Saint-Étienne bude hledat kapitána, Perrin ukončil kariéru

30.07.2020, 21:36
Aktuality
O svůj symbol věrnosti dnes večer přišlo francouzské Saint-Étienne. Za domovský celek už nebude hrát jeho kapitán Loïc Perrin, čtyřiatřicetiletý obránce se rozhodl pověsit kopačky na hřebík...

Perrin přišel do klubu ve svých dvanácti letech a členem prvního týmu byl dlouhých sedmnáct sezon, v jejichž průběhu odehrál 470 zápasů, více než jednu dekádu na rukáv navlékal kapitánskou pásku. Naposledy s ní na trávník vyběhl před šesti dny a nejednalo se o šťastnou derniéru, Saint-Étienne prohrálo ve finále poháru s PSG, Perrin v první půli navíc ostře fauloval Kyliana Mbappého a dostal červenou kartu.

"I když jsem doufal v jiný konec, tak jsem pyšný na svojí sedmnáctiletou kariéru v roli profesionálního fotbalisty. Zažil jsem vzestupy i pády a vždycky ze sebe vydával maximum," napsal dnes na svém Instagramu.

"Cloumají se mnou obrovské emoce, když oznamuji, že jsem minulý týden v pátek ve finále Coupe de France odehrál za svůj klub poslední zápas. Je třeba obrátit list, ale můj příběh v ASSE ještě není u konce," naznačil, že v klubu vyznávajícím zelenou barvu bude pokračovat v jiné funkci.

Perrin se v průběhu kariéry opakovaně dostal do nominace francouzské reprezentace, startu za národní tým se ale nikdy nedočkal, pokaždé seděl jen mezi náhradníky.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Thelvin

Díky za vše, kapitáne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo rozloučení, málem ukončil kariéru miláčku celé Francie

Reagovat
Beči

Srdcař

Reagovat
To som ja

Merci pour tout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele