Škriniar podle tisku odmítl novou smlouvu a vymění Inter za PSG

20.01.2023, 15:28
Aktuality
Milan Škriniar (© AFP)

Po novém stoperovi se podle všeho bude muset porozhlédnout vedení Interu Milán. Italský a francouzský tisk dnes přinášejí informace o odchodu Milana Škriniara, slovenského obránce už delší dobu chce PSG a dost možná bude slavit úspěch...

Škriniar má kontrakt jen do konce sezony, dlouho jednal o novém a dnes měl vedení sdělit, že spolupráci neprodlouží a odejde jinam. Podle deníku L'Equipe je domluven s PSG a zůstává otázkou, kdy se bude stěhovat - zda po sezoně jako volný hráč, nebo ještě během ledna, Pařížané jsou údajně ochotni zaplatit patnáct milionů eur.

Francouzský šampion o 27letého fotbalistu usiloval už na začátku letošní sezony a tehdy nabízel šedesát milionů eur. Inter tuto nabídku odmítl a doufal v dohodu s fotbalistou.

Škriniar si v minulosti řekl o pozornost svými výkony v dresu Sampdorie a do Interu přišel před pěti a půl roky. Za Nerazzurri odehrál 241 utkání a dal 11 branek, v sezoně 2020/2021 slavil zisk mistrovského Scudetta.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (93)

Přidat komentář
Kuba94

Zajímavé

Reagovat
j_mrazik

Au, to asi nepotěšilo, i když se to dalo čekat, když to takhle natahoval. Musí být divné zůstávat v klubu a hrát tam, když všichni ví, že jde zadarmo pryč za lepším z klubu, který mu toho tolik dal.

Reagovat
Fodbalysta

Asi logický krok. Mluví se o něm v Evropě dlouho. Své si odehrál, víc v Interu vyhrát nepůjde, takže proč to nejít zkusit někam jinam. Navíc si zahraje v jednom týmu s GOATem.

Reagovat
andkoo

Spravny cas na to posunut sa este o stupienok vyssie..ak je to pravda o tych 15M, tak to by mal Inter s ich financnou situaciou hned brat

Reagovat
Kluivert9

Tak zas ho budou potřebovat v boji o LM...

Reagovat
celeb

a v LM

Reagovat
andkoo

Tak LM by mali dať aj bez neho (ak sa Lukaku rozohrá)

Reagovat
AnnelieseMichel

Lens kúpi Krmenčíka a majú titul.

Reagovat
Seydou Doumbia

Generátor random slov ?

Reagovat
aramaki

Reagovat
Neutron

preco?

Reagovat
Seydou Doumbia

Lens nepotřebují utocnika, nepotřebují Lrmencika a neudělají titul...proto

Reagovat
Neutron

ale v jeho vete absolutne neslo o to ci Lens potrebuje utocnika a uz vobec nie, ci zrovna Krmencika

Reagovat
Seydou Doumbia

víš jak to myslím Neutrone

Reagovat
Neutron

okej nebudem rejpat...

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Zark

Reagovat
KingMaster13

Ale musí ho nasadit jen proti PSG to za prvé a za druhé stejně je porazili i bez něj

Reagovat
kilobyte

Škoda, že ho nemůžou půjčovat ostatním týmům.

Reagovat
Bakary3

Takový střídavý start...

Po Bosmanovi by bylo další pravidlo pojmenovaný po hráči, Krmencik rule

Reagovat
KingMaster13

Hráč co hraje jen proti Škriniarovi To by možná dostal i Zlatý míč

Reagovat
Pablos

Super kariéra

Reagovat
Salfovic

Srdcař Půjde do prdele a Inter z toho nebude mít ani floka

Reagovat
Spasitel

Škoda mohol ísť do lepšej ligy.

Reagovat
JackDaniels.

OT: Kiwior do Arsenalu xa 22M€. Celkom slušný postup zo Žiliny za rok a pol.

Reagovat
JackDaniels.
Reagovat
Largo

Dokonce 25 + 5.

Reagovat
kris_kros

Hlupe rozhodnutie.

Reagovat
O.Giroud

povedz preco

Reagovat
kris_kros

Pre mna je Inter fantasticky tradicny velkoklub, ma krasny stadion, talianska liga je uplne inde ako francuzska Ligue kde je to len o tom aky bude mat naskok PSG na konci sezony. Skriniar sa mohol stat legendou klubu. Takze preto. Ale chapem, ze love dnes huby svetom.

Reagovat
Salfovic

Tak ještě nedávno byla Serie A o tom, jaký náskok na konci sezony bude mít Juve.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
O.Giroud

Hamsik tiez ostal v Neapole a co z toho ma? Priazen fanusikov Neapolu, ktoru by mal aj tak a k tomu myslienky, ze ako by sa uberala jeho kariera keby skoncil v Juve alebo niekde v Spanielskej/Anglickej lige. Zas mi nepride v dnesnej dobe taky rozdiel medzi Francuzskou ligou a Talianskou a isiel do PSG a nie do Marseille ci Lille.

Reagovat
Uwe háže buly

Inter je trochu jinde, než víceméně regionální klub z Neapole.. ten je schopen kdykoliv udělat titul.

Reagovat
danielfc

tak každý rok má zaručený titul, ligu majstrov, plat ako král, úžasn´akariera, ked tam môže byť Mbape a Neymar tak tam vydrží aj stopér zo Slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Nicolone, za dva roky zpátky se Scammy se slevou a growth decree, bez Moua.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snad musí dělat agenta Carlos Kaiser.

Reagovat
Rip

Klub a fanoušci tě milujou, dostal si kapitánskou pásku máš naběhnuto se stát legendou, ale chápu, že dneska se na to nehraje a peníze jsou nejdůležitější.... Nikdo mu nemůže mít za zlé, že se rozhodl pro odchod pro klub toho udělal hodně..... Obraz finanční situace italských klubů, pokud se něco nezmění bude tohle častější jev, že ti nejlepší budou odcházet jinam.

Reagovat
Brandon Walsh

Tak hlavně Super Liga se hraje jen v celé Anglii a 5 klubech v Evropě. Zbytek bude odpadat, byť Inter byl vždycky velkoklub. Smutné, kam to celé dospělo. Pořádání MS v Kataru, přestup CR7 do Asie, teď jedna z možných legend Interu novodobé historie přestup kvůli penězům do horší ligy. V PSG navíc jistotu nemá. Přitom v Interu mu nic nechybělo. Peníze měl dostačující, základ má taky, zahraje si LM, jednu z top 5 lig. Nevím, asi jsem už starej, ale tyhle současné hodnoty mi fakt nic neříkají. Už tak sleduju fotbal rok od roku méně. Začíná se z toho stávat jen finanční byznys. Sportovní stránka už neexistuje.

Reagovat
Dron

U PSG to zrovna není nic novýho, Thiago Silva z AC byl hodně podobnej přestup a okolnosti okolo něj, a to už budeš mít 11 let..

Reagovat
uff

Práveže odchádza skrz športovú stránku. Chce hrať za lepší klub z legendami a mať šancu vyhrať LM. Hamšík ostal skoro celú kariéru v Neapoli a čo vyhral? Prvý titul vyhral až v Turecku.Pre mňa je to dosť logický prestup aj keď z väčšinou súhlasím z toho čo píšeš.

Reagovat
Nuno čomes

Opravdu nemá nabehnuto stát se legendou. Nerozumim tomu, kde se tento nesmysl objevil.

Reagovat
NeFoYoRu

Takovy kopyto. To si bude myslet ze ten trojlistek vepredu dela jiny sport

Reagovat
REPLIKATOR

Na lepší ligu nemá.

Reagovat
romeo351

Než kterou?

Reagovat
Brandon Walsh

Tak obecně považuju Serii A za Top 3-4 ligu na světě. Anglie je bohatší a tím má větší možnosti, ale neřekl bych nejlepší, španělskou a pak na stejném levelu s německou. Tam je jen Bayern jasný gigant. Zbytek i možná horší než třeba Inter, Juventus, Neapol,... Francouzká Ligue 1 rozhodně kvalitnější liga než výše zmíněné není. Ale v PSG bude mít peněz jako šlupek. Ale tam si ho vážit nebudou. Zvlášť, když tam přijde zadarmo. Ale zbytek nekonkurenceschopný.

Reagovat
cubazi

neviem či si spravil dobre Milan, ale nech sa darí

Reagovat
Lech

Nevim jak vy interisti, ale ja nemam pocit ze by zrovna on mel byt povazovany za legendu (nebo budouci legendu) Interu. Svoje si odehraje, hodnotu ma vysokou, ale legenda je tvl hodne velka nadsazka

Reagovat
Salfovic

Jasně že ne, za pár let si na něj nikdo nevzpomene.

Reagovat
romeo351

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar za Inter hraje velmi nadstandartně, zaostává jen v reprezentaci. V Interu mu sednul systém a v repre prostě s tím podprůměrným týmem a trenéry vypadá jako jeden z nich. Jinak je to výborný stoper, jeden z 5 nejlepších na světě.

Reagovat
Largo

*z 5 nejlepsich v lize…

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak, jakoby nestačilo, že jsme se s nimi rozdělili, nechali si vlajku, poráželi je ve fotbale, v hokeji (v nohejbalu jsou teda králové Slováci), plus x dalších pojebů, nech jim aspoň jednoho z 5 nejlepších stoperů na světě prosím.

Reagovat
aramaki

My sme vám ale zato poslali Babiša

Reagovat
Neutron

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
n4

Je lepší ikona, jak nazval Tvrdík Olayinku?

Reagovat
Nuno čomes

Legenda je urážka opravdovým legendám. Tohle je úplně mimo a nechápu, kdo s tím vůbec přišel PSG má hlavně tři lepší stopery, takže jediná výhra co pro nej bude, je ta smlouva, protože jinak bude víceméně lavičkář.

Reagovat
O.Giroud

No jo, hlavne ze fans PSG sa stazuju na vykony Marquinhosa a dufaju, ze Ramosa PSG nepredlzi, ale hlavne ze mas jasno

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ale no tak...

Reagovat
sinter

msgoo, bennes, nuno

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nuno čomes

Klidně mu poděkuji za služby, taky byl za to super placený, ale promiň, označení legenda je výsměch

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to súhlasím, len tí traja lepší stopéri je trochu kŕč. Určite to nie je tak, že tam ide na lavičku. Úplne v pohode a regulérne si to môže rozdať o základ s každým z nich v tejto chvíli.

Reagovat
Uwe háže buly

Marquinhos je lepší stoper, Kimpembe je cca stejný level a Ramos po sezoně skončí.

Reagovat
Hachim Mastour

Chce vyhrať Ligu Majstrov

Reagovat
lvrpl

Chyba interu že mu nedali poriadnu zmluvu 2 roky dozadu. Mohli za neho dostať slušný peniaz. Šancu v psg dostane za ten plat čo bude dostávať a zahrať si s útočným triom musí byť splnený sen. Jednoznačne posun v kariére. Nech sa darí

Reagovat
n4

Slušný peňáz z něj mohli mít i teď v létě. Já se mu nedivím, že chce jít do klubu, který bude každý rok jeden z favoritů na vítěze LM.

Reagovat
Francesco Totti AS

Zas hanba na tři zimy...

Reagovat
Tomanatura

To letni mercato od Interu je jedno velke wtf. Jak mohl tak zkuseny manazer jako Marotta dopustit, aby mu Skrinier utekl za pakatel nebo zadarmo misto cashe od PSG a navic tak spatne vyhodnotit situaci ohledne Lukaku x Dybala? Uz tehdy uplne wtf, ted po 5 mesicich to ty jehich rozhodnuti vypadji jeste katastrofalneji.

Reagovat
Nuno čomes

Beppe je strašný blázen že nevzal těch 60. Já bych jo tam poslal i za 40. Nahradíme ho jednodušeji než Bastoniho, toho musíme podepsat přednostně.

Reagovat
JozefJ

So Skriniarom sa preratali, podľa mňa si mysleli ze keď dostane kapitansku pásku zvýšia plat tak ostane. Ako vraveli môj dedo, "keď príde kupec predaj koňa aj s postrojom" Kupec prišiel mali predať v lete alebo teraz majú druhu šancu.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rudy

Dalo se to ocekavat. Nejaky hate na Milana neni vubec na miste. Diky za ty roky a hodne stesti v novem angazma. Pokud mam ohodnotit ambice a realitu Interu vuci PSG, jiny vesmir, bohuzel.

Reagovat
zurix_new

Taky nechápu ten hate na jeho osobu. Tak mu končí smlouva a po ní odchází do jiné ligy, co je na tom? Kdyby šel do AC nebo Juve tak jasné, ale jde jinam, kdybychom chtěli mohli jsme ho prodat ale neprodali. Naopak mu pak poděkuji za služby co odvedl.

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Naprosto očekávané, nikdy se netvaril jako extra velký srdcař a to, že mu dávají teď kapitanskou pásku, je úplně wtf. Ideálně prodat teď v zimě za co největší obnos to pujde, LM musíme udělat i bez nej.

Reagovat
Nuno čomes

Každopádně tohle Marotta obrovsky nezvládl. Už na začátku sezony jsem psal, že se mu nedá věřit ohledně prodloužení a 60 mega se smlouvou na rok je super deal. Strašně to nezvládli.

Reagovat
Witcher

To je dobrej chcipak no.Na to že dali dali šanci mladému klukovi z rozvojové země se pěkně odvděčil.Tam lítaly miliarda a pak odejde do týmu kterej by se dal nejvíc podojit jde gratis.

Reagovat
Neutron

sa tu kurva tvarite, akoby ho nasli niekde v krcme a povedali mu hej, tebe dame sancu, ci sa presadis...

Reagovat
lvrpl

To ako to nakoniec dopadne je ale hádam chyba Interu a to obrovská a nie Skriniara. Neviem či je Inter v takej kondícii, že im nebudu chýbať tieto peniaze. Nechcel by som byť v koži zodpovedného. Veľký fail z ich strany ak ho nemali dohodnutého na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som cestoval krizom cez to vase knedlikovo a teda podla kvality ciest som myslel, ze som niekde v rovnikovej guenei

Reagovat
Talker

Hele měli možnost ho v létě prodat za slušné peníze. Neprodali, může jít zdarma, dostane mnohem vyšší plat.

Reagovat
10

tady se dělají definitivní závěry, přitom to ještě nic oficiálního není, v Itálii tohle nepsali, přišlo s tím jen údajně L'Equipe

Reagovat
pingla

v létě za něj mohli mít 60, v zimě 15 a v létě půjde zadarmo

Reagovat
Maximm9

Jestli ma dostat za podpis 25mega a potom 9 mega rocne. Jako sorry fotbale, ale tohle bych vzal taky

Reagovat
LyEX

Tie peniaze, život v Paríži, spoluhráči a vízia výhry LM to by nevzal len blbec, ale za mňa škoda, že sa nerozhodol pre niekoho z PL, kde by som ho mohol mať na očiach, pretože Ligue 1 si teda zapne asi málokto.

Reagovat
Langi

OT: co ten Lyon predvadi na poli prestupu to je k zbliti…tam se nezmeni vubec nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele