Slavia se v play off Konferenční ligy utká s Rakówem, Slovácko čeká AIK

11.08.2022, 23:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
kylo ren

To už prostě musej dat

Reagovat
Imos

Velmi příjemný los pro Slavii, tohle JT nesmí prokaučovat

Reagovat
nafukovaci.tucnak

No to si teda nemyslím..mnohem těžší než panathinaikos..

Reagovat
smazaný uživatel

to proc? je to polskej tym. Cokoliv nez nas postup bude ostuda.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Ano je fakt že víme jak polské kluby hrají v Evropě..ale vzhledem k tomu že v Polsku často pobývam a sledují zároveň fotbal..tak Rakow je jediný klub v Polsku za poslední dva roky co reprezentuje trochu na úrovni tamní fotbal..to povídají místní polský kibice.. Rakow má stejného trenéra ještě co tenhle klub hrál 3 ligu a vůbec celkově ten klub koncepčně je veden super ze kterého by jsi měli ostatní kluby vzít příklad

Reagovat
smazaný uživatel

ten jejich dnesni vykon s Trnavou byl tragickej

Reagovat
Elliasson

Tak to asi ano, ale asi by musel vyhrát Ekstraklasu, aby Raków byl nebezpečný jako Panathinaikos.

Reagovat
didosh

i když nesympaticky a mnohými nechtěný, tak ten klub funguje velmi dobře

Reagovat
Imos

Reagovat
O.Giroud

Ved s Trnavou hrali otrasne, prvy zapas gol z ofsjdu a penalty a potom sa druhý polčas iba bránili. Jediné šťastie, že Trnava je úplne tragická v útoku a keď už majú šancu tak to z 5 metrov hráč prepali, že netrafí ani vesmír alebo to napali do brankára. Ak toto Slavia nedá tak je to na rezignáciu Trpisa

Reagovat
PaYaB

Mnohem těžší? To jako vážně?

Reagovat
iamek

Reagovat
delfin

Super, zacinat venku.

Reagovat
pobody's nerfect

Oba mají solidní šanci postoupit, ale jasným favoritem nebude ani jeden z nich. Bylo by pěkné mít zase 3 týmy v pohárech.

Reagovat
Witcher

Vůbec nechápu ty losy a týmy co kde hrají.Sparta už je venku, Slavii dva postupy přes těžkej tým a pořád jen pochcany KL,Synot prohrál a hraje dál

Reagovat
Fumetsu

Jsi začal sledovat fotbal minulý týden, že jsi tak překvapený?

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
didosh

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

Tak jsi dement když to nechápeš

Reagovat
10adam

Se nedivím, že to nechápe, když fandí Newcastle

Reagovat
Witcher

synot

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho nechápeš mnohem víc, než jen systém soutěží UEFA.

Reagovat
Witcher

nebreč trdlo

Reagovat
Infeld Prácheňský

Nedělal bych z Rakówu nazdárky a ani Real. Slavie na postup v klidu má, když to vyloženě neposere, ale zároveň to nebude výjezd do Blšan, to je každýmu jasný. Raków nedostává v pohárech žádný góly, takže bych doporučoval tam nestrkat Standu

Reagovat
Kostomlat

bude Jirka asi

Reagovat
Kepy_FCB

Poláci a takhle daleko došli

Reagovat
smazaný uživatel

výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
mario23

U Slávky bych to viděl tak 65:35 v jejich prospěch.

Reagovat
thewall

Pro doplnění:

Pohár UEFA 1987/88 (1.kolo) ... AIK Stockholm - TJ Vítkovice 1:1 a 0:2

Vítkovice tehdy vyřadil až ve čtvrtfinále Espanyol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Rok předtím v PMEZ Vítkovice vyřadily PSG (doma 1:0, venku 2:2) a v druhém kole vypadly s FC Porto (doma 1:0 a venku 0:3).

Měli tehdy hodně dobrý tým a několik hráčů se dostalo i do československé reprezentace.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kucka

Reagovat
letitfly

Včerejší večer velmi dobrej pro FC Koeficient. Navzdory sparťanské sabotáži evropských pohárů je 15. místo pořád naprosto reálný

Reagovat
Kostomlat

když Slavia postoupí, bude to dobré. Když postoupí i Slovácko, bude to skvělé.

Slavia by mohla získat proti Rakowu 1,5 bodu a ve skupině klidně 8. Slovácko, i kdyby vypadlo, získá dejme tomu 0,5 bodu proti AIK. Plzeň, i kdyby vypadla, získá proti Karabachu 1 bod a ve skupině EL dejme tomu 6. To je celkem 17,00 děleno 4, takže cca 4,25 bodu. Už teď máme 1,75, takže těch cca 6,00 bychom letos za celou sezonu mohli / měli nahrát.

Klíčem bude postup Slavie do skupiny EKL a pak samozřejmě co ,,nejlehčí" los a co nejvíce bodů ve skupině a pak i na jaře. Ale to vše již známe. Bonus navíc by mohl být postup Slovácka do skupin (tam by pak každý bod byl bonus navíc). Co se týče Plzně, přeju jim postup do LM (dostali by jako bonus 4 body a třeba 1 výhru nebo 2 plichty by ve skupině snad urvali).

Takže letošní cíl je tak jako každej rok 6 bodů za rok za celou ligu. A snad má Slavia před sebou co nejúspěšnější ročník. Odepisujeme totiž přes 6 bodů za úspěšnou sezonu 18/19. Za rok se nám bude dýchat lépe, odepisujeme pak jen 2,5 bodu.

Reagovat
mistr129

dostat se před Rusko a Řecko, který je těsně před náma a má už jen Olympiakos, by nemělo být těžký, ale snad nás nikdo nesekne zezadu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dáni jsou nebezpeční. Snad jim něco povypada v příštím predkole. I Turci.

Reagovat
letitfly

Primární cíl je udržet se přede všema, kteří jsou za náma (+Řecko), protože přeskočit Rusko by teoreticky mohlo být docela snadný (pokud Slavia uhraje to, na co má).

Řecku zbyl poslední tým v pohárech, to je pro nás doufejme jen formalita.

Dáni toho mají hodně, ale Viborg v dalších kole snad vypadne s West Hamem, Silkeborgu nijak zásadně nevěřím, Midlitidli nevypadaj až tak silně jako pár let zpět a Kodaň to bude mít v LM/EL sakra těžký s nahráváním bodů.

Turkům pořád zbývá dost týmů, Antwerpy snad vyřadí Basaksehir a vzhledem k jejich ztrátě snad nebudou hrát až tak nadstandardně, aby na nás nahráli ve skupinách 2 body. Zbytek zemí za náma nemá moc želízek v ohni (Chorvatsko), případně maj relativně velkou ztrátu (Izrael, Kypr).

Před náma je stopro k poražení Rusko, možná hratelná Ukrajina, třeba i to Norsko (Molde a Viking včera ukázali, že nejsou příliš jistota). Velmi těžká sezona může čekat i Srbsko, pokud to nepotáhně sama CZ.

Je to neuvěřitelný, ale je to zase v našich rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v nohách našich nekopů a polokopů.

Reagovat
schuby

Tady už všichni zapomněli na loňský rok a Legii Varšava ralow bude hodně složitý soupeř bude to boj rozhodne jeden gól a Slovácko proti aik hratelné ale pořád zkušenosti na straně švédu

Reagovat
pobody's nerfect

Zkušenosti jsou na straně Švédů, ale většinou z předkol. Ve skupině nebyli už 10 let.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele