředili především na bránění těsného náskoku, Švédsko přitom skulinky v jejich obraně hledali jen velmi stěží. V závěru poločasu mohl dvakrát udeřit z přímého kopu Forsberg, nicméně v obou případech si dokázal poradit mezi třemi tyčemi brankář Nyland.

Po obrátce Švédové stále bušili do protivníkovi defenzivy, největší příležitost na odpověď si vytvořil Krafth, který už už pálil do poloprázdné brány, až se mu nakonec do jeho podnikání vložil vracející se Meling, který jeho střelu zablokoval. V 69. minutě pak Norsko na druhé straně z ničeho nic navýšilo odstup od svého rivala, Håland zamířil z vápna přesně na vzdálenější tyčku poté, co v nevhodný moment podklouzl švédský stoper Nilsson.

Domácí sice stačili ještě v nastavení zaznamenat vstřelenou branku, Kulusevski prostrčil merunu na Elangu a ten zpoza pokutového území zacílil, k žádnému zisku bodů ale tahle trefa nevedla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Norsko22003:16
2.Srbsko21014:23
3.Švédsko21013:23
4.Slovinsko20021:60
Liga C - skupina 2

Kosovo - Řecko 0:1

05.06.2022 20:45

Góly: 36. Anastasios Bakasetas

Řecko v Lize národů vyhrálo i ve druhém venkovním zápase, po skalpu Severního Irska opět udrželo čisté konto a skolilo Kosovo. To naopak nenavázalo na své úvodní vítězství z Kypru, za celých devadesát minut nevsítilo jedinou branku a muselo se smířit s neúspěchem. Tenhle duel navíc dohrávalo o devíti mužích v poli, obě vyloučení přišla na řadu ve druhém dějství.

Domácí si vytvořili první větší šanci utkání v 5. minutě, Zeneli se ocitl v opravdu hodně dobré pozici, jenže na brankáře Vlachodimose vyzrát nedokázal. Řecko naopak vykázalo úspěšnější produktivitu a ve 36. minutě se vlastně z ničeho nic ujalo vedení. Tsimikas zleva přihrál blíže do středu pole, za vápnem ještě Mantalos stačil prostrčit balón na Bakasetase, který levačkou zacílil tvrdě k tyčce. Brankář Muric se snažil po střele natáhnout, nebylo tomu však zavčasu.

Ani po přestávce pak Kosovo nenašlo cestu za vstřeleným gólem. Každopádně za červenými kartami ano. Tu první vyinkasoval po dvou udělených žlutých Aliti, jenž v 72. minutě zastavil u lajny nedovoleně pronikajícího Limniose. A v samém závěru se nechal vyloučit také Muric, který ve snaze zastavit soupeřovu akci vyběhl za vlastní pokutové území, zahrál rukou, takže verdikt rozhodčího Beatona zněl jasně. Jednalo se totiž o zmaření zjevné brankové možnosti.

Více informací k zápasu

Kypr - Severní Irsko 0:0

05.06.2022 18:00

Góly: -

Zápas mezi Kyprem a Severním Irskem rozhodně nesliboval ofenzivní podívanou a papírové předpoklady se potvrdily, jelikož zápas v Larnace toho příliš zajímavého nepřinesl a diváci se žádného gólového zásahu nedočkali. Oba výběry své úvodní zápasy prohrály a tentokráte poprvé ve skupině 2 Ligy C poprvé bodovaly, i přesto se nacházejí na třetím, respektive čtvrtém místě tabulky se ziskem jediného bodu.

Hosté byli na trávníku mírně aktivnějším týmem a balón drželi z více jak pětapadesáti procent, ale stejně jako jejich soupeř vystřelili mezi tři tyče pouze dvakrát. K prvnímu vážnějšímu ohrožení branky došlo krátce po odehrané čtvrthodině, kdy se po odvráceném centru Pittase z levé strany opřel do odraženého balónu Loizou, jenže jeho přízemní pokus z hranice pokutového území ukryl ve svých rukavicích pozorný brankář Peacock-Farrell.

Domácí byli nejblíže ke skórování ve 43. minutě, kdy z více jak pětatřiceti metrů napřáhl Katelaris, nicméně jeho úchvatná rána pouze orazítkovala břevno. Hosté po změně stran vyvíjeli větší aktivitu a ani ne po třech odehraných minutách druhého poločasu poprvé vystřelili přímo na branku, ovšem razantní volej Whyta z hranice šestnáctky pohotově zneškodnil gólman Michael.

Krátce po odehrané hodině neproměnil solidní příležitost Tzionis, jenž se po křižné nahrávce Pittase zjevil na levé straně zcela sám před Peacockem-Farrellem, avšak z bezprostřední blízkosti ho nepřekonal a vybojoval pouze rohový kop. Poslední příležitost se zrodila deset minut před závěrečným hvizdem, kdy zapomenutý McCann zcela selhal v tisíciprocentní šanci a ze tří metrů nepochopitelně minul poloprázdnou branku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Řecko22002:06
2.Kosovo21012:13
3.Severní Irsko20110:11
4.Kypr20110:21
Liga C - skupina 4

Bulharsko - Gruzie 2:5

05.06.2022 20:45

Góly: 50. Atanas Iliev, 83. Ilijan Stefanov - 4. Zurab Davitašvili, 31. Andrea Hristov (vl.), 52. Budu Zivzivadze, 58. Chviča Kvaracchelija (pen.), 69. Valeri Kazaišvili

Hodně nečekaný průběh zažili fanoušci v Razgradu, kde se spíše očekávala vyrovnaná bitva od samého začátku až do konce, nicméně k vidění bylo hned sedm branek a vysoké vítězství Gruzie v poměru 5:2 se dá určitě považovat za velké překvapení. Hosté nasázeli všech pět branek během úvodních sedmdesáti minut a celkově si na konto připsali šesté vítězství ze sedmi předchozích utkání, naopak Bulharsko zůstává ve skupině bez jediné výhry.

Svěřenci trenéra Jasena Petrova nejprve remizovali v "balkánském" derby se Severní Makedonií (1:1) a nyní po jasné porážce klesli ve skupině 4 Ligy C na třetí pozici s jediným bodem na kontě, naopak Gruzínci jsou po úvodním skalpu trpaslíka z Gibraltaru (4:0) nadále stoprocentní a se šestí body drží vedoucí příčku o dva body před Severní Makedonií. Do tohoto nedělního střetnutí vstoupili naprosto skvěle a již ve 4. minutě vedli.

Po centru Chviči Kvaraccheliji si seběhl před hranicí brankového území důrazný Zurab Davitašvili a přesně umístěnou hlavičku poslal do levé šibenice. Sebevědomě hrající hosté přidali svou druhou branku krátce po odehrané půlhodině. Po akci na levém křídle vystřelil z mírného úhlu Azarov a jeho pokus nešťastně tečoval přímo k protější konstrukci bránící Andrea Hristov, gólman Mihajlov i přes dotyk nezabránil míči v cestě do sítě.

Výběr z Balkánského poloostrova postupně zvyšoval obrátky a zhruba pět minut po přestávce se dočkal kýženého snížení. Po pasu Turicova z pravé strany si udělal prostor mezi dvěma bránícími hráči Atanas Iliev a povedenou hlavičkou usměrnil balón k levé tyči. Gruzie rozhodla o svém drtivém vítězství v rozmezí 52. - 69. minuty, kdy skórovala hned třikrát. Dvoubrankový náskok jí nejprve vrátil Budu Zivzivadze.

Ten obdržel vynikající přihrávku do volného prostoru od Aburjanii a naprosto bezmocného Mihajlova překonal přízemní střelou doprostřed branky. Za dalších šest minut si ve vlastní šestnáctce nedovoleně počínal Turicov, který evidentně poslal k zemi Kvaraccheliju a právě faulovaný hráč se štěstím proměnil pokutový kop, jelikož po zemi zamířil doprostřed branky - 1:4.

Hosté však rozhodně nepolevovali v aktivitě a o jedenáct minut později dokonce přidali pátý zásah, neboť střídající Valeri Kazaišvili ani ne po dvou minutách strávených na trávníku dostal lahůdku před poloprázdnou branku od Mikautadzeho a z bezprostřední blízkosti ji nemohl minout. V 83. minutě alespoň zmírnil debakl Bulharska nově příchozí Ilijan Stefanov, jenž po hlavičce ze středu šestnáctky a zákroku brankáře Lorii dorazil míč do zcela odkrytého prostoru tří tyčí.

Více informací k zápasu

Gibraltar - Severní Makedonie 0:2

05.06.2022 18:00

Góly: 21. Enis Bardhi, 84. Boban Nikolov

Překvapení se nekonalo. Severní Makedonie po úvodní remíze na půdě Bulharska uhrála tři body proti Gibraltaru, a to díky brankám Enise Bardhiho z první půle a Bobana Nikolova z té druhé. Celek z Pyrenejského poloostrova si tak chuť po debaklu v Gruzii nespravil, zatím má v Lize národů na svém kontě šest obdržených gólů, žádný vstřelený a je v tabulce poslední.

Severní Makedonie vstoupila do utkání docela zostra, už v 7. minutě se třásla za domácím brankářem Coleingem branková konstrukce, to když ji orazítkoval svou střelou Ristovski. Na opačné straně se pokoušel změnit bezgólový stav Valarino, který zakončoval levačkou, avšak do prostoru tří tyčí nezamířil. Ve 21. minutě se již skóre přece poprvé změnilo, a to po rohovém kopu. Bardhi ho rozehrál nakrátko, Alioski mu míč narychlo vrátil, následný úprk prvně jmenovaného do vápna nikdo nezastavil, a tak mu nedělalo problém překonat Coleinga.

Gibraltar ve druhém poločase nenašel cestu za vyrovnáním, nutno podotknout, že hosté vzadu působili v defenzivních činnostech velmi jistým dojmem. Jejich náskok byl každopádně notně vrtkavý, stvrdit výhru se jim přitom dlouhou dobu nedařilo. Až v 84. minutě byla celá situace rozseknuta. Bardhi vyslal přihrávku dopředu, Babunski merunu protečoval do šestnáctky, tam dost zazmatkoval bránící Mascarenhas-Olivero, jenž se nechal školácky přetlačit napadajícím Nikolovem, a Coleing, jemuž balón propadl mezi nohama, už inkasování mohl stěží zabránit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Gruzie22009:26
2.Severní Makedonie21103:14
3.Bulharsko20113:61
4.Gibraltar20020:60
Liga D - skupina 2

San Marino - Malta 0:2

05.06.2022 15:00

Góly: 59. Jan Busuttil, 75. Matthew Guillaumier

San Marino utrpělo svou druhou porážku v rámci Ligy národů, po nezdaru na půdě Estonska, kde každopádně neodvedlo vůbec špatnou práci, padlo stejným poměrem také doma s Maltou. Ta se především v prvním dějství hodně trápila, vůbec nedokázala najít recept na zpevněnou soupeřovu defenzivu, nakonec však po obrátce přece zabrala a radovala se z očekávané výhry.

Domácí drželi nerozhodný stav v prvním poločase, jejich protivník působil směrem dopředu hodně nevábně a bezgólové skóre bylo vlastně pouze logickým vyústěním dění na hřišti. Až po přestávce tak došlo na nejzajímavější okamžiky tohoto utkání. A San Marino jásalo hlavně v 54. minutě, to když sudí Agajev nařídil v jeho prospěch pokutový kop poté, co Steve Borg měl ve vlastní šestnáctce podrazit Nanniho. Opakované záběry ovšem ukázaly, že Nanni si kopl do vlastní nohy sám, celou situaci zkoumal VAR a penalta byla nakonec správně odvolána.

Tenhle moment jako by Maltu vybudil ke zlepšenému výkonu a jakožto favorit tohoto klání se dočkal dvou přesných zásahů, které rozhodly o jejím vítězství. V 59. minutě ve středu pole uvolnil Guillaumier do běhu Busuttila, ten pronikl až za vápno a odtud zacílil do spodního rohu brány. A v 75. minutě pak dlouhý pas zleva od Corbalana využil hlavičkou Guillaumier.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Malta11002:03
 Estonsko11002:03
3.San Marino20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
O.Giroud

Messi konecne zazil ake je to hrat proti Europskym trpaslikom

Reagovat
oli9

Reagovat
F.Torres

Klasický Messi, když o nic nejde a nebo je přátelák, tak je za krále

Jakmile se hraje něco důležitého tak šeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, a proto má 46 bodů ve 45 odehraných finále.

Reagovat
Petr20

Proto proti mistům Evropy Itálii, dropnul masterclass a ktomu 2 asistence a navíc ocenění MOTM

Reagovat
F.Torres

Jestli je toto důležitý zápas tak ok

Reagovat
Petr20

Tak minimálně pro Itálii a Argentinu ano

Reagovat
pistacik11

Taliani nastúpili tak s polovicou hráčov, čo by sa v ostrom zápase do základu nepozreli ale ok

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modroočko

Nepochopím, ako sa Estóncom podaril vybaviť priateľák s Argentínou...

Reagovat
Banikovec7

Tak moc jiný týmů v Evropě nemělo volno, když se hraje LN

Reagovat
Seydou Doumbia

poslali na oplátku 8 tisíc jelenů, prasat, buvolu a veverek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Petr20

Reagovat
technecium

taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Petr20

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát proti nim tak často jako jeden nejmenovaný, tak těch repre gólů už má přes 200

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Petr20

Lionel Messi se stal prvním fotbalistou v historii, který ve své kariéře zaznamenal 1100 gólů a asistencí. 769 gólů, 331 asistencí v 974 zápasech. GOAT!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele