Inter čeká na odpověď Škriniara. Jsme optimisty, zní z milánského tábora

21.12.2022, 18:27
Aktuality
Milan Škriniar (© AFP)

Do riskantní hry se před několika měsíci pustil milánský Inter, když odmítl finančně hodně zajímavou nabídku za Milana Škriniara. Italský klub slovenského obránce hodlá udržet a předložil mu nabídku na prodloužení spolupráce, v tuto chvíli pak už několik týdnů čeká na odpověď ze strany fotbalisty a jeho agenta...

Důvodem ke všem spekulacím je stávající kontrakt, ten je platný jen do konce sezony a i kvůli tomu se o slovo hodně hlasitě hlásil Paris Saint-Germain. Francouzský šampion nabídl šedesát milionů eur a neuspěl, Inter požadoval osmdesát milionů a po zavržení nabídky se sám pustil do práce.

"Milanu Škriniarovi jsme předložili zajímavou nabídku nové smlouvy, protože s ním počítáme a chceme, aby zůstal. Teď je to na něm, jsme optimisty," prozradil sportovní ředitel Nerazzurri Piero Ausilio.

Slovenský obránce v únoru oslaví osmadvacáté narozeniny a po povedeném angažmá v Sampdorii se v červenci 2017 přesunul na sever Apeninského poloostrova. Za Inter do této chvíle sehrál 236 zápasů a na své konto si připsal i jedenáct branek, už od prvního utkání je neodmyslitelnou součástí základní sestavy.

Škriniar si podle tisku může nově vydělat šest milionů eur, další jeden milion mu může Inter doplatit na základě bonusů. Situaci ovšem nadále monitoruje i PSG, francouzský celek fotbalistovi už v létě nabízel kontrakt s ročním platem deset milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
PISTOLERO

Musí zůstat!!!

Reagovat
Witcher

Pff už 28?

Reagovat
Nuno čomes

Asi úplně nečekám, že prodlouží. Těch 10 od PSG se bude těžko odmítat.

Reagovat
elChe

Jestli podepíše, tak bude ještě větší magor jak Hamšík...

Reagovat
PISTOLERO

Důvod?

Reagovat
misomy6

Pre Inter je strop talianska liga…

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Škriniara je strop Krmenčík, to může být ještě za Inter rád.

Reagovat
Bandita_Harry

Niekto kto je dno nemoze byt zaroven strop

Reagovat
celeb

Ak sa Milan pozeral na MS a vsimal si, v akej forme su utocnici Interu, tak nepodpise ani keby mu nukali 3x tolko.

Reagovat
zurix_new

Džeko to zvládne

Reagovat
Recoba Inter

Nevím, nějak mu nevěřím. I když není úplně nejchytřejší, tak v porovnání s tím co mu nabízí jinde si to není tak těžké spočítat. Milane buď klubista

Reagovat
zurix_new

Icardi řeší nepříjemné rozvodové problémy

Wanda Naraová, manželka a zároveň agentka argentinského útočníka Maura Icardiho, který je v současnosti na hostování v istanbulském Galatasarayi z PSG, potvrdila začátkem listopadu, že se svým manželem rozvádí. Podle argentinského deníku Olé přitom může přijít soudní cestou k majetku ve výši 100 miliónů dolarů. Naraová zároveň prozradila, že už není ani tou, kdo se po fotbalové stránce stará o Icardiho kariéru. (getfootballnewsfrance.com)

Tak ten dopadl...

Reagovat
Kapřík

Když osedlas divokého koně, je dost pravděpodobné, že te shodí. Ale zas je na co vzpomínat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele